Реклама спонсора

У житті кожної жінки настає такий момент, коли вона готується стати мамою. У цей період вона відчуває себе найщасливішою людиною на світі. От тільки така радість змінюється неприємними симптомами, які виникають у більшості вагітних. При цьому найбільш часто представниці прекрасної статі стикаються з здуттям живота, яке в свою чергу супроводжується неприємними больовими відчуттями.

Під час вагітності жінка може відчувати болі в різних частинах тіла. Больові відчуття можуть виникнути в області лобкової кістки. Справа в тому, що у деяких жінок лобок може мати форму плоскої планки, ширина якої дорівнює 3-4 пальцях руки. В даному випадку просвіт порога піхви наполовину перекритий. Лобкова кістка з такою формою, точніше її нижній край служить тим перешкодою, яка і веде до виникнення гострого болю, наприклад, в моменти введення чоловічого статевого органу у піхви.

Бешбармак - страва традиційної казахської кухні. Однак воно любимо і за межами своєї Батьківщини. Його ситність, легкість у приготуванні дозволяють робити бешбармак будь-якій господині. Домашня курка і тісто - основні компоненти цього східного наїдки. Бешбармак - це і основне блюдо, і гарнір. До нього відмінно підійдуть салати, свіжі помідори і огірки, капуста. А їдять бешбармак за традицією виключно руками.

Бозбаш - це дивовижне кавказьке блюдо дійсно гідне поваги і всяких похвал. Останнім часом бозбаш став популярний і в Росії. Його пікантний злегка гострий смак і спокушає аромат здатний миттєво розбудити апетит.

Давно існує традиція прикраси приміщень, де передбачається провести дитячі ранки та шкільні урочисті заходи, приурочені до того чи іншого святкового заходу, кульками і паперовими квітами. Так як наймужнішим квіткою вважається гвоздика, то до 9 травня або 23 лютого в якості декору використовують саме ці квіти, які можна виготовити з паперу різними способами, наприклад, так, як описано нижче.

Сьогодні кліматичні умови нашої країни дозволяють вирощувати величезна кількість різних культур. Однак, як показує практика, ми використовуємо цю можливість тільки на 65%. Але останнім часом багато господинь намагаються виростити у себе на городі нову рослину. Так, наприклад, особливою популярністю користується цибулю-порей, що характеризується універсальністю використання.

Все більшої популярності у кулінарів набуває цибулю-порей і це не дивно, адже він надає стравам особливого смаку, а також володіє цінними властивостями.

Хто з нас не любить солодкі ягоди? Адже вони володіють бездоганним смаком, ароматом і, звичайно ж, містять величезну кількість вітамінів і корисних речовин. Однак, як показує практика, більшість жителів нашої країни воліють їсти смородину, черешню і малину. Але існують і інші ягоди, не менш корисні і лікувальні. Так, наприклад, ірга.

Ірга - це зростаючий чагарник, який мешкає в регіонах Росії і радує нас своїми солодкими ягідками, які за своїм зовнішнім виглядом дуже схожі на чорну смородину. З неї можна зробити найрізноманітніші страви: варення, компот і навіть домашнє вино. При цьому останнє користується особливою популярністю. І це не дивно, тому що даний напій виходить не тільки дуже смачним, але і корисним.

Гацанія - це відмінне шалено красиве рослина, яка має невелику висоту і відноситься до сімейства складноцвітих. Листя у неї зеленого кольору, лінійні, а суцвіття нагадує яскраві кошики. Дуже часто ця рослина називають південноафриканської ромашкою. Цвіте вона, як правило, з початку липня і до настання холодів.

Соланум (solanum) - рослина сімейства пасльонових. У великих кількостях виростає на острові Мадейра, а також у Південній Америці. Найчастіше нам ця рослина знайоме під назвою «Кімнатна або китайська вишня». Сьогодні налічують близько 1700 різновидів соланума, зовнішній вигляд і плоди яких зовсім не схожі. Проте в домашніх умовах розводять і вирощують всього два види.

Всі ми знаємо про те, що виростити баклажани дуже складно, адже ця рослина дуже ніжне і вимагає особливого до себе догляду. Що ж до його пагонів і листя, то вони набагато ніжніше, ніж у болгарських перців і помідорів. Тому, для того, щоб виростити баклажани, потрібно дотримуватися спеціальні правила. Тільки так можна отримати хороший врожай і порадувати себе смачними стравами, зробленими з цього овоча.

Фундук - це один з найсмачніших горіхів, який містить величезну кількість вітамінів Е і В, корисні органічні кислоти, залізо, мікроелементи, кальцій, магній і калій. Дані речовини необхідні нашому організму, через що вживати їх потрібно кожен день, в іншому випадку імунітет знижується, і людина починає хворіти.

Арахіс відноситься до бобових культур і дуже популярний серед людей. Його корисні властивості обумовлені вмістом в цьому горісі безлічі різних поживних речовин. Звичайно, при вживанні даного продукту слід враховувати його високу калорійність, що становить приблизно 550 ккал на 100 г. Тому потрібно обмежувати кількість з'їдається арахісу не тільки людям із зайвими кілограмами, але навіть цілком здоровим.

Саме заварюємо, а не варимо, як часто можна почути. Якщо кава зварити, тобто дати йому хоча б трохи прокипіти, напій буде зіпсований. Для заварювання цього дивовижного напою люди придумали турку. Тільки в ній або в кавоварці може вийти справжня кава. Кожен його любитель переконаний в цьому. Але немає жодного з них, хто б не заварював каву в звичайній каструлі, хоча і сором'язливо замовчує про це.

Меню сайту