Реклама спонсора

Чорницю можна назвати «чарівної» ягодою, адже вона не тільки насичує організм корисними речовинами і вітамінами, її властивості дозволяють поліпшувати зір. Ця ягода одна з небагатьох, яку дозволено їсти людям з підвищеним вмістом цукру в крові. Чорницю рекомендується вживати при наявності онкологічних захворювань. Тому бажано їсти таку ягоду в зимовий час.

Кожна п'ята дитина у віці до року або трохи старше раптом починає качати уві сні головою, змушуючи батьків нервувати. У кожної дитини це проявляється по-різному: у кого Мотаньє головою дуже активне, у когось - ні. Чи варто батькам турбуватися з цього приводу, і що вони можуть зробити?

Найпоширенішою проблемою серед мам новонароджених малюків є відсутність стільця. Після появи малюка на світ він повинен какати кожен раз після того, як поїсть. Нормою є стілець жовтуватого кольору кашкоподібної консистенції. У дитини, що знаходиться на штучному вигодовуванні, стілець щільнішої консистенції з різким запахом.

Домашній кетчуп ... Що може бути краще, смачніше, корисніше і натуральніше? Зараз в часи консервантів, барвників і всіляких штучних добавок багато господинь не шкодують ні часу, ні витрачених зусиль на заготовление домашніх заготовок на цілу довгу зиму. Приготувати домашній кетчуп зовсім неважко, тільки довго. Тому запасайтеся часом і помідорами, які є основним і головним інгредієнтом.

Поведінка маленьких дітей (особливо грудних) часто просто непередбачуване. Мами найчастіше молоді і не можуть зрозуміти, чим викликане те чи інше дію. Звичайно, коли дитина вередує і плаче, то явно йому або щось не сподобалося, або він захворів. А ось про що намагається «повідомити» малюк, нескінченно і найчастіше хаотично потираючи очі, зрозуміти дійсно важко.

Іноді батьки помічають, що в їхньої дитини починають потіти ноги. При цьому обов'язково потрібно задуматися про причини, які спровокували це явище.

Варення - десерт не тільки смачний, але універсальний, адже його можна вживати як самостійно, так і додавати в різну випічку. Крім цього, багато господинь взимку, коли багато фрукти не доступні, готують з варення компоти і морси.

Ніжні, соковиті, ароматні - всі ці принади персиків так хочеться зберегти в літніх заготовках до самої зими. І вам це вдасться, якщо приготуєте конфітюр з персиків.

Сезон полуниці дуже швидко проходить, тому рідко коли виходить насолодитися нею вдосталь. Але ласувати майже свіжою полуницею можливо, закривши її на зиму в сиропі. Ягоди, заготовлені за цим рецептом, майже не відрізняються від свіжих, зберігають природність смаку, аромат і не втрачають яскравих відтінків в кольорі.

Коли немає бажання міняти старі надійні батареї опалення з чавуну на сучасні з біметалу, залишається відкритим тільки одне питання, як їх замаскувати, щоб вони не псували загального дизайну.

Якщо донедавна приготування варення асоціювалося з варінням ягід або фруктів, то в сучасному світі підприємливі люди навчилися варити варення з багатьох овочів, наприклад, з баклажанів.

Напевно, кожен з нас з покупкою ананаса відчуває справжнє свято, адже цей плід люблять, як дорослі, так і діти. Вживати його можна в будь-якому вигляді, доповнювати їм салати, робити з нього ароматні десерти, прикрашати екзотичні коктейлі і т. Д. Однак не слід забувати про те, що цей фрукт дуже швидко псується. Тому зберігати його в домашніх умовах потрібно правильно, враховуючи його особливості.

Виноград в сушеному вигляді називається родзинками в тому випадку, якщо в ньому є насіння. Якщо насіння у висушеному винограді відсутні, то це вже кишмиш. Для сушіння рекомендується брати виноград цукрового сорту і без насіння, оскільки з столових сортів ягоди родзинки виходить з кислим смаком. Сушити виноград можна двома способами: на сонці і в тіні. Однак у другому випадку кінцевий продукт володіє кращими якостями, ніж у першому.

Абрикос, який сушать цілком, разом з кісточкою називають «кайса». Плід, при сушінні якого кісточка попередньо видаляється, має назву «курага». Залежно від того, як видаляють кісточку, можна отримати рвану або рівну курагу, що має однакові половинки. За назвою кураги можна зрозуміти, що рівну курагу надрізають, а рвану - видавлюють, рвуть.

Швидко приготувати смачний десерт можна зі звичайного листкового тіста і баночки консервованих ананасів.

Меню сайту