Реклама спонсора

Кисіль з малини можна віднести до найбільш перших страв, які навчилися готувати наші предки. Як і багато років тому, кисіль - як і раніше популярне блюдо, яке можна приготувати абсолютно з приводу.

Часто можна спостерігати, коли в саду цвіте вишня дуже густо, і при цьому багато комах літають над нею, що і говорить про гарний урожай, але коли підходить час врожаю, довгоочікувані плоди не з'являються. Лише на деяких гілках можна ледь знайти ягідки. Чому після такого красивого цвітіння немає зав'язі? Існують кілька причин такої проблеми.

Посадивши на своєму городній ділянці смачну сливу, кожен дачник в першу чергу сподівається на те, що йому вдасться покуштувати плоди зі своєї красуні своєчасно! Проте в деяких випадках проходить час - часто і рік, і два, і більше і дачник починає розуміти, що плодів зливу не дасть!

Люди завжди готували вина в домашніх умовах. Використовували для цього абсолютно різні ягоди і фрукти, правильніше сказати, у кого, що було під рукою. Так ось навчилися готувати вино навіть з таких ягід, які, здавалося б, зовсім не підходять для виноробства, наприклад, з кавуна!

Намагаючись виростити хороший урожай огірків, сучасні дачники готові піти на багато що. Вони і насіння підбирають з високою схожістю, і доглядають за рослиною, і удобрюють своєчасно, і теплиці використовують для вирощування, проте в будь-якому випадку трапляється щось непередбачене.

Кожен дачник намагається виростити перші помідори якомога раніше, на це є істотні причини - сибірський клімат. Заради цього вони йдуть на багато хитрощів і однією з них можна вважати вирощування помідорів у теплицях!

Навіть сільські жителі нерідко зовсім не знають про те, що зі звичайних ранеток, які всі звикли їсти після того, як їх «вдарить морозом», виходить чудовий варення. Причому готується це незвичайне блюдо швидко, а виходить на вигляд таким оригінальним, що припаде до душі абсолютно всім!

Виростити малину в теплиці - це дороге заняття, але воно того варте, адже взимку ціни на цю ягоду зростають удвічі, а то й утричі. Правда, окупиться така справа тільки через 2 роки, коли рослина повністю прийметься і почне повноцінно давати врожай. Сьогодні дізнаємося про всі плюси і мінуси, а також особливості вирощування малини в парнику.

Ранетки - це смачні соковиті маленькі за розміром яблучка, які дозрівають раніше всіх. З них можна приготувати незрівнянне варення, яке може стати як чудовим самостійним десертом до чашечки гарячого чаю, так і використовуватися в якості начинки для випічки. Розглянемо, які особливості приготування варення з ранеток часточками. Отже, приступимо.

Багато рецептів варення і різних джемів містять вказівки про те, що при приготуванні страви можна додавати шоколад. Це хороший рада, особливо щодо варення зі сливи. Зверніть увагу на те, що йдеться виключно про сьогодення чорному шоколаді, а не про дешеві підробки, його замінюють! Шоколад, який використовують при варінні сливового варення, повинен мати не менше 76% какао, а от ніяких наповнювачів, горіхів та іншого бути в продукті не повинно.

Небезпека для кімнатних рослин представляє не сама білокрилка, а її личинки. Якщо молодняк висмоктує з листя поживні речовини, то дорослі особини залишають на поверхні наліт, під яким і відбувається процес гниття. Крім того, білокрилка і її личинки розносять вірусні захворювання, що призводить до уповільнення росту кімнатних рослин. Як боротися з білокрилка і її личинками?

Панкреатит відноситься до розряду тих захворювань, які вимагають від людини дотримання досить суворої дієти. При цьому важливо не перестаратися, відмовляючись від вживання тих чи інших видів продуктів. Головне, щоб у раціоні хворого панкреатитом залишилися ті продукти, які не тільки не зашкодять пошкодженої підшлунковій залозі, але і поліпшать її стан.

Організм майбутньої мами потребує надходження підвищеного кількості мінералів, вітамінів, а також антиоксидантів. Усім цим збагачена брюссельська капуста. Наскільки корисний цей овоч для вагітних?

Період лактації - дуже відповідальний час у житті кожної жінки, коли необхідно не тільки відновитися після пологів, але й забезпечити свого рідного крихту повноцінним харчуванням. Харчовий раціон годуючої мами повинен бути організований таким чином, щоб з грудним молоком маленький організм міг отримувати всі необхідні для його нормального росту і розвитку корисні речовини.

На сьогоднішній день морепродукти і риба міцно увійшли в наше життя, ставши таким же звичайним видом м'яса, як всіма улюблені яловичина, свинина і баранина. Ми із задоволенням купуємо в магазинах заморожених устриць і мідій, кальмарів і креветок, сьомгу і палтуса. Однак багато господинь все ще не знають, як правильно готувати морепродукти, адже більшість з них припускають дещо інші етапи, не схожі на приготування звичайного м'яса.

Меню сайту