Реклама спонсора

Щорічно з приходом холодів багато дорослі і діти починають страждати від такого неприємного явища, як кашель. Звичайно, в сучасних аптеках можна знайти величезну кількість різних дієвих лікарських засобів від даної неприємності, але от практично кожне з них має свої мінуси. Одні занадто дорогі, інші приносять лише тимчасове полегшення, а треті і зовсім «одне лікують, інше калічать» через свого сумнівного складу.

Яловичий стейк відомий в самих різних кухнях світу. Ароматне і соковите м'ясо, що не уступає ресторанного аналогу за смаковими характеристиками, можна приготувати на власній кухні, якщо підійти до процесу зі знанням справи.

Драцена - кімнатна декоративно-листяна рослина. Воно прикрашає багато будинків і офісні приміщення. Головна перевага цієї культури - різноманіття зелені і невибагливість догляду.

Гуляш з яловичини для багатьох є «смаком дитинства». Його подавали в садіковскіх і шкільних їдалень, готували вдома і пропонували на обід в радянських закладах громадського харчування під назвою «підлива».

Брусниця росте в північному лісі. Хто живе в південних районах Росії ця ягода недоступна, її можна тільки привезти з півночі і зберігати в замороженому вигляді або зварити компот, морс або варення. Брусниця - це така ягода, яка має властивість зберігати корисні якості незалежно від нагрівання і кип'ятіння. Тому варення з брусниці варять, додаючи в нього яблука, горіхи і навіть виноград.

З чого варити борщ - залежить від господині. Хтось віддає перевагу виключно пісні варіанти, тобто без м'яса, інші, навпаки, максимально використовують м'ясні компоненти, роблячи блюдо наваристим і жирним, але є й третя категорія господинь. Вони вважають, що борщ без м'яса - НЕ борщ, але і жирним робити його не поспішають - вони готують його з курки дієтичної - м'яса, яке прекрасно у відварному вигляді, дає навар і володіє невеликою кількістю жирів.

Блакитна ялина - це кілька природних і виведених штучно видів рослин з сімейства соснових, характерною рисою яких є блакитний відтінок хвої. Більшість садівників воліє традиційні способи розмноження насінням і саджанцями, хоча не виключається і прищеплення держака блакитний їли на морозостійкий підщепа деревця інших хвойних порід.

Невибаглива ешшольція легко переносить посуху і радує своїм цвітінням з червня до осені в залежності від сорту. Це багаторічна рослина, однак, у нас воно вирощується як однорічна, оскільки морози повністю знищують рослину. Ешшольція утворює безліч трубочок з насінням, які при дозріванні лопаються і засівають ділянку.

Агрус в садах Підмосков'я вирощується з 19 століття і до наших пір рекомендують старі сорти - Англійська жовтий, Зелений пляшковий, Варшавський, Медовий, Англійська зелений.

Багаторічна армерия прикрасить будь альпінарій або рокарій. З щільного листової подушки навесні з'являються пишні квітки, які за формою нагадують гвоздику.

Це чудове ситне блюдо вперше з'явилося в Італії. У наш час воно отримало широку популярність у всій Росії, як смачне і швидко приготовлене другу страву. Варто відзначити, що кожна господиня готує його по-своєму, додаючи або прибираючи деякі інгредієнти.

На сьогоднішній день одним з найбільш затребуваних і популярних продуктів харчування стали макаронні вироби, представлені численними не тільки видовими, а й навіть колірними варіаціями. При цьому макарони сьогодні є як звичайним гарніром, так і повноцінним стравою. Їх кладуть у супи, роблять разом з ними чудові м'ясні страви, і навіть використовують як прикраси. Іншими словами, рецептів приготування макаронів мільйон, як і інгредієнтів, які до них додаються.

Інший раз можна лише тільки дивуватися, ну і само собою захоплюватися тим, як досвідчені кулінари навчилися поєднувати деякі продукти і творити з них неймовірні кулінарні шедеври! Так от можна з'єднати шпинат і зовсім не схожий на нього продукт - рикотту і причому спекти з них чудовий пиріг!

Для посадки кореопсису багаторічного вибираються сонячні захищені від вітру ділянки саду. Це основна умова для його вирощування, так як в іншому він невимогливий і може рости на грунті будь-якого типу, добре переносить вологість і високу кислотність грунту. Але потрібно знати, що термін життя рослини обмежений кількома роками, а на важких грунтах цей термін скорочується майже в два рази. Тому, щоб зберегти квітка, потрібно мати на ділянці кілька кущів різних термінів посадки.

У народі «кохия венечная» отримала понад граціозне і романтичну назву - річний кипарис. Вирощувати кохию в домашніх умовах навчилися порівняно давно, проте вирощували рослина виключно в господарських цілях, роблячи з нього мітла, якими можна підмітати подвір'я чи віники - для тих же цілей. Сьогодні сучасна людина стала завзято долучатися до прекрасного, і більшість дачників розводять кохию виключно в декоративних цілях!

Меню сайту