Реклама спонсора

Багато овочівники намагаються заготовити якомога більше овочів на зиму, щоб зберегти весь урожай. Як правило, кожен овоч консервується окремо з додаванням стандартного цибулі, моркви та спецій.

Наші предки завжди готували всілякі наливки на основі чорноплідної горобини. Ці слабоалкогольні напої (18% -20% -ної фортецею) завжди відрізнялися солодкуватим присмаком і в основному використовувалися в лікарських цілях від різного роду захворювань.

Згадайте, як, прогулюючись по супермаркету, рука так і тягнеться за заповітною баночкою з хрусткими смачними корнішончіков. Як не крути, але маленькі хрусткі огірочки завжди притягують особливу увагу гостей за святковим столом.

Жук-короїд входить до групи рослиноїдних комах, яка налічує понад 750 різновидів, незначно відрізняються за розміром, зовнішнім виглядом і місцем проживання. Як правило, мають невеликий розмір - від 0,1 до 0,8 сантиметрів. Більш великі особини зустрічаються тільки в тропічних країнах з жарким і вологим кліматом. Тут розмір короеда може досягати більше 1,5 сантиметра.

Батьківщиною іменитого десерту - штруделя є далека Австрія. Всі ми звикли, що готується він з яблуками, проте ця думка помилкова, оскільки в цій країні печуть його і з іншими начинками, наприклад, грушею. Пропонуємо вам спробувати цей смачний десерт з листкового тіста.

Клематис являє собою досить велике витка рослина, яка вирощується на присадибних ділянках, в оранжереях або домашніх умовах. Існують різні сорти. Для будинку, як правило, використовують найбільш дрібні, так як рослина має тенденцію до кущистості і розростання. Клематис має досить великі квіти у формі зірки і здатний прикрасити собою будь-яке приміщення, гармонійно вписуючись в інтер'єр.

Гладіолуси - прекрасні квіти, які як всякий «ідеал» вимагають до себе особливої ??уваги і неймовірною турботи! Однак якщо постаратися, то виростити гладіолуси у своєму саду зможе кожна недосвідчена господиня, головне вчасно дізнатися всі особливості догляду за даними рослиною і його примхи!

Калла, відома також, як образки болотні зустрічається повсюдно в помірній кліматичній зоні в дикорослому вигляді, виростаючи в заболочених місцях і на сильно вологих ґрунтах. Квітникарі-любителі вирощують кали, як декоративну рослину на підвіконнях і в оранжереях. В даному оповіданні буде розказано, як виростити дане рослина, що відрізняється великими білими квітами, з насіння в домашніх умовах. Важливо звернути увагу на те, що всі частини калл є отруйними.

Непережаренний так звана «зелена» гречка в сучасному харчуванні займає особливе місце. Важливо не тільки те, що продукт має масу достоїнств, але і те, що він здатний внести в цілком буденні страви якусь смакову родзинку, що особливо цінується гурманами та професійними кухарями! Смак зеленої гречки новий, він приємний і неповторний!

Про користь паростків пшениці написано чимало наукових статей. У цьому унікальному продукті містяться вітаміни А, Е і групи В, а також життєво важливі амінокислоти і мінерали. Невелика жменька зерен за своєю цінністю з лишком переважить цілу тарілку овочів або фруктів! Примітно, що процес пророщування пшениці дуже простий і зажадає мінімум тимчасових і грошових витрат.

Сочевиця завдяки своїм відмінним смаковим якостям і численним корисним властивостям застосовується в кулінарії з дуже давніх пір. Цей продукт був відомий ще стародавнім римлянам і древнім єгиптянам, які використовували його для лікування величезної кількості різних недуг.

Сучасне здорове харчування вже, мабуть, зовсім немислимо без коренів імбиру. Більшість господарів вже замислюються про те, чи можна вирощувати імбир самостійно в домашніх умовах? Виявляється, що імбир уже давно успішно вирощують на балконах, лоджіях і навіть на вікнах у звичайних горщиках, як квітка. Тільки от на вулиці, у відкритому грунті виростити таке диво не вийде!

Диня - дуже смачна і ароматна ягода. У свіжому вигляді диня практично не поєднується ні з якимись іншими інгредієнтами, так як в результаті ускладнюється травлення. Хоча її можна зустріти у фруктово-ягідних салатах та інших десертах.

Аджика - дуже гостра і ароматна приправка, яка відмінно підійде до м'яса або птиці. Її вільно можна купити в супермаркеті, але набагато смачніше і корисніше буде аджика домашнього виробництва зі свіжих овочів і спецій.

Вирощування моркви вимагає особливих навичок і вмінь в агротехніці. Щоб добитися добрих результатів і зібрати непоганий урожай, треба дотримуватися багатьох правил і порад досвідчених городників. Сюди входить підготовка насіння, вибір місця, внесення добрив і, звичайно ж, прополка. Їстівні коренеплоди використовують для приготування багатьох страв, а про корисні речовини моркви знають навіть маленькі діти.

Меню сайту