Реклама спонсора

Мочені яблука з капустою - це відмінна смакота! Яблука виходять соковитими і трішки газованими. Сьогодні ми пропонуємо вам ознайомитися з деякими способами приготування цього смачного і дуже корисного страви.

Коли під рукою знаходяться тільки 20% -ні вершки, а терміново потрібно густі, то завжди можна скористатися магазинними загустителями вершків або желе для тортів. Але, що робити, коли таких речовин немає, а ще гірше - ніде їх навіть купити?

Щоб приготувати справжні мочені яблука, ідеально це робити в бочці, особливо дубової. Але часи змінилися, сучасні господині навчилися вимочувати яблука в скляних банках і це у них дуже непогано виходить.

Перш ніж дізнатися, як правильно вивести з дублянки плями, кожна господиня повинна усвідомити одну річ - зробити це самостійно в домашніх умовах зможе не кожен! Тому якщо у вас є на те можливість, і ви володієте достатньою кількістю коштів, то краще довірити подібну справу професіоналу. В крайньому випадку - буде з кого спитати!

Незважаючи на те, що на полицях сучасних супермаркетів можна зустріти вина на будь-який смак, багато як і раніше «по старинці» за краще готувати вино самостійно. Якщо при приготуванні вина з кишмишу в домашніх умовах правильно виконувати технологію приготування і дотримуватися всіх рекомендацій, то алкогольний напій вийде не гірше магазинного.

Немає такої людини, яка б не чула або не пробував відмінний гострий соус «аджика». Це абхазьке блюдо, яке готують і грузини, і росіяни, і українці, і багато інших народів. Основні компоненти для соусу однакові, відрізняє аджику лише різницю пропорцій для додання гостроти або додаткові компоненти для більш пікантного смаку. У цій статті поговоримо про аджиці з волоськими горіхами, яку можна подавати до м'яса, холодцю і навіть до каш, якщо ви любите гостреньке.

При великій кількості врожаю брусниці завжди виникає питання, як і в якому вигляді краще зберігати брусницю в зимовий час. Звичайно, ягоду можна «виставити на балкон» або покласти в холодильник, але такі способи зберігання не завжди прийнятні. Так ягоду можна зберігати недовго, через два тижні вона почне висихати або чорніти, хоча цвілі не буде. Висипавши ягоду в сито, вдасться зберегти її майже на місяць.

Ласуни будуть раді спробувати варення з кишмишу - самого солодкого винограду. Особливо смачно варення з чорної сорту кишмиш. Його ягоди завжди залишаються целенькая і нагадують напівпрозорі камінці бурштину, плаваючі в густий солодощі сиропу.

Всі ми знаємо про те, що для нормального росту ананасу потрібен тропічний теплий клімат. Саме через це нам - жителям більш прохолодних регіонів потрібно задовольнятися тими фруктами, які привозять на наш ринок. А доставляються вони, як правило, через море. При цьому даний спосіб недорогий, але дуже повільний, в результаті чого стиглі плоди починають гнити раніше, ніж потрапляють до нас на прилавок. Тому ананаси прибирають зеленими.

Мабуть, яблучне варення - саме банальне з усіх видів варений. Але є спосіб надати йому пікантності та оригінальності, і тоді воно перетворюється на делікатес, який приємно подати до столу у виняткових випадках.

Червона ікра є швидкопсувним продуктом. Її термін зберігання залежить від декількох наступних факторів.

Соуси з червоної смородини, приготовані в зиму, мають приємний кисло-солодким смаком і просто чудовим ароматом спецій!

Перелом ребер - це досить серйозна травма, про симптоми якої обов'язково потрібно знати. Справа в тому, що така травма може завдати серйозної шкоди внутрішнім органам грудної клітки. Крім того, потрібно пам'ятати про те, що подібна травма у разі самолікування призводить до летального результату.

У народі кажуть, що ліве коліно свербить перед важкою, але дохідної роботою, а ось праве - до приїзду гостя. Якщо ж відкинути всі народні прикмети і задуматися від чого це може відбуватися, то тут виникають кілька варіантів відповіді.

Аджика - це одне з небагатьох страв, які можна готувати в зиму без будь-якої теплової обробки. Природно, що аджика, приготовлена ??з помідор з додаванням хрону, - не тільки смачний салат, це ще й прекрасний продукт, який зміцнює імунітет і загальний стан організму в цілому!

Меню сайту