Реклама спонсора

Опеньки, мариновані в томатному соусі - прекрасна закуска для святкового столу або сімейного обіду. Любителі грибних страв будуть у захваті від такої страви! А як розходяться такі опеньки під чарочку сорокоградусной. Давайте розглянемо рецепт маринованих опеньків в томатному соусі і всі тонкощі цього кулінарного процесу.

Мариновані грузді зі сметаною - вишукана закуска, яка приведе в захват любителів грибів. Таку страву можна подавати як до святкового столу, так і до тихого сімейного вечері. Поєднання грибів та найніжнішої сметани, яке спостерігається в цій закусці, словами передати просто неможливо. Давайте разом приготуємо мариновані грузді зі сметаною і насолодитись смаком цього чудового страви.

Грузді - це один з найулюбленіших видів грибів багатьох гурманів. Їх маринують, солять, сушать. З давніх часів цей лісовий мешканець з'являвся на наших святкових столах і завдяки своєму бездоганному смаку вважався справжнім делікатесом. Слід врахувати і той факт, що більшість любителів грибів воліють маринувати такі дари природи, так як в такому вигляді вони мають воістину неперевершений смак.

Напевно, немає в нашій країні жодної людини, яка б не знала смаку кабачків, адже це універсальний овоч, з якого можна приготувати найрізноманітніші страви. Він легко засвоюється, є дієтичним і, звичайно ж, корисним.

Кабачки по-грецьки - приголомшливе овочеве блюдо, яке має не тільки приємні смакові якості, а й представляє величезну користь для організму. Особливістю цієї страви є те, що кабачки з овочами не просто гасяться всі разом, як у переважній більшості аналогічних овочевих страв, а спочатку обсмажуються в клярі до апетитної скоринки. Втім, давайте про все по порядку. Отже, розглянемо рецепт приготування кабачків по-грецьки на зиму.

Чомусь багато господинь думають, що для приготування маринованої кукурудзи потрібно багато часу. Насправді ж є безліч простих рецептів, дотримуючись яких, можна приготувати таку заготовку, витративши при цьому мінімальну кількість сил.

Вишневе варення - це ласощі, смак якого кожен з нас пам'ятає ще з дитинства. Вчені стверджують, що вишня є незамінним джерелом антоцианина, чиї дії спрямовані на поліпшення роботи серця, виведення з організму токсинів і зниження рівня холестерину. Таку заготовку рекомендують вживати не рідше двох разів на тиждень, так як вона вважається одним з кращих засобів для профілактики простудних захворювань.

У спекотні літні дні не кожна господиня захоче коштувати біля плити і робити всякі заготовки. Тому в даній статті ми опишемо вам рецепт варення з чорної смородини, яке можна приготувати в хлібопічці. Цей рецепт чудово підійде жінкам, які не дуже люблять займатися заготовками і проводити весь день на кухні. Крім того, сучасна техніка зварить варення не гірше, ніж плита.

Безумовно, в кожному «зимовому погребке» можна відшукати незрівнянно смачне і ароматне ласощі - малинове варення! Однак сьогодні кожна господиня готує його по-своєму, дотримуючись при цьому не просто різну технологію приготування, а й використовуючи для цього свої секрети. Так от багато навчилися готувати малинове варення, не повірите, в хлібопічці!

Гриби прикрасять собою будь-який стіл, з ними завжди смачніше подавати будь-яку страву. Одним з найсмачніших і улюблених лісових грибів можна сміливо назвати грузді. Їх можна готувати по-різному, хтось віддає перевагу мариновані грибочки, а хтось їх солить, сушить, смажить, додає в суп. При всьому такому різному підході загальним залишається те, що грузді в будь-якому вигляді виходять дуже смачними і ароматними.

Солодка і надзвичайно ароматна полуниця приваблює своїми апетитним виглядом і смаковими якостями. До того ж ця ягода дуже корисна для організму. Сезон дозрівання полуниці, на жаль, так швидкоплинний. Щоб зберегти цей прекрасний смак літа, багато господинь запасають полуницю на зиму, роблячи з неї компоти, варення, джеми. Сьогодні ми поговоримо про особливості приготування такої заготовки, як полуничне пюре. Ці ласощі не залишить байдужим ні дорослих, ні найменших домочадців.

Желе з малини - це надзвичайно смачне і корисне ласощі, що люблять багато людей. Самостійно приготоване желе виходить смачним, корисним, а головне натуральним. Продуктів для його приготування йде небагато, зате ви зможете забезпечити себе смачним желе, яке взимку можна їсти з млинцями, хлібом, додавати в пироги і ватрушки, а також просто їсти ложкою.

Як відомо, найкориснішою ягодою вважається чорна смородина. Численні дослідження підтвердили, що вона здатна звести до мінімуму ризик розвитку таких хвороб, як слабоумство, онкологія та серцево-судинні захворювання.

Журавлина - це дуже смачна і в той же час корисна ягода, яка має свою характерну кислинку. З неї готують найрізноманітніші страви - мармелад, компот, варення і т. Д. Особливою популярністю у господинь користується журавлинний сироп на зиму. Даний напій є відмінною профілактикою від багатьох хвороб. Він знижує тиск, жар, виводить токсини, допомагає організму боротися з онкологічними хворобами, зі старінням, діє як сечогінний, підвищує імунітет і відмінно бореться з кишковою паличкою.

Всі ми знаємо про те, що на зиму можна приготувати найрізноманітніші заготовки з фруктів і овочів. Найбільшою популярністю користуються салати, варення, паштети та ікра. Однак мало хто знає про те, що є спеціальні рецепти, за допомогою яких можна зробити смачні, ароматні заправки до борщу, супу і навіть розсольнику. Завдяки їм приготування перших страв не забере у вас багато часу і перетворить сам процес на справжнє задоволення. Зберігаються такі заготовки близько 1,5 року.

Меню сайту