Реклама спонсора

Алича - це кісточкові плоди, які мають різні забарвлення, форми і смак. Тут все залежить від сорту рослини. Найбільшою популярністю користуються чорноплідна і жовтоплідний. На сьогоднішній день алича широко використовується в кулінарії, оскільки володіє дивовижним ароматом і смаком. З неї варять найрізноманітніші джеми, варення і компоти. Такі заготовки популярні в Криму, Північному Кавказі і в Середній Азії.

Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні харчування, адже вони виходять дуже смачними і дуже корисними. Способів приготування риби багато. Можна рибу смажити, тушкувати, варити, запікати, а можна приготувати в маринаді.

Пюре з помідорів, приготоване в домашніх умовах - чудова заготовка, яка стане відмінною заміною магазинної томатній пасті. Пюре з помідорів можна використовувати в самих різних кулінарних цілях або навіть просто пити його, як сік. Приготувати таку заготовку дуже просто. Для цього необхідно не більше двох годин вільного часу, мінімум інгредієнтів і, звичайно, бажання створити це чудове кулінарне творіння.

Ні для кого не секрет, що в радянські часи якістю продаваних продуктів харчування приділялася особлива увага. Багато хто досі згадують неповторний смак кабачкової ікри, виробленої в Радянському Союзі. Сьогодні ми розглянемо, як приготувати кабачкову ікру по-радянськи в домашніх умовах. Багатьом здасться, що зробити продукт з такими ж смаковими якостями самостійно просто неможливо.

Багато сучасні господині вважають, що кабачкова ікра - це одна з найскладніших заготовок, яка вимагає багато часу, сил і інгредієнтів. Тим не менш, це не так - готується дана заготівля досить швидко і легко. Мало хто знає, що кабачок - це корисний овоч, який здатний в наш час наситити організм вітамінами і корисними елементами, яких так мало в продуктах в зимовий час.

Не вміючи розпоряджатися грошовими коштами навіть з досить хорошими доходами, можна по півмісяця сидіти впроголодь. Щоб грошей вистачало на все, слід навчитися планувати свій сімейний бюджет. Це не означає, що потрібно відмовляти собі буквально у всьому - просто всі наші покупки мають бути обмірковані і зважені. Це стосується як предметів одягу, взуття, так і продуктів харчування.

Сьогодні багато хто воліє звичайним ковдрам синтепонові вироби, технологічна особливість виготовлення яких робить їх найбільш досконалими порівняно з виробами з натуральними наповнювачами. Синтепон не провокує виникнення алергії, прекрасно зберігає тепло, легкий і зручний в експлуатації. Однак не можна говорити про якість виробу, за яким не виконується правильного догляду!

Здоровий сон - запорука доброго здоров'я, тому дуже важливо, щоб ліжко було зручним і комфортним. Велику роль для сну грає подушка. Якщо вона незручна, недосипання забезпечено. При виборі подушки слід враховувати безліч чинників. Як же вибрати подушку для сну і не помилитися?

Буквально кожен вже чув про те, що сьогодні можна придбати ортопедичну подушку і тим самим забезпечити себе спокійним і, треба сказати, здоровим сном! Подібні подушки створені з урахуванням того, що дозволяють повністю розмістити сплячої людини, а вірніше його шийний відділ хребта в правильному положенні. Тим самим високотехнологічний виріб зміцнює здоров'я людини саме під час його відпочинку, сну.

Мариновані кавуни - незвичайна і пікантна закуска, яка буде доречна за будь-яким святковим столом, адже якими б смачними були традиційні помідори і огірки, вони вже добряче всім набридли.

Мариновані баклажани швидкого приготування - прекрасна закуска, яка стане справжньою окрасою святкового столу. Готувати їх просто і легко, а вже через добу можна насолоджуватися результатом своїх кулінарних витворів.

Гарбуз - овоч корисний і смачний. Унікальність цього плоду в тому, що він є універсальним продуктом - з нього можна готувати, як основні страви, так і десерти. Наприклад, гарбузовий суп - ситний повноцінний обід, гарбузова каша - поживне друга страва, цукати з гарбуза - дивовижне солодкі ласощі. А ще з цього помаранчевого овочу можна приготувати масу корисних вітамінних закруток на зиму. Рецепти таких запропоновані вашій увазі в даній статті.

Жимолость дозріває рано, і дуже швидко відходить. Потрібно встигнути заготовити цю цілющу ягоду взапас.

Яблука сорту «білий налив» (папіровка) довго не зберігаються, але з них можна зробити заготовки на зиму. Найчастіше з літніх яблук варять повидло, джем, варення або закочують компоти.

Хто не любить кавун? Кавун люблять усі. Дуже шкода, що період, коли можна вдосталь ласувати цим солодким корисним плодом у свіжому вигляді, короткочасний, але це не біда, підприємливі господині придумали і випробували безліч способів виконання не менше смачних заготовок на зиму з кавуна. З рецептами таких ви зможете ознайомитися в цій статті.

Меню сайту