Реклама спонсора

Компот з фініків і кураги по праву можна зарахувати до списку найбільш корисних напоїв. Такий компот можна пити як в гарячому, так і холодному вигляді. Подавати його до столу з приводу.

Компоти, приготовані зі свіжих фруктів або сухофруктів, відомі з незапам'ятних часів. Простий в приготуванні напій відрізняється хорошим смаком і безсумнівною користю, а тому неодмінно користується популярністю.

Варення чудової якості можна готувати навіть з апельсинів і мандаринів. Блюдо виходить солодким, ароматним і вельми приємним на смак! Щоб урізноманітнити смак, використовують і інші інгредієнти. Це можуть бути волоські горіхи, імбир, кориця, лимон і багато іншого в залежності від вашого смаку.

З гарбуза можна приготувати не тільки супи, каші або пюре, але ще й приголомшливе за смаком варення. Крім свого незвичайного смаку гарбуз подарує вашому організму безліч корисних і важливих мікроелементів і вітамінів. У гарбузі крім вищесказаного містяться білки, глюкоза, вуглеводи, жири, целюлоза, каротин. У цьому дивовижному овочі є рідкісні вітаміни Т і К, які відіграють важливу роль у процесі побудови кісткової тканини.

Мабуть, жоден з нас не відмовиться випити запашної і чудово смачного компоту, приготованого самостійно з айви і винограду. Для приготування цього чудового напою можна використовувати й інші фрукти і ягоди, проте айва та виноград залишаються незмінними інгредієнтами.

Для того щоб дитина була здоровою, їй слід приділяти належну увагу.

Проблеми з порожниною рота у дитини можуть початися з різних причин. По-перше, діти часто тягнуть брудні руки в рот, через що на слизовій утворюються білі виразки, які можуть привести до візиту до стоматиту. Захворювання можна ліквідувати на початковій стадії, якщо постійно стежити за станом рота дитини. По-друге, у немовлят утворення білого нальоту можуть бути спровоковані змінами в організмі матері.

Приголомшливо смачний і оригінальний рецепт варення, де немає відходів. Мандаринове варення зі шкірками стає справжньою знахідкою для любителів цитрусових. Готується воно взимку, коли фрукти мають найменшу вартість. Оскільки варіантів створення смачного джему до чаю безліч, познайомимо вас з найпоширенішими і використовуваними.

Сучасній людині немає необхідності довго блукати по гаях і лісових галявинах у пошуках грибів, зокрема глив. Сьогодні цей корисний і смачний продукт можна купити практично в будь-якому магазині.

Все частіше голуби тим чи іншим способом проникають в житло людей, завдають несподівані візити, завдаючи їм тим самим незручності. Іноді буває, що голуби в'ють гнізда прямо на балконах. Однак птиці так роблять досить часто і тому в народі з цього приводу навіть помічена прикмета.

Форель - найбільша представниця сімейства лососевих, яка дуже цінується рибалками всього світу. Ловити її досить просто, а смак неможливо забути, спробувавши одного разу. Приємно ніжне й ароматне м'ясо цієї рибки володіє цілим комплексом вітамінів і фолієвої кислоти, за що шанується лікарями-дієтологами, як продукт високої якості.

Серед кондитерських виробів є чимало таких, які отримали свої назви на честь тієї чи іншої історичної особистості. Досить згадати такий популярний торт, як "Наполеон" або тістечко "Жозефіна". До розряду такої смачної випічки відноситься і торт "Кудряшки Поля Робсона" або, як його частіше називають "Поль Робсон".

Риба завжди прикрасить собою будь-який стіл, а слабосолона сьомга тим більше. Приготувати цю смакоту під силу кожному, головне правильно вибрати рибу. Якщо сьомгу багато разів заморожували-розморожували або вона не дуже свіжа, то результат приготування нікого не обрадує. Кращий варіант - придбати охолоджену рибу. Обов'язково подивіться на луску (повинна бути блискучою і еластичною), у тушки не повинно бути неприємного запаху.

Азалія - ??одне з найпопулярніших домашніх рослин, незважаючи на свій примхливий і безглузда характер. Якщо доглядати за культурою правильно, вона буде радувати око своїми квітами день від дня в період цвітіння. А ось якщо ставитися до рослини нешанобливо або порушувати елементарні квітникарські правила, азалія почне засихати і перестане квітнути. В результаті доведеться квітка просто викинути.

Капуста квашена відноситься до національного блюду різних народностей - білорусів, росіян, українців, поляків, німців, чехів. Завдяки молочнокислим бактеріям квашена капуста дуже корисна для здоров'я. Після вживання капусти нормалізується мікрофлора кишечника, поліпшується травлення. З капустою квашеною готують різні страви. Дуже смачні пиріжки з квашеної капусти.

Меню сайту