Реклама спонсора

Дихальну систему організму від потрапляння інфекційних агентів захищають ділянки лімфоїдної тканини, розташовані в гортані. Вони всім відомі під назвою мигдалини. По ряду причин в останніх може виникати запальний процес, який супроводжується утворенням гнійних пробок.

Однією з найбільш поширених інфекційних хвороб, при якій виникає запалення піднебінних мигдалин є ангіна. Крім піднебінних мигдаликів, гнійними пробками покриваються язична, носоглоткова і гортанним мигдалини. Інфекція, як правило, передається або за допомогою повітря, або через їжу, якщо мова йде про зовнішній шляхи передачі.

Ще в давні часи ікра щуки вважалася особливим вишуканим делікатесом, який вживали без нічого або ж тільки з білим хлібом. Сьогодні ж вона цінується завдяки своїм лікувальним і дієтичним якостям. До її складу входять мінеральні солі, білки, а також вітаміни D і А.

Червона ікра - частий гість на нашому святковому столі. Воно й не дивно, адже це не тільки смачна, але й надзвичайно корисна закуска. Однак кожній господині не завадило б навчитися самостійно її солити.

Червона риба - це делікатес, від якого просто без розуму багато гурмани. І горбуша в даному випадку не є винятком. Її ніжне філе з незабутнім смаком робить будь-яку страву вишуканим і витонченим. Але при цьому і просто солона горбуша - відмінний варіант легкої закуски або ж начинки для бутерброда.

Всі знають про те, що приготувати холодець дуже складно, так як це клопітка справа. Однак, незважаючи на це, страва виходить дуже смачним і ідеально підходить для святкового столу.

З давніх часів люди вірять у прикмети. Для одних донині, вони є основними провісниками прийдешніх подій, інші ставляться до них менш серйозно. Але, тим не менш, знати, що означає та чи інша прикмета повинен кожен.

Скумбрія в духовці - ідеальний варіант для святкового столу. Ця страва чудово виглядає і має ніжний незвичайний смак. При цьому приготувати таку смакоту дуже легко, в результаті чого створити такий рибний шедевр може навіть людина, яка не навчений премудростям кулінарії.

Щоб спекти смачний торт, треба спочатку вирішити, який він буде більше до смаку домочадцям - пісочний, бісквітний, медовий або листковий. Будь торт з'їдять без залишку, якщо це врахувати.

Найсмачніше блюдо з дитячих спогадів - це макарони з тушонкою. Ароматні гарячі шматочки м'якого м'яса в поєднанні з фігурними макаронами люблять і дорослі і діти. Однак якщо купувати в магазині готову тушонку можна сильно помилитися, тому що якість такої продукції часто не відповідає нашим очікуванням.

Стрункі гарні ніжки в туфельках на високих підборах, звичайно, виглядають дуже ефектно, однак багатьом жінкам таке взуття загрожує появою деформації суглобів на великих пальцях ніг. Такі кісточки призводять до зміни положення великого пальця і ??випирання суглоба назовні. Якщо ви звернетеся з кісточками на великих пальцях до ортопеда, то він поставить діагноз - «вальгусна деформація стопи».

Багато людей нерідко стикаються з такою неприємністю, як освіта мозолів на шкірі. Навіть найменша мозоль приносить чимале занепокоєння. Інша справа - стрижнева мозоль (грубе, щільне і сухе освіту з глибоким стрижнем), яка в більшості випадків має вірусну патологію і важко піддається лікуванню.

Чомусь у багатьох французьких романах 19-го століття благородним героям подавали запечених перепелів і червоне вино. Тушка перепела - це всього 100-150 грам м'яса. Зате якого! Ніжний делікатес володіє вишуканим смаком, при цьому перепелине м'ясо дуже корисно, адже в ньому багато легко засвоюваного протеїну.

Овес є однією з найбільш цінних злакових культур і корисний він не тільки через своїх харчових поживних якостей, а й завдяки цілющим здібностям. Довгий час лікування вівсом використовувалося тільки народною медициною, але в наші дні навіть офіційна медицина визнала силу цього злаку.

Фікус - одне з найпопулярніших кімнатних рослин. Домашні фікуси ростуть протягом десятків років, добре вписуються в інтер'єр квартири і є відмінним очищувачем повітря в приміщенні. Крім того, фікус невибагливий у догляді і може рости навіть в темній кімнаті.

Меню сайту