Реклама спонсора

Під час вагітності організм жінки стає максимально вразливим, саме тому їй пропонується здати безліч аналізів, які дозволяють виявити початок розвитку захворювання на ранній стадії. Одним з таких аналізів можна назвати мазок, який береться з носа. Він допомагає виявити стафілокок. Здати його жінці, яка перебуває у стані вагітності, знадобиться при постановці на облік і на останніх тижнях.

Одними з найбільш корисних і смачних зимових заготовок є компоти з ягід і фруктів. Процедура його приготування вимагає багато часу і сил, оскільки зазвичай банки з компотом необхідно стерилізувати. Щоб трохи спростити цей процес, багато господині користуються іншим способом консервації, при якому стерилізація не потрібна.

Стафілокок в носі являє собою інфекцію, викликану поширеним мікробом - стафілококом і локалізується на слизовій носа. Людина протягом свого життя стикається з тисячею різних стафілококів і часто контакт з цими бактеріями для нього залишається непомітним. Перебуваючи на багатьох речах і предметах, стафілокок є цілком нешкідливим для людини до тієї пори, поки його імунітет не стане слабшати.

Якщо у вас вже кілька років стоїть варення і його ніхто не збирається Тобто, існує два варіанти, як з нього отримати користь - спекти пиріг або зробити вино.

Під час вагітності жінка повинна приділяти своєму харчуванню підвищену увагу. Всілякі овочі, ягоди і фрукти, багаті вітамінами і іншими корисними речовинами повинні складати основу раціону майбутньої мами. Одним з славляться своїми корисними якостями продуктом прийнято вважати брокколі або, як її ще називають - «королеву капусти». Але чи завжди її вживання буде сприятливо для організму матері і майбутнього малюка? Розглянемо все по порядку.

Буряком нікого не здивуєш. Вона всім чудово знайома і присутній в меню майже всіх людей, як самостійну страву або як інгредієнт. Її корисні властивості цінувалися завжди, а із збільшенням числа захворювань до цього овочу стали проявляти більш пильну увагу.

Під час вагітності майбутня мама, піклуючись про здоров'я майбутнього малюка, повинна харчуватися виключно здоровою і різноманітною їжею. Багато жінок, а особливо ласуни, часто розмірковують, чи корисна чи шкідлива при вагітності халва і в яких кількостях можна вживати цей продукт.

Під час вагітності майбутня мама повинна особливу увагу приділяти раціону свого харчування. Як відомо, в цей прекрасний час організм у підвищених обсягах потребує у всіляких мікроелементах, вітамінах та інших корисних речовинах. Це необхідно для забезпечення правильного харчування немовляти і повноцінної роботи організму матері. Одним з корисних і незамінних під час вагітності продуктів є зливу.

Кисіль є не тільки традиційним і улюбленим російським блюдом, але і ностальгічною ноткою далекого дитинства, адже, напевно, багато хто пам'ятає ранній ранок вихідного дня, що починається з ароматних запахів бабусиних вкусняшек - здобної випічки і киселю. Звичайно, перші киселі варили зовсім не так, як їх більш пізні аналоги, адже замість крохмалю використовували заквашені злакові відвари і тому смак страви виходив більш кислим.

Грибкова інфекція - це запальне захворювання слизової горла, збудником якої є гриби роду Кандіда. Це досить поширений недуга, якому найбільше схильні діти. Також групу ризику становлять й інші люди.

У холодні пори року брак вітамінів можна компенсувати за допомогою такого чудового напою, як компот з заморожених ягід. Процес заморожування практично в повному обсязі зберігає смакові особливості і корисні властивості ягід.

Напевно, кожна вагітна жінка стикалася з ситуацією, коли нестерпний біль литкового м'яза заважала спати або нормально рухатися. Так, звичайно, такі судоми можуть виникнути не тільки під час вагітності, але і в звичайному стані, проте в період очікування малюка цей ризик зростає в кілька разів.

Персики нечасто зустрічаються в центральних і північних регіонах Росії, але навіть у сонячних південних районах багато господині намагаються зберегти їх на зиму, приготувавши різноманітні заготовки. Солодкі персики можна солити, маринувати, але найбільш популярними є десертні заготовки, наприклад, персики в сиропі.

Шкірочка і м'якоть персиків дуже ніжні, тому ці фрукти не зберігаються довгий час, але зате їх можна консервувати різними способами і насолоджуватися смачним десертом, коли за вікном зима.

З давніх часів прийнято вважати, що журавлина - виключно російська дикорастущая ягода. Насправді плоди є «багатонаціональними», а американці і зовсім не уявляють собі свого життя без неї, особливо в день подяки, адже з неї готують традиційний соус для святкової індички.

Меню сайту