Реклама спонсора

Такий екзотичний фрукт, як помело, привертає до себе увагу покупців яскраво вираженим смаком, соковитістю і просто великими розмірами. Адже на прилавках магазинів можна вибрати улюблений фрукт як говоритися на будь-який смак: як для себе одного - розміром з грейпфрут, так і на всю родину - привабливий цитрусовий фрукт розміром з футбольний м'яч. Саме тому помело охрестили «королем» серед родичів.

Кожна жінка, регулярно купує овочі та фрукти на ринку, знає за якими критеріями визначити стиглість плоду. Але якщо з'явилося бажання купити щось з екзотичних фруктів, які ніколи навіть не пробувалися, то доводиться орієнтуватися відповідно до порад продавця. На жаль, ці поради не завжди виправдані, оскільки продавець буде прагнути продати зелений або перезрілий плід, користуючись недосвідченістю покупця.

Зробивши черговий набіг на супермаркет і, прийшовши додому, спочатку ви уважно огляньте вміст пакетів з покупками. Якщо серед всього цього добра знайшли містечко кілька жовтих значних за формою та вагою круглих цитрусів, які видають неймовірний аромат, можете «спати спокійно». Ну а тим, кому не пощастило, не поспішайте одягатися в домашні халат і тапочки - бігом назад, твердячи лише одне: «Вибрати й купити помело».

Папайя вирощується у всіх тропічних країнах, а до нашого столу потрапляє з магазину. Дозрілі великі плоди «динного дерева» досягають 15-45 см в довжину і 10-30 см в діаметрі. Забарвлення стиглої папайї варіюється від жовтого до бурштинової.

Звичайно, про користь вівсянки знає практично кожен, але от є її постійно на сніданок хочеться далеко не багатьом, а особливо дітям. Але ж саме дитячому організму так необхідні всі ті поживні речовини, якими так багата знаменита вівсянка. Так як же нагодувати дитину вранці без сліз і вічних «не хочу»? Все просто, досить проявити трохи фантазії і звичайна вівсянка перетворюється ... на ніжні смачні оладки, які із задоволенням з'їдять не тільки дітки, але й чоловік і не тільки на сніданок.

Всі ми знаємо про те, що зелена гречка - це справжнє джерело вітамінів, повноцінних білків і мікроелементів, які так необхідні для нашого організму. Жодна крупа у світі за своїм складом не може зрівнятися з нею. Саме через це зелену гречку в народі називають «царицею круп».

З приходом літа багато батьків відправляють своїх дітей до бабусь і дідусів. І тут немає нічого дивного, оскільки саме там малюк може відчути себе вільним, насолодитися сповна природою, річкою, прогулянками на велосипеді і т.д. І все б нічого, та ось тільки після таких подорожей нам доводиться боротися з самими різними плямами. При цьому особливу увагу заслуговують плями від кульбаб, адже погодьтеся, впорається з таким забрудненням практично нереально, в результаті чого річ викидається.

Селера - корисна рослина, яке багато хто намагається використовувати у приготуванні улюблених страв. Особливо важливо вживати селеру в зимовий час, коли організм особливо потребує вітамінів і різних корисних речовинах. Тільки от дістати селера взимку досить таки проблематично, саме тому багато тямущі господиня навчилися запасатися цим чарівним продуктом запас.

Суп-пюре з селери - дуже смачний, легкий і корисний суп, який зарядить енергією з ранку і вгамує голод в обід. Перевагою супу-пюре є його позитивний вплив на шлунково-кишковий тракт, а також відсутність зайвих калорій, що дуже сподобається тим, хто прагне схуднути або рахує калорії. Ось кілька рецептів супу.

Селера є дуже корисним і цінним для людини продуктом харчування, оскільки ця рослина має лікувальну властивість. У його листі і коренеплодах містяться корисні рідко зустрічаються в інших овочах компоненти, наприклад такі, як тирозин, каротин, аспарагін, кислота нікотинова, мікроелементи і ефірні масла.

Цукати з груш - дуже незвичайне і смачне частування, яке гідно оцінять дорослі і діти. Натуральні інгредієнти, повна відсутність барвників або ароматизаторів роблять цукати улюбленими ласощами для найдорожчих людей, адже це корисно, смачно і нагадує літо. Пропонуємо кілька рецептів по приготуванню цього сонячного і ароматного частування.

Форшмак (Vorschmack в перекладі означає «закуска») є стравою, приготованим з рубаною оселедця або м'яса, яке запікається з картоплею, перцем, сметаною і цибулею. Ця страва відноситься до закусок.

Риба завжди займала одне з головних місць на обідньому столі, особливо, якщо це риба - форель. Смачна, соковита, ніжна, з дивовижним ароматом і нотками лимона. Все це про форелі у вершковому соусі. Пропонуємо кілька цікавих, нескладних і смачних рецептів.

Безумовно, чай можна вважати одним з найпопулярніших напоїв на землі. Його вживають абсолютно всі народи, і відмінністю вважається лише спосіб заварки і манера вживання. Часто в приготування чайних напоїв входять додаткові компоненти, наприклад, молоко. Чай, в який додано молоко, має відмінний смак і специфічний аромат, який, до речі сказати, особливо подобається дітям.

Казахське блюдо «бешбармак» можна готувати абсолютно з будь-якого м'яса, але особливо смачним виходить бешбармак зі свинини. Умовно розділимо процес приготування на декілька етапів, кожен з яких детально розглянемо.

Меню сайту