Реклама спонсора

Так уже повелося, що кожен з нас намагається вгадати, що чекає його попереду і убезпечити себе від поганого, адже, погодьтеся, багато хто з нас після поганого сну намагаються уникати стресових ситуацій і відкладають заплановані справи на інший день, сподіваючись таким чином перехитрити долю, вважаючи , що трохи пізніше у них обов'язково вийде втілити в реальність все задумане. Саме через це ми уважно прислухаємося до всього незвичайного і намагаємося при цьому розгадати знаки долі.

Варення до чаю є традиційним блюдом в чайної церемонії, досить звичним і вже порядком набридли. Відкриті банки з різним домашнім варенням - полуничним, яблучним, абрикосовим і навіть малиновим понуро стоять в нашому холодильнику і, не дочекавшись своєї години, безжально відправляються у сміттєпровід. Така ситуація знайома багатьом з нас і вона говорить про те, що прийшов час відкрити для себе що-небудь новеньке.

Іноді в області суглоба кисті рук може утворитися тверда на дотик шишка. Як правило, це ущільнення є гігрома.

Більшість людей вважають, що гарбуз - це такий продукт, з якого мало що можна приготувати, а даремно! З гарбуза виходить чудовий варення або повидло, особливо, якщо при приготуванні додавати цитрусові фрукти або мед.

До сьогоднішнього дня продовжує існувати величезна кількість прикмет, які пов'язані з тією чи іншою частиною тіла людини. Велика частина цих прикмет пов'язана з руками, оскільки ними люди користуються постійно. Варто зауважити, що прикмети, пов'язані з руками людини, починаються з пальців і закінчуються ліктями.

Вино з кульбаб володіє дивно солодким і приємним смаком з легким відтінком квіткового аромату. Алкогольний напій, приготований з пелюсток цих простеньких жовтих квітів, прославив ще у своїй однойменній повісті відомий письменник в області фантастики Рей Бредбері. Про цілющі якості цього напою, так що нагадує нам спекотне літо, можна звичайно сперечатися, але те, що в зимову пору вино з кульбаб прекрасно зігріє все тіло, це факт.

Традиційна приправа кавказьких народів припала до смаку більшості жителям колишнього Союзу. Це не той рецепт, який вимагає дотримання строгих пропорцій. Кожна господиня може внести до складу аджики свою родзинку, доповнивши її або змінивши складові.

Щоб приготувати вино з березового соку, ранньою весною до того, як береза ??почне розпускати нирки, потрібно зібрати близько 10 літрів березового соку. До початку приготування алкогольного напою сік потрібно зберігати в холодному місці в щільно закритій ємності, але недовго, потрібно постаратися скоріше його використовувати.

Здавна жителі Кавказу воліли гостру їжу і тому в національних кухнях народів, що населяють цей регіон, особливе місце займають різні страви, закуски і соуси, основним інгредієнтом яких є пекучий перець. До числа таких "перцевих" приправ відноситься і аджика, класичний варіант якої являє собою пастоподібну суміш, що складається з червоного перцю, часнику, різних пряних трав, в тому числі уцхо-сунелі і солі.

Пора березового соку - з квітня по травень. Саме в цей час йде його активний збір. У всі часи березовий сік вважався мало не чудодійним напоєм. І це зрозуміло: сік володіє великою кількістю корисних речовин, його постійне вживання дозволяє підвищити імунітет і поліпшити стан організму в цілому.

Гарбуз не володіє чітко вираженим смаком, а для деяких її запах зовсім не здається привабливим. Але для умілих господинь ця обставина не перешкода для того, щоб з гарбуза приготувати ароматне і корисне варення.

Практично будь-які фрукти і ягоди придатні для приготування домашнього вина. Не залишилася осторонь і незвичайна біла смородина. З цього продукту виходять чудові столові та десертні вина. Щоб отримати якісний напій, варто вибирати сорти білої смородини з великими солодкими ягодами, які дають хороший урожай, тому що для виробництва вина однієї склянки буде точно мало.

Настій валеріани (а попросту валеріанка) знаменитий своїми заспокійливими властивостями. Тому немає нічого дивного, що багатьом батькам приходить цей засіб на думку, коли їх дитина погано спить, надто перевозбуділся або розкапризувався. Але постає таке питання: а чи можна давати її дітям, адже їх організм відрізняється від організму дорослих? Спробуємо в цьому розібратися.

Джем - універсальний продукт. Його можна їсти як повноцінний десерт, додавати в якості начинки в пиріжки, булочки, млинці. Дуже смачним виходить джем з аличі. Приготувати його досить просто. Для цього потрібно мінімальний набір інгредієнтів.

Вагітній жінці як ніколи потрібно бути уважною до свого здоров'я. Обов'язково потрібно різноманітно харчуватися, багато бути на свіжому повітрі. Для підтримки тонусу обов'язкові помірні фізичні навантаження.

Меню сайту