Реклама спонсора

З приходом холодної осені багато хто з нас хочуть домашнього затишку і витає по квартирі смачного аромату випічки. На сьогоднішній день існує величезна кількість найрізноманітніших рецептів, завдяки яким можна спекти справжній кулінарний шедевр. Однак багато господинь шукають прості рецепти, які легкі в приготуванні і не вимагають особливих фінансових затрат. Одним з таких і є варшавський яблучний пиріг.

Маракуйя - це плоди однойменного рослини, які відносяться до виду Староцветов. Росте він тільки в країнах Центральної і Південної Америки, Ізраїлі, Австралії, Нової Зеландії, Південної Африки та на Гавайських островах. Вся справа в тому, що для гарного росту йому необхідно створити хорошу родючий грунт, тепло і багато світла.

Чомусь багато хто з нас вважають, що кокос - це великий горіх. Насправді ж він являє собою округлу вовчак, яка покривається товстим шаром волокон. У середині кокосового горіха знаходиться жорстка біла м'якоть і прозорий сік. Даний продукт дуже смачний і корисний, оскільки містить у своєму складі безліч корисних речовин, які сприятливо впливають на весь організм.

Черемхова борошно є споконвічно російським дуже корисним продуктом, що містить вітамін С, залізо, цинк, кобальт, марганець, мідь, магній, а також каротин і флавоноїди. Її готують із стиглих плодів черемхи, які сушать, подрібнюють в порошок і просіюють.

Зелена редька являє собою різновид чорної редьки. Її основна відмінність полягає в менш гострому смаку. Здавна вона славиться безцінними цілющими властивостями. Цей коренеплід багатий вітамінами групи В (В1 і В2). Завдяки їх наявності нервова і ендокринна система нормально функціонують, зір поліпшується.

Імбир здавна славиться величезною кількістю корисних властивостей. Він має бактерицидні, протизапальні, антигельмінтними, відхаркувальні властивості, стимулює кровообіг, а також є природним афродизіаком. Корінь імбиру використовується при приготуванні безлічі гарячих страв, напоїв, а також для заварювання чаю. А варення з імбиру має не тільки неперевершеним зміцнюючим ефектом, але і неповторним індивідуальним смаком - пряним, гоструватим, з невеликою специфічної гірчинкою.

Лимон - джерело вітамінів, відмінний помічник у зміцненні імунітету та боротьби з першими ознаками слабкості при простудних захворюваннях. Але наскільки він корисний для вагітної жінки і чи можна включати його в раціон, не боячись можливих побічних ефектів?

Другі і перші страви, одним з інгредієнтів яких є м'ясний фарш з різними наповнювачами, є в переважній більшості національних кухонь світу. Одним з різновидів кульок з м'ясного фаршу є тефтелі, що потрапили в Європу з Азії. На думку деяких дослідників, прабатьком тефтелей є традиційна тюркська "кюфта", що представляє собою сухофрукт (найчастіше чорнослив), поміщений в центр кульки з м'ясного фаршу.

Золотий вус - вічнозелена рослина з сімейства коммелінових. У природних умовах воно може виростати до двох метрів у довжину, в той час як кімнатні рослини не досягають навіть половини цього значення. Рослина має м'ясистий прямий стебло з загостреними на кінцях опукло-лінійними листям. Зовні вони нагадують кукурудзу. Горизонтальні пагони рослини нагадують вуса і утворюються зазвичай навесні або влітку.

Якщо молоко скисло, викидати його не варто. Млинці будуть чудові, і у господині буде привід пишатися тим, що у неї нічого не пропадає. Рецептів цієї страви існує багато. Інгредієнти: скисле молоко, борошно, яйця, сіль, цукор, сода. Додають в тісто ще соняшникова олія, кип'ячену воду.

Кожна жінка мріє про те, щоб народити здорового красивого дитини. От тільки іноді пологи протікають з ускладненнями, в результаті чого у новонародженого виникають травми. При цьому найбільш часто спостерігається ураження шийного відділу. В даному випадку для того, щоб уникнути неприємностей, лікарі рекомендують носити комір Шанца. Саме він допомагає тимчасово обмежити руху в шийному відділі і надає їй правильну форму.

Млинці ми любимо з дитинства. Найчастіше їх пекла мама чи бабуся, коли онуки приїжджали в гості. Вони просто готуються, можуть мати різноманітну начинку - від пісної до солодкої, можуть полежати в холодильнику пару днів, а можуть і чекати свого часу в морозильнику. В основному млинці печуть на молоці або на воді і не багато хто знає про те, що сироватка також прекрасно підходить для приготування цих ласощів. У цій статті пропонуємо розглянути кілька рецептів, які допоможуть приготувати млинці на сироватці.

Випекти тонкі млинці - це мистецтво. Вчитися йому доведеться, але недовго. Якщо правильно підібрати компоненти і їх кількість, млинчики самі собою вийдуть дуже смачними і тоненькими. Ось кілька рецептів.

Млинці з сьомгою - незвичайна і дуже смачна закуска, яка чудово підійде для свята і для сімейної вечері. Незвичайне поєднання продуктів, безсумнівно, знайде своїх шанувальників у вашій родині, а рецепт займе почесне місце в кулінарній книзі. Оскільки приготувати млинці з сьомгою можна різними способами, пропонуємо кілька варіантів, з яких можна вибрати щось для себе.

У зв'язку з тим, що в продуктових магазинах з кожним роком збільшуються обсяги продажів неякісної їжі з різними харчовими добавками і штучними замінниками натурального білка, розлад травлення стало досить таки частим явищем як у дорослих, так і у дітей. І виражатися воно може не тільки нудотою і блювотою, але й відсутністю апетиту. Якщо апетит відсутній, то це перша ознака того, що вживана їжа містить багато жирів і калорій, що призводить до порушення травлення.

Меню сайту