Реклама спонсора

Мандарини люблять, здається, все - і дорослі, і діти, адже ці фрукти мають неповторний солодко-кислий смак, який освіжає і тонізує, а ще дарує гарний настрій і посмішку. Крім цього мандарини містять в собі цілий ряд важливих і корисних вітамінів (у великій кількості в них вітамін С, D і К). Зазвичай ми вживаємо мандарини в їжу в свіжому вигляді, але з них можна приготувати дивовижно смачне і дуже ароматне варення, яке буде вас радувати ще довгий час.

Досить часто буває так, що треба приготувати смачну випічку до свята або просто на домашній стіл, а свіжих ягід немає. Особливо це актуально в зимові місяці. На допомогу в цьому випадку нас прийдуть свіжоморожені ягоди, які можна заготовити самостійно в теплі літні місяці.

Нерідко консервація залишається після зими. Добре, якщо на наступний рік вона з'їдається, а як бути, якщо використовувати всю закупорку не вдається, та й викинути старе варення шкода? Вихід є - можна приготувати смачне домашнє вино.

Існує безліч способів приготування яблучного повидла. Одним з найбільш часто використовуваних є застосування м'ясорубки. Така популярність рецепта цілком виправдана, адже повидло, приготоване таким чином, виходить набагато делікатніше і ніжніше, однорідніше, ніж при використанні стандартної рецептури. До того ж і вариться воно на порядок швидше.

Мабуть, складно знайти людину, яка була б байдужий до морепродуктів, адже вони не тільки надзвичайно корисні, але й ще дуже апетитні. До того ж їх вибір настільки великий, що навіть найвишуканіший гурман обов'язково знайде саме те, що йому до смаку.

Малина - це ягода, яка не дуже добре желирующих. Якщо ви зваріть желе тільки з ягід малини, воно вийде не таким щільним, як, наприклад, яблучне або порічкове. Але, тим не менш за смаком воно буде чудово.

Досвідчені господині знають, що варити крабів нескладно, проте початківцям господаркам важко собі уявити такий процес в домашніх умовах. Щоб зварити крабів самостійно, потрібно дотримуватися наступної нескладної технології.

У зимову пору року, коли організм виснажений і потребує підтримки імунітету, на допомогу прийде заморожена полуниця. З такої ягоди можна приготувати все, що завгодно, проте незрівнянно смачним виходить компот.

Традиційно слово «шарлотка» у багатьох асоціюється з яблуками, адже саме цю начинку всі звикли класти в цей смачний пиріг. Насправді шарлотка готується з різними фруктами і ягодами, все залежить від кулінарних фантазій господинь.

Багато починаючі господині уникають приготування страв з креветок тільки тому, що не знають, як їх варити. Краще для варіння використовувати неочищені креветки, вони набагато смачніше. Варити креветки в панцирі насправді просто, головне постаратися придбати якісний і свіжий продукт.

Борна кислота - це препарат, який надає фунгістатичну, антисептичну дію і має в'язку ефектом. Даний засіб порушує проникність оболонки шкідливих мікробів і коагулює мікробні білки. При цьому вона робить на грануляційні тканини подразнюючу дію і погано виводиться з організму.

Аґрус - це дуже корисна і надзвичайно смачна ягода. Це справжнє джерело всіляких мінеральних речовин і вітамінів. На жаль, поласувати свіжою ягодою можна тільки теплим літом. Але, приготувавши в цей час року такий чудовий десерт, як желе з агрусу, можна насолоджуватися його чудовим смаком в холодну зимову пору. Отже, желе з агрусу готується за наступним рецептом.

Морепродукти не тільки смачні, але й надзвичайно корисні, адже вони - джерела безлічі вітамінів. Наприклад, в них містяться елементи групи В, С, Р. Є в них і фосфор, залізо, йод і звичайно ж, білок. Насичені делікатеси і поруч життєво важливих мікроелементів.

Тигрові креветки є універсальним морепродуктів, який можна смажити, запікати, варити, готувати на грилі. З ніжного, м'якого і соковитого м'яса виходять страви з відмінним смаком і масою корисних для організму речовин. Саме тому існує величезна безліч рецептів приготування цього морепродукту. Розглянемо деякі з них.

У кожної господині є свій фірмовий рецепт приготування пирога. Хтось дивовижно готує випічку з полуниці, комусь до душі десерт з додаванням малини. Ми ж рекомендуємо вам оволодіти мистецтвом приготування пирога з чорної смородини. Буквально за лічені хвилини у вас ви вийде ароматна, смачна і буквально тане в роті випічка.

Меню сайту