Реклама спонсора

Найчастіше люди, яким ставлять діагноз «цукровий діабет», дуже лякаються і не зовсім правильно розуміють рекомендації лікаря. Нерідко при раді обмежити вживання в їжу деяких продуктів закінчується тим, що хворі повністю відмовляються від них. Такими продуктами найчастіше стають фрукти, адже в більшості своїй вони солодкі. Однак, як відомо, саме фрукти є багатим джерелом необхідних людині вітамінів, мікроелементів та інших корисних речовин.

Антонівка - один з найсмачніших і ароматних сортів яблук. Популярні вони ще й тому, що здатні зберігатися цілу зиму. Деякі господині стверджують, що єдиним «недоліком» антонівки є неможливість їх застосування для приготування варення, так як фрукт має досить пухку структуру, яка при варінні має властивість розварюються.

Сьогодні на столичних базарах можна придбати будь-яку ягоду, в тому числі і чорницю, яка по праву вважається однією з найбільш корисних. Вона омолоджує організм, продовжує життя, бере участь в утворенні крові, благотворно впливає на зір, зміцнює сітківку очей, очищає кишечник, є природним антибіотиком і т. Д.

Літо - це відмінний час року, яке дарує нам тепло, ласкаве море і, звичайно ж, смачні ягоди. Однак дуже часто такі «вкусняшки» залишають плями на нашому одязі, в результаті чого більшість з нас рвуть свої улюблені блузи та спідниці на ганчірки. Але не варто поспішати з висновками. Повірте, прийняти такі кардинальні заходи ви завжди встигнете. Для початку постарайтеся врятувати вироби, адже існують різні способи, завдяки яким можна впоратися з цією проблемою.

Сьогодні вже складно уявити, що колись кетчуп був дефіцитним товаром, і придбати його можна було тільки «по блату». Їжу необхідно було чимось доповнювати, і винахідливі господині придумали власний рецепт домашнього кетчупу з яблуками. Сучасний асортимент цього томатного соусу вражає, проте багато хто воліє продукт власного приготування, адже він набагато корисніше заводського аналога, оскільки не містить ні хімічних барвників, ні консервантів. Вашій увазі найпопулярніший рецепт.

Ягоди калини можна, звичайно, вживати в чистому вигляді, але багато їх не з'їси. Зазвичай калину переробляють, наприклад, на варення, джеми, компоти і сиропи. Ще один варіант збереження всіх корисних властивостей калини - це домашнє вино. Смачне «ласощі для дорослих», приготоване з цієї цілющої ягоди, володіє незвичайним смаком, а його терпкий аромат надовго залишиться у вашій пам'яті.

Наскільки добре полуниця буде підготовлена ??до зими, настільки хорошою буде її віддача в майбутньому році. Осінній догляд за полуницею полягає в підгодівлі, обрізки та розпушуванні.

Ягоди червоної горобини багато люблять за їх кисло-солодкий смак і ніжний аромат. Горобина містить багато вітамінів, має протизапальні, ранозагоювальні, загальнозміцнюючі властивості. З цих ягід можна приготувати варення, пастилу, мармелад, повидло або легкий освіжаючий компот.

Всі літні ягоди мають свою цінність, яку хочеться зберегти якомога довше. Кілька способів консервування агрусу дозволяють всю зиму насолоджуватися приємним освіжаючим смаком зеленої ягоди.

Компот з абрикосів можна готувати різними способами. Технологія приготування включає стерилізацію напою або ж вона зовсім не потрібно. Компоти відрізняються кількістю використовуваних інгредієнтів і формою плодів абрикоса.

При слові «баклажанная або кабачкова ікра» напевно у багатьох течуть слинки. І це зрозуміло, адже ці закуски зайняли міцне заслужене місце серед домашніх заготовок. Ікру можна подавати з смаженою або вареною картоплею, а можна просто зробити з нею бутерброд. Магазинна ікра не завжди виправдовує свої очікування, тому можна приготувати її вдома в сезон осінніх заготовок. А взимку, відкривши баночку кабачкової або баклажанною ікри, насолоджуватися найніжнішим традиційним смаком улюбленої закуски.

Напевно всі пам'ятають жарт з гайдаевского фільму про "ікру заморську, баклажановие", яку подавали в якості головного делікатесу на царський стіл. Як і в кожному жарті, і в цій є доля правди і, швидше за все, до середини 19 століття лише деякі жителі Росії взагалі чули про таке овоче, як баклажан.

Суниця, як одна з багатьох ягід не тільки смачна, але й корисна! Тому її вживання бажано і в холодну пору року. Багато хто використовує страви з цієї ягоди в якості лікувальних цілей, наприклад, при простудних захворюваннях.

Відмінною особливістю індійських страв можна вважати соуси, які до них подають. Найбільш різноманітними і оригінальними вважаються соуси, що подаються до м'яса, наприклад, чатні. Такий соус готують на основі спецій і прянощів, з додаванням різних фруктів, наприклад, яблука. Подібні приправи значно змінюють смак смаженого м'яса, надаючи йому якусь пікантність і незвичність. Аромат м'яса стає підкресленим і тонким.

Білизняні воші - це комахи, які мають невеликі розміри. За своїм зовнішнім виглядом вони дуже схожі на звичайних клопів. При цьому улюбленим їх місцем проживання є ковдри, старі матраци, шви одягу і, звичайно ж, постільна білизна. Зверніть увагу на те, що білизняні воші дуже швидко розмножуються.

Меню сайту