Реклама спонсора

Слимаки - істоти досить неприємні. Ці равлики не тільки мають відштовхуючий зовнішній вигляд, але ще здатні серйозно нашкодити городу. Вони можуть бути різного кольору і розміру. Самий значний збиток заподіюють чорні шкідники, тим більше розмір їх може доходити аж до 12-15 сантиметрів в довжину.

З винограду сучасні кухарі готують величезну кількість смачних страв і це не тільки десерти. Наприклад, з даної ягоди створюються оригінальні соуси до м'ясних страв, а виноградне желе і зовсім можна назвати універсальним. Якраз воно може стати основою для такого соусу, а, крім того, відмінним десертом для дітей і дорослих. Найкраще для обговорюваної солодощі вибирати сорт «Ізабелла».

Якщо ви хочете посіяти пекінську капусту відразу в грунт, подбайте про родючість грунту. У цьому випадку додаткові підгодівлі пекінської капусти можуть і не знадобитися. При розсадному вирощуванні капусту підгодовують 1-2 рази за весь період зростання.

Вперше капусту брокколі люди спробували багато століть тому. Її оригінальним смаком насолоджувалися ще древні греки та римляни. Що найдивніше - до Америки вона дійшла лише в минулому столітті, а на полицях російських магазинів в активній продажу і зовсім з'явилася тільки кілька років тому.

Як і будь-яка рослина, яке можна виростити самостійно на своєму городі, цвітна капуста потребує хорошої, а значить, правильної підгодівлі. Цвітну капусту можна підгодовувати «аби що», це мають бути добрива, в яких рослина дійсно потребує, і від внесення яких кольорова капуста буде добре рости і дасть хороший урожай.

Мати свіжу капусту брокколі зі свого городу - мрія кожного господаря. Якщо дотримуватися правил агротехніки, можна отримати хороший урожай брокколі.

Чи всім відомі корисні властивості червоної смородини, іменованої в народі паречкой? Аж ніяк ні, але ж у багатьох противірусних рецептах домашньої медицини ця ягода і її листя використовуються, як незамінна джерело вітаміну С. Регулярне споживання червоної смородини запобігає розвитку ракових захворювань і знижує ризик захворювання. Крім того, вона сприяє травленню і знижує рівень цукру в крові. Ось така цікава ягода.

На перший погляд суміш багатьох ягід здається неможливою. Дивним можна вважати те, що червона смородина, відома більше як «кислиця», чудово поєднується своїм незвичайним смаком з малиною! Ці ягоди можна успішно поєднувати для приготування різних страв!

Іноді господиня готує ягоди на зиму про запас у вигляді заморозки, при цьому не враховує, що захочеться з'їсти варення з чаєм. Переживати з цього приводу не варто, так як варення можна приготувати з морожених ягід. Навіть якщо немає заморозки будинку, то можна купити в магазині і приготувати смачне і ароматне варення.

Перші літні ягоди використовують не тільки для вживання в натуральному вигляді, але і для приготування різноманітних страв, до числа яких відносяться і компоти. Відмінний своєрідний смак і неповторний запах має компот із черешні, незалежно від її забарвлення. Полуничний компот також користується популярністю, особливо часто він призначається дітям. Він не тільки корисний, але і має яскраву красиву забарвлення. Можна готувати і комбіновані компоти із суміші ягід, наприклад, з полуниці і черешні.

Про користь малини сперечатися не доводиться, але отримати високий урожай ароматних ягід виходить не у кожного садівника. А причиною стає нестача поживних речовин у грунті, які необхідні ягоді для зав'язування і дозрівання. Тому важливо своєчасно проводити підгодівлю малинників з урахуванням потреб рослини в мікроелементах.

Чим відрізняються свіжі фрукти від консервованих? Питання досить простий, і відповідь на нього може знайти навіть не надто ерудована людина. В першу чергу, це смак. Та соковитість і аромат, якими володіли фрукти в свіжому вигляді, ніколи не буде досягнуто в численних варення, джем і соках. По-друге, це, звичайно ж, корисність продуктів. Численні вітаміни і мікроелементи, які удосталь містяться в свіжих фруктах, будуть безнадійно втрачені під час консервації через термічної обробки.

Отримати багатий врожай солодкої полуниці можна тільки при належному догляді за ягідником. Багато садівники вважають, що в період цвітіння і плодоношення полуницю можна підгодовувати. Однак задумайтеся, скільки поживних речовин кущ витрачає на формування квітконосів і дозрівання ягід. Добрив, внесених ранньою весною, до настання цвітіння вже не вистачає рослині, тому потрібно проводити підгодівлю.

Вирощувати хорошу полуницю і збирати великий урожай можна щорічно і при цьому не використовувати прикормки. Все залежить від грунту, сорту ягоди та догляду за нею. Тим не менш, додаткове харчування їй не завадить, особливо в період плодоношення.

Присутність свіжих ягід і фруктів на столі в зимовий період завжди є приоритетнее безлічі варіантів консервації, адже тільки свіжі продукти зберігають в собі величезну кількість корисних вітамінів, мікроелементів і мінералів. Особливо це стосується такої смачної і корисної ягідки, як брусниця. Закривши її на зиму з цукром, ви отримуєте ще й інгредієнт для приготування надалі численних джемів, варення і мармеладов.

Меню сайту