Реклама спонсора

Кожне літо в період дозрівання овочів і фруктів мільйони господинь проводять на кухні по багато годин, ставлячи численні закачування. При цьому кожна з них використовує найрізноманітніші рецепти, запозичені в інших або придумані самостійно. Ясна річ, що серед екзотичних рецептів і продуктів для їх приготування є і звичні для всіх зелені огірочки.

Квашена капуста - відмінна закуска, яка не тільки володіє гідними смаковими якостями, а й збагатить організм масою корисних вітамінів і мікроелементів. У поєднанні з буряком смак і користь цього овоча посилюються в рази. Давайте розглянемо особливості приготування квашеної капусти з буряком на зиму.

Існують різні рецепти манника. Цей улюблений багатьма господинями пиріг вважається повсякденним. Варіації можуть включати в себе борошно крім манки додаткові компоненти - цукати або родзинки, а також сметану замість звичного кефіру. Господині люблять маннік за те, що для його приготування не потрібно особливих кулінарних навичок і вишуканих продуктів. Інгредієнти для цього домашнього пирога знайдуться практично на кожній кухні.

Закуски займають гідне місце на столі справжнього гурмана. Вони доповнюють гарніри і підсилюють смакові якості м'ясних страв. Доречні закуски і в парі з салатами і найбільш популярними закусками є мариновані овочі. Рецепт подібного страви і буде наведено нижче.

Додавання в маннік кефіру, може бути, домашньої кисляку дозволяє надати цьому дивовижному виробу ніжність і неймовірний божественний смак! Маннік виходить легким, повітряним і неймовірно апетитним! Структура страви змінюється за рахунок того, що кефір вже під час випічки, прямо в духовці починає реакцію з розпушувачем тесту, а не як зазвичай відразу в процесі замішування.

Пиріг з манної крупи - всім відомий і улюблений навіть сучасними господинями маннік здобув свою популярність за простоту приготування. Готується він зі звичайних продуктів, які легко знайти на кожній кухні. А додавання в пиріг манки робить його незвичайним за смаком, розсипчастим і легким.

Маннік, який готують на кефірі, неможливо зіпсувати ніякими додатковими інгредієнтами. Так ось цілком можна урізноманітнити смак звичного манника вишневими ягодами! Блюдо прекрасно пропечеться, придбає тонкий вишневий аромат і чудовий смак!

Запори, які можуть мучити молоду маму після пологів, можуть бути після того, коли пологи були природними і після того як мама перенесла кесарів розтин.

Маннік з варенням - смачна і неймовірно ароматна домашня випічка, яка стане відмінним доповненням до чашечки гарячого чаю або кави. Приготувати такий десерт дуже легко, а результатом праць, безсумнівно, домочадці і гості вашого будинку залишаться задоволені. Розглянемо особливості приготування манника з варенням на кефірі.

В основному всі рецепти приготування манника увазі використання курячих яєць. Для тих, хто з різних причин не бажає бачити такого інгредієнта в страві, існує дивний спосіб приготування манника на свіжому молоці, без яєць! Подібний маннік вийде повітряним і м'яким, а молоко додасть виробу додаткову щільність і пружну консистенцію. Хоча при цьому його смак буде ніжним, а сам маннік неймовірно повітряним і м'яким!

Оригінальною закускою на святковому столі може стати паштет по-вірменськи. Родзинкою страви є те, що готується він без єдиного грама м'яса. Основний інгредієнт в ньому - квасоля, але зовні абсолютно неможливо визначити, що приготований він без м'яса. Запевняємо, і гості, і ваші домашні гідно оцінять таке вишукане, корисне, незвичайне ласощі.

Як правило, господині консервують помідори в банках ємністю 3 літри. Такий обсяг не завжди є виправданим і часто помідори залишаються нез'їденими. Крім того, при консервації томатів невеликого розміру або порізаних на частини зручніше їх укладати в літрові банки.

Смачний домашній паштет з червоної риби є відмінною низькокалорійної закускою для живильного сніданку або оригінальним доповненням до святкового столу. Його використовують як начинку для тарталеток, яєць, а також подають з крекерами, тостами до чаю.

Ближче до приходу осені багато господинь цілими днями перебувають на кухні, намагаючись якомога більше зробити заготовок на зиму, адже, погодьтеся, так приємно в холодні зимові дні насолоджуватися смачними фруктами і овочами. Так, звичайно, в наші дні їх без проблем можна купити в будь-якому супермаркеті. Однак жодна з таких магазинних закруток не зрівняється з домашньою. Плюс до всього, заготовивши їхнього будинку, ви зможете бути впевнені, що в їх складі немає ніяких шкідливих речовин.

Чого тільки не придумають кухаря, щоб дивувати клієнтів своїх кафе і, звичайно ж, отримувати більше прибутку від захоплених шанувальників. До числа екзотичних страв відноситься сотня рецептів. Чому вони є настільки популярними?

Меню сайту