Реклама спонсора

Імунна система людини створена для того, щоб протистояти зовнішнім впливам вірусів і мікробів. Вони можуть спровокувати різні захворювання, які послаблюють організм і роблять людину слабкою фізично. Активна трудова діяльність, незбалансоване харчування, шкідливі звички, з'являються з роками, і інші фактори руйнують захисну функцію органів і клітин дорослих людей.

Кожна господиня неодмінно готує голубці з болгарського перцю. Ця страва, безумовно, любимо усіма не тільки завдяки своєму вишуканому смаку, але і прекрасному аромату, який не залишить байдужим нікого!

Розсада огірків дуже сильно схильна до різних захворювань. Чим це виражено? Основним фактором можна вважати все-таки недбалий і неправильний догляд. Це може бути неправильний полив, також під час прополки бур'яни найчастіше викидаються там же на грядки, що призводить до їх гниття і негативному впливу на розсаду огірків.

Помідори - широко поширена овочева культура, вирощуванням якої займаються практично всі городники. Отримати багатий урожай томатів, на жаль, виходить далеко не у всіх, і виною тому може бути маса причин. Так, дуже часто в процесі обробітку помідорів перші проблеми дають знати про себе ще на стадії вирощування розсади, коли вона піддається різним захворюванням.

Ви, напевно, не раз чули, що в домашніх умовах можна легко приготувати вишневий лікер, який виходить смачним і ароматним, а головне - в міру міцним! До того ж подібний спиртний напій навряд чи вам вдасться купити в якомусь магазині!

Кульбаба відноситься до числа лікарських рослин з широким полем дії. Він росте повсюдно. Люди давно оцінили його корисні властивості і навчилися використовувати його в їжу і для оздоровчих цілей. З кульбаби готують різні кулінарні страви - салати, супи, напої, однак найбільш популярно приготування з нього запашного цілющого меду.

Той, хто дотримується дієтичного харчування не з чуток знайомий з позитивними в цьому плані якостями перепелиних яєць! Готувати перепелині яйця можна по-різному, навіть маринувати, що сьогодні ми і навчимося робити, адже саме мариновані перепелині яйця все частіше використовують для прикраси багатьох страв, а не тільки подають у вигляді закуски!

За що так цінують гурмани мариновані огірки? Природно, за їх неперевершений аромат, здатний в одну мить пробудити апетит і їх хрусткость. Однак, щоб домогтися останній потрібна бути гранично уважним і виконувати всі рекомендації, описані нижче.

Банан знайшов широке застосування в різних галузях, причому використовують практично всі частини рослини - від плодів до втеч. Пагони, наприклад, використовують при будівництві жител і плавальних засобів, а також для створення виробів і сувенірів. А плоди застосовуються в кулінарії, медицині, як промислова сировина для корму худобі і так далі. Медики рекомендують з'їдати мінімум один банан щодня для зміцнення імунітету, боротьби з депресіями і поліпшення травлення.

Корінь хрону здавна застосовувався на Русі для приготування гострої закуски, яка подавалася до багатьох страв. Її вживали в їжу навіть з квасом, сбітнем та іншими напоями, надаючи пікантності напоям. У сучасному світі тертим хріном часто замінюють васабі, причому не тільки в Росії, але і на батьківщині даної приправи - в Японії.

Груша - такий ароматний і медово-солодкий фрукт, який багато дуже люблять і поважають, але, на жаль, груші дуже погано зберігаються і тому їх краще заготовляти на зиму шляхом консервування чи маринування. Сьогодні докладніше розглянемо саме другий спосіб заготівлі - маринування груш на зиму.

З приходом сезону заготівель кожна господиня намагається приготувати щось незвичайне, але смачне і нескладне для того, щоб потім взимку дивувати родину і гостей смачними соліннями. За давно сформованою традицією головним героєм зимових заготовок були і залишаються огірки.

Хрінова закуска - пікантне страву, яку неодмінно припаде до смаку любителям гострих страв. Приготувати таку закуску дуже просто, адже потрібно мінімум інгредієнтів і трохи вільного часу. Розглянемо різні варіації приготування хреново закуски на зиму.

Грузді - цінні поживні гриби, що володіють відмінними смаковими якостями і багатим хімічним складом. З них можна приготувати безліч різних страв, але особливою популярністю серед любителів грибних закусок користуються грузді, засолені холодним способом. Про те, як приготувати це чудове страву, щоб отримати хрусткі і ароматні грибочки, ми сьогодні і поговоримо. Отже, приступимо.

Назва цього десерту говорить сама за себе - здобний корж виходить темного кольору за рахунок використання в тесті варення або какао. Рецепти приготування таких варіантів торта представлені в статті далі. Оформляється ласощі найніжнішим і смачним кремом із згущеного молока і шоколадною глазур'ю.

Меню сайту