Реклама спонсора

Мариноване м'ясо - страва універсальне. Його можна подати і до святкового столу, і до повсякденного трапези. Для подібного приготування підходить абсолютно будь-яка «м'ясна продукція»: ребра, курячі крильця і, звичайно ж, стегна.

Чорниця - одна з найбільш корисних ягід. У ній міститься величезна кількість марганцю, вітамін В. Також в її складі є атоціани, органічна кислота. Завдяки такому насиченому змістом ягоду рекомендується їсти при серцевих захворюваннях, зниженні зору. Чорниця - відмінний профілактичний засіб і від простудних захворювань.

Ізабелла - один з найсолодших і ароматних сортів темного винограду. Традиційно з ізабелли готують вино і виноградний сік. Практичні господині освоїли технологію виробництва компоту з ізабелли. Напій виходить темно-рубінового кольору з терпким смаком. Приготуйте кілька банок виноградного компоту і в зимові вечори вони нагадають вам сонячний смак літа.

Для заморозки придатні будь-які гриби, в тому числі і рижики. Їх можна заморожувати як у сирому вигляді, так і заздалегідь підготувати, щоб після розморожування було зручніше приготувати свою улюблену страву з грибів.

Замороження дозволяє зберегти непередавані смакові властивості, всі корисні речовини, а також чарівний аромат білих грибів, яким можна насолоджуватися круглий рік. Існують різні способи заморозки боровиків, розглянемо деякі з них.

Весілля - це саме довгоочікуване події, як для хлопця, так і для дівчини. Ще з давніх часів вважалося, що це день особливий і якщо бути уважним, то можна передбачити своє подальше життя. Саме через це до нашого часу дійшло безліч весільних прикмет. І це не дивно, так як вони передавалися з покоління в покоління, адже, погодьтеся, кожна людина хоче бути щасливою і знати, що його чекає в майбутньому.

За статистикою на птахофабриках і фермах ймовірність появи яйця з двома жовтками дорівнює 1/1000. Мабуть через такий рідкості в народі і з'явилися своєрідні припущення значущості цієї події. Але, незважаючи на багатогранність прикмет, пов'язаних з сюрпризом в яйці, все-таки більшість з них має лише позитивні наслідки, хоча і не завжди, але про це трохи пізніше.

Кожна дівчина намагається стежити за своїми нігтиками, і тут немає нічого дивного, адже вони «розповідають» про наші звички, акуратності і навіть характері. Саме через це ми купуємо дорогі лаки, інструменти для манікюру і, звичайно ж, відвідуємо салони краси для того, щоб надати їм потрібну форму. Однак, як би ми за ними не доглядали, які б кошти не використали, ніготь все одно може поламатися. Вся справа в тому, що чим він довший, тим більший ризик його пошкодити.

Дерматологи стверджують, що поява прищів в області вушної раковини можуть нести дуже негативні наслідки для здоров'я. Для людини важливо навчитися відрізняти вугри від інших запальних процесів. Потрібно відзначити, що дефекти, спричинені підлітковими змінами та іншими гормональними збоями, не несуть в собі небезпеку. В інших же випадках слід звернутися до лікаря негайно.

Невідомості ... Вони лякають, насторожують і викликають натхнення. Саме через це протягом багатьох років люди намагалися вгадати майбутнє, адже, погодьтеся, знаючи його, дуже легко обійти "підводні камені". Тільки так можна будувати своє життя без втрат і помилок за тим сценарієм, який нам вигідний.

Виноград - смачна і корисна ягода, перед якою просто неможливо встояти. Її корисні властивості настільки багатогранні, що вона успішно застосовується в косметології та медицині. За допомогою одного простого, але чудового способу - заморозки можна зберегти виноград на цілий рік.

Зливи - відмінна основа для приготування смачного кисло-солодкого желе. Ці ласощі не вимагає великих витрат, оскільки для його приготування використовуються найпростіші, доступні кожному інгредієнти і не відніме багато вільного часу.

Якщо ви любите поласувати різними стравами з додаванням маслюків, то звичайна заморозка дозволить зберегти їх свіжість і аромат на довгий час. Такий простий спосіб дозволить вам приготувати улюблений рецепт у зручний для вас час, навіть у зимову пору, але, щоб смак літа зміг порадувати всю сім'ю, необхідно дотримуватися деяких правил, інакше згодом всі праці можуть виявитися марними. Нічого не залишиться, як просто викинути гриби в помийницю.

Осіннім часом різноманітність ягід, звичайно, вражає, однак, мабуть, жодна ягода не зрівняється з жовтою красунею - обліпихою. Обліпиху заслужено можна називати «королевою осені» не тільки тому, що обліпихова дерева шалено красиві, а більшою мірою через корисних властивостей ягоди.

Багато господинь вважають за краще готувати своїм домочадцям желе з суниці. Це ароматне і чудове на смак і колір блюдо неодмінно припаде до душі будь-якому ласуни! Желе можна приготувати, як з свіжої суниці, так і з замороженої.

Меню сайту