Реклама спонсора

Хвойні насадження завжди були бажаним декором садової ділянки. Туя куляста привертає садівників компактністю куща, декоративністю обрисів, свіжістю і ароматом хвої. Завдяки цьому їй часто віддається перевага перед високорослими деревами, які займають багато місця своєї розлогою кроною.

Вічнозелена листя магонии з темним глянцевим відливом служить прекрасним фоном для літніх квітників. Прекрасний кущ магонии і в одиночних посадках, особливо в пору цвітіння, коли розпускаються яскраві жовті квітки. Не менш цікаві рослини і влітку, прикрашені блакитними гірляндами з ягід. Здається, що така краса повинна вимагати до себе особливої ??уваги, але насправді ця невибаглива рослина, яка із задоволенням оселиться і в вашому саду.

Для тих, хто щороку заготовляє про запас мариновані гриби, не важко приготувати для них маринад. А ось початківцям господаркам з цим питанням самостійно розібратися важко. Незрозуміло для яких грибів який маринад використовувати можна, а для яких ні, важко з'ясувати пропорції інгредієнтів. Тому краще всього на перший час навчитися готувати маринад, так би мовити, «універсальний», який можна використовувати для маринування всіх видів грибів, а вже в подальшому можна буде і пофантазувати!

Більшість з нас намагаються курячі крильця просто не купувати не тому, що продукт має якісь там вади, а тому, що не знає, що з них приготувати. Насправді професійні кухарі і вмілі господині давним-давно вирішили для себе це питання, і курячі крильця навчилися маринувати під різними маринадами, а надалі обсмажувати або запікати, і навіть готувати шашлик!

Якщо хочеться приготувати яку-небудь смачне рибне блюдо, то варто звернути свою увагу на минтай під маринадом. Смак у такої страви просто чудовий, рибка виходить дуже ніжною, ароматною і смачною. До того ж в минтай дуже дрібненькі кісточки, а це безумовний плюс, не варто витрачати час на їх вилучення.

Яким би способом ви не приготували тріску, ви в будь-якому випадку залишитеся задоволеними від страви. Ми пропонуємо вам навчитися готувати тріску під маринадом класичним способом. Блюдо вийде чудово смачним, а якщо ви його перед подачею до столу залишите на кілька годин у холодильнику, тоді й зовсім тріска вийде незвичайною! Маринад для приготування тріски можна використовувати «гарячий» і «холодний».

Хризантеми вперше стали вирощувати саме в Китаї, і було це майже дві тисячі років тому. В Європу ж це диво потрапило значно пізніше, і стало стрімко поширюватися для прикраси садів порівняно недавно - десь з вісімнадцятого століття. Пізніше рослина отримає народну назву «Осінні айстри», все лише за те, що цвітуть хризантеми роду «Dendranthema grandiflorum» в осінній час і дуже стійкі до морозів.

У кожному будинку з приводу і без господині неодмінно готують котлети з м'яса. Залежно від того, який використовується фарш, котлети виходять різними на смак, інший раз навіть їх аромат суттєво відрізняється. Способів приготування котлет нескінченно багато, а правильніше буде сказати, що у кожної господині є свій унікальний спосіб приготування котлет.

Хризантема в перекладі з грецької мови означає «квітка-сонце». Китай вважається батьківщиною квітки. Різновидів хризантем велика кількість. Всі вони відрізняються за формою і забарвленням. Хризантеми бувають білого, жовтого, червоного, малинового кольору і це ще не весь перелік колірної гами цього сонячної квітки.

Незважаючи на те, що барбарис виростає в основному в гірських місцевостях Північної півкулі, ця рослина цілком навчилися вирощувати і в Підмосков'ї. Більше того, сьогодні модно вирощувати барбарис в декоративних цілях, прикрашаючи і озеленена свої садові ділянки.

За красивим і загадковою назвою «бересклет» криється незвичайна рослина. Його тонкі гілочки обнизаний невеликими вічнозеленими листочками округлої форми і можуть мати різні кольори, тому посаджений в саду бересклет буде прикрашати його навесні, влітку і восени. Примітно, що це рунисте рослина відомо багатьма видами, кардинально відрізняються між собою розмірами і формою крони.

Дивно, що ранункулюс тільки з недавнього часу став поселятися в наших садах. Цей мініатюрний квітка нагадує повну трояндочку і так само, як і вона буває різних забарвлень і має приємний аромат. У спеціалізованих магазинах можна купити бульби ранункулюса піоновідние, схожі на пучок кігтиків, і прикрасити свій сад ексклюзивним рослиною.

Дуже зручно навчитися випікати пишні млинці тим господиням, у яких велика сім'я. На приготування такої страви не потрібно витрачати тривалий час, а нагодувати своїх рідних вийде швидко, так як такі млинці дуже поживні і, відповідно, ситні.

Сир, безумовно, корисний, проте не всі діти, як, втім, і багато дорослих бажають вживати його в природному стані. Тому найбільш вдалим способом включення в раціон сиру можна вважати приготування з цього продукту якихось страв. Наприклад, якщо приготувати з сиру пишні сирники, то ваші рідні не тільки не помітять з чого приготовано блюдо, а навіть попросять зробити ще! Це не дивно!

Оскільки цвітіння ожини припадає на червень, ягоди утворюються на рослині щороку. В умовах Підмосков'я вирощують садову ожину трьох видів - куманика, росяніка і Безколючкова ожину. У куманики прямостояче стебло з великою кількістю шипів. Росяніка характеризується сланким стеблом, її ягоди більш соковиті і великі, дозрівають раніше. Однак догляд за росяніка більш складний і вимерзає частіше.

Меню сайту