Реклама спонсора

Солоне сало, яке має прошарок з м'яса, виходить просто чудовим на смак. Для засолу існує багато способів, давайте розглянемо найбільш простий, але не менш смачний і зручний при приготуванні.

Для того щоб спекти самостійно хліб, можна скористатися для цього різними рецептами. Багато з них створені на основі хлібної закваски. Закваску для хліба можна купити, але краще, та й зручніше, зробити самостійно свою - домашню.

Перш ніж дізнатися, як правильно тушкувати соду оцтом, слід зрозуміти, навіщо взагалі це потрібно робити і чи потрібно взагалі?

Сало - це самий смачний продукт української кухні, адже погодьтеся, він чудово поєднується з різними стравами, зраджуючи їм особливі нотки вишуканості. Однак сало вимагає правильного зберігання, в іншому ж випадку воно придбає неприємний запах і колір, а смакові якості зіпсуються.

Як всім відомо, гарбуз дуже корисний, особливо дітям і літнім людям, до того вже на відміну від багатьох овочів гарбуз солодка, за що її і люблять діти. Згадайте, як часто в дитинстві наші бабусі балували нас саме цією кашею - ароматною і солодкою. Можливо, саме за це і люблять гарбузову кашу, бо вона повертає в дитинство і дає можливість відчути себе дитиною з улюбленими ласощами.

Збирати гриби «маслюки» - приємне і корисне заняття, до того ж ще й захоплююче. Їх приготування також викликає бажання й інтерес, тільки от наслідки (які відразу не помічаєш), а саме пофарбовані руки - не кожному припадуть до душі, особливо якщо людина працює з громадськістю.

Особливістю кожної кухні є не тільки певні страви, а й соуси, що виступають в ролі пікантною родзинки. Пікантною ноткою слов'янської кухні можна по праву назвати аджику, хоча багато хто вважає це східним блюдом, але готуємо ж ми - російські господині, привносячи свої інгредієнти і національний колорит.

Теплі речі і зимова верхній одяг, які влітку зазвичай лежать у шафі, за літні місяці вбирають в себе різні неприємні запахи. Найбільш часто вони пахнуть вогкістю, а на дотик злегка вологі. Цей «запашний» аромат настільки сильно вбирається в тканину, що часом здається, що позбутися його неможливо, але насправді, це нескладно.

Чомусь багато хто стверджує, що гострий перець надає негативний вплив на наш шлунок, провокуючи розвиток різних хвороб. Проте численні дослідження показали, що така їжа покращує травлення, піднімає апетит і знімає хронічну біль. Тому, якщо ви є прихильником гіркого перцю, не потрібно собі відмовляти в цій смакоти. Якщо є його в міру, ви не нашкодите своєму здоров'ю, а навіть навпаки, поліпшите самопочуття і поповните запас вітамінів, яких так не вистачає нашому організму.

Ну, хто з нас не любить шашлик? Адже це дуже смачна страва, залишатися байдужим до якого просто неможливо. Плюс до всього шашлик роблять по-різному і з різних інгредієнтів. Саме через це кожен може підібрати той рецепт, який підійде йому найбільше. Однак особливу увагу потрібно приділити маринаду.

Для того щоб в'язана капелюшок придбала щільні форми, її обов'язково потрібно накрохмалити. Форма буде триматися постійно, якщо накрохмалити виріб жорстко. Для цього потрібен клейстер з високим ступенем концентрації. Головні убори можна крохмалити по-різному, а використовують для цього різний крохмаль, наприклад, картопляний, рисовий або навіть кукурудзяний, загалом, який є «під рукою».

Всі ми знаємо про те, що кілька - це невелика рибка, яка відноситься до сімейства оселедців. При цьому використовують її, як правило, на консерви. Дана рибка містить у своєму складі багато вітамінів і корисних мікроелементів. Її рекомендують вживати при хворобах серця, остеохондрозі, а також при вагітності. Саме через це кожна господиня намагається хоча б раз на тиждень вносити її в своє меню. Однак мало хто знає про те, що засолити її можна і в домашніх умовах.

Незвичайний суп порадує всіх любителів дарів моря. Він корисний, ситний і неважкий для шлунка. До речі, деякі господині роблять крем-супи, виходить ніжна консистенція, яка прикрашена креветками. Подають таке перше блюдо з грінками або маленькими сухариками.

Як приємно побалувати себе чимось солодким до чаю. Більшість з нас ласуни, а тому постійна покупка випічки істотно відбивається на сімейному бюджеті, саме тому багато господинь поспішають освоїти нескладні рецепти приготування випічки. Один з таких простих, але дуже смачних десертів до чаю або кави - шарлотка з варенням. Ось кілька її варіацій.

Традиційно в паелью входить рис і спеція шафран, все інше йде виключно за бажанням, тобто додавання м'яса, різних морепродуктів і овочів виконується по наявності і бажанням кухаря. Ось кілька найпоширеніших рецептів.

Меню сайту