Реклама спонсора

Річкова форель може похвалитися не тільки своєю красою і відмінним смаком, але і багатим складом, який допомагає людському організму здійснювати ряд важливих функцій. Так, вона стимулює процес кровообігу, засвоєння глюкози і метаболізму. Позитивним чином позначається на нервовій системі, покращує роботу мозку і контролює рівень холестерину.

Гнізда з фаршем - смачне і вишукане блюдо, часто згадується в кулінарних книгах і журналах. Насправді нічого складного в рецепті приготування немає, а його варіацій відміну величезна безліч.

Курник з куркою - одне з найвідоміших страв часів Київської Русі, причому в той час це був делікатес. Сьогодні приготувати курник може кожна господиня, адже для випічки потрібно мінімальний продуктовий набір і трохи вільного часу.

Курник - це відомий російський пиріг, знаменитий з незапам'ятних часів. Його було прийнято вважати символом достатку і хлебосольства. В сучасний час це блюдо нітрохи не втратило своєї популярності. Курник подається і до звичайного сімейного вечері, і до урочистого святкового столу. А вся справа в його неповторному смаку і ароматі. Розглянемо технологію приготування відомого пирога.

Страви з риби - дуже корисна їжа. Якщо ви є справжнім поціновувачем цього продукту, напевно ви регулярно експериментуєте з меню і намагаєтеся приготувати все нові і нові делікатеси. Дуже рекомендуємо вам побалувати своїх домашніх і себе в тому числі заливним з риби. Особливо смачним виходить це блюдо з судака.

Суспільство недооцінює такі субпродукти, як курячі шлуночки. При правильному підході з них можна отримати не тільки самостійні страви, але й різні закуски і салати. Їх використання допомагає урізноманітнити повсякденний раціон і дивувати гостей на урочисті дати. Крім того, низька калорійність страв з додаванням шлунків і насиченість корисними елементами підходить для людей, що стежать за своєю фігурою або вимушених сидіти на дієті.

Морські делікатеси приносять організму максимум користі. Особливо рекомендується вживати восьминогів, але деякі господині не люблять їх готувати тому, що більшість рецептів досить заморочливі, адже більша частина морепродуктів реалізується в магазинах замороженої і рідко у кого є можливість їсти свіжі морепродукти.

Морський коктейль у вершковому соусі - візитна картка багатьох рибних ресторанів, але, щоб його спробувати, зовсім не обов'язково відвідувати елітні заклади харчової промисловості. Цілком можливо приготувати цю страву в домашніх умовах. А наш простий і доступний рецепт дозволить зробити це навіть початківцю кулінарові. Для цього буде потрібно таке.

Квітка лілія, мабуть, один з найкрасивіших домашніх рослин. Подібний ефект викликає контраст між яскравими суцвіттями і насиченою зеленню. На відкритих ґрунтах квітникарі вирощують садові сорти, які при правильному догляді можуть виростати до півтора метрів. А ось в домашніх умовах переважно розводити виключно кімнатні типи.

Одним з найкрасивіших садових і кімнатних рослин вважається королева квітів - троянда. Справжні поціновувачі трояндових кущів займаються вирощуванням та розведенням їх у власній квартирі.

Порадуйте себе і свою сім'ю найпростішими рецептами шоколадних кексів. Їх незрівнянний смак закохав у себе вже половину земної кулі. Тепер дивуватися прийшов час вам.

По закінченню важкого трудового дня здається, що не тільки в голові шумить, а й ноги підкошуються, їсти хочеться та інше. Все це ознаки перевтоми, оскільки саме втома може бути провокатором різних симптомів. Крім того, варто відзначити, що поява шуму в голові може стати причиною порушення кровообігу головного мозку або результатом прогресування якого-небудь іншого захворювання.

Шоколадна ковбаска - це улюблені ласощі радянської дітвори, а й сучасні малюки із задоволенням їдять приготований в домашніх умовах смачний десерт. Секрет приготування дійсно смачною шоколадною ковбаси - це використання продуктів високої якості. Заощадити можна тільки на печиво, купивши його лом в магазині.

Традиційно печеня з свинини готувалося з великого шматка м'яса. Його обсмажували на сковороді до золотистої скоринки, а потім запікали в печі на «великому жару». Звідси і взялася назва страви.

Яловиче легке, як і легке від свині або барана є субпродуктом, у якого цінність нижча, ніж у простого м'яса, мови та печінки тварини. Проте все одно в приготованому вигляді яловиче легке є смачним і поживним. Але для того, щоб досягти смачного результату, необхідно знати основні правила приготування такого продукту, як яловиче легке.

Меню сайту