Реклама спонсора

Щоб здивувати своїх рідних чимось смачненьким, не обов'язково проводити цілий день на кухні. Потрібно просто до всіх справ підходити творчо, в тому числі і до приготування домашньої їжі. Наприклад, до вечері можна піднести не звичайні котлети, а м'ясні оладки. Існує два варіанти приготування таких оладок. У першому випадку вони більше схожі на котлетки, але більш ніжні і соковиті.

Зазвичай стравою «Медальйони з телятини» прикрашають святкові столи. Виглядають такі вироби оригінально, завжди викликають інтерес. Блюдо саме по собі ситне, володіє прекрасним смаком і спокусливим ароматом навіть після охолодження!

З дріжджового тіста можна пекти смачні пироги абсолютно з будь-якою начинкою! Досвідчені господині з цього приводу навіть трохи фантазують, змішуючи або доповнюючи фарші різноманітними інгредієнтами. Наприклад, дуже смачними й незвичайними виходять пироги, приготовані з рибної начинки. Приготування таких пирогів займає нітрохи не більше часу, ніж з будь-якої іншої начинкою, зате результат виходить чудовим і дуже корисним.

Хризантему після цвітіння рекомендується обрізати, проте багато господинь цього просто не роблять. Корейські хризантеми зазвичай зимують під покривом снігу, і на зиму їх ніхто не викопує, тому багато таку хризантему не зрізають. Чому? Цвітіння триває дуже довго і часто можна спостерігати, як сніг лягає саме на квітуча рослина, тому обрізати стебла рослини просто не встигають, найчастіше шкодуючи рослина.

Азалія по праву вважається одним з найкрасивіших кімнатних рослин. Цвіте азалія дуже пишно і рясно більше 2-х місяців поспіль. Особливо цінується ця рослина за те, що період цвітіння припадає на холодну пору року, коли практично всі рослини знаходяться в періоді спаду своєю природною активності.

Якщо поспішайте приготувати вечерю, але не хочеться нічого банального, придбайте філе пангасіуса і всі проблеми будуть вирішені. Швидко і просто приготувати рибку в клярі, вона ситна і відмінно гармонує з усіма крупами, рисом або картоплею. Природно, можна урізноманітнити трапезу салатом, але повернемося до рецептів, ось кілька варіантів.

Багатьом подобаються страви, приготовані з використанням тесту «кляр». Особливо смачними виходять курячі грудки! Рецепт на увазі під собою відбивання м'яса, що само собою робить його більш смачним.

Навряд чи знайдеться хоч один садівник-любитель, у якого на ділянці не було б хоч однієї грядки полуниці. А вже про справжні шанувальників цієї диво-ягоди і говорити не доводиться. Деякі садять цілі плантації.

Крабові палички відмінно підходять для приготування швидких і смачних закусок. Їх ніжний солодкуватий смак прекрасно гармонує з безліччю інгредієнтів. Крабові палички досить розморозити і вони вже готові до вживання, але можна приготувати їх в клярі, додатково нафарширований різними начинками. Думаю, така закуска розлетиться зі столу за лічені хвилини.

В особливому поданні або рекламі свинячі відбивні в клярі не потребують, адже це блюдо виходить дуже соковитим, ароматним, смачним і ніжним. А приготувати його не складе для вас особливих труднощів. Для відбивних треба вибирати шматки м'яса, які відносяться до високих сортам. Краще всього придбати для цього грудинку, підійде також корейка або лопатка. Подавати свинячу відбивну добре з салатами з овочів і зелені, підійде для гарніру також чорнослив, сир.

Горбуша - рибка смачна в будь-якому вигляді, а в оригінальному клярі вона виходить ще й дуже соковитою. Готується дане блюдо швидко і просто.

Закуска «печериці в клярі» - оригінальний варіант подати улюблені гриби до святкового столу. Дане блюдо розкриє новий смак звичного продукту, головне вибирати для нього шампіньйони з ніжками. А ось виключно капелюшки для такої закуски не підійдуть, так як виглядати вони будуть менш апетитно.

Що може бути смачніше незвичайного десерту? Якщо вам набридли звичні солодкі страви, пропонуємо вам приготувати незвичайне ласощі - «банани в клярі». Цей фруктовий десерт є традиційним для китайської кухні. Незважаючи на це, абсолютно всі інгредієнти для його приготування ви знайдете в звичайному супермаркеті.

У власників ложок зі срібла час від часу виникає проблема їх очищення, оскільки срібло темніє. З успіхом впоратися з таким завданням можна в домашній обстановці.

Срібло - благородний метал, з якого виготовляють багато красивих ювелірних виробів. Але у нього є один недолік - з часом срібло тьмяніє і втрачає свій блиск. Якщо вироби з срібла можна чистити множинами способів, то при чищенні срібних сережок з каменями необхідно обережно підбирати способи очищення, щоб не пошкодити камінь.

Меню сайту