Реклама спонсора

Соус по-тартарійскі (тартар) відноситься до соусів французької кухні і подається до рибних страв і холодному Ростбіф. Соус Тартар можна придбати готовий або приготувати самостійно.

Пневмонія - одне з найпідступніших захворювань, яке супроводжується запаленням легенів. Пневмонія без температури і без кашлю - це перші ознаки запальних змін в легенях, які викликають великі складності у дорослих. Захворювання може протікати без кашлю через прийом протикашльових препаратів, навіть при прослуховуванні легких захворювання не виявляється. Тому останнім часом таке захворювання завершується плачевно.

Щоб яловичина вийшла м'якою і соковитою, її доводиться довго і виснажливо готувати за всіма правилами протягом 2-3 годин. Але далеко не у кожної господині є щодня такий запас часу. Тому варто взяти на замітку рецепт-виручалочка, який дозволить приготувати смачну ніжне м'ясо дуже швидко, головне вибрати якісний соєвий соус.

Яловичина вважається складним у приготуванні м'ясом, так як при найменшому порушенні технології його обробки готову страву може вийти занадто сухим і жорстким. Винятком є ??тушкована яловичина з різними соусами. Вона в будь-якому випадку виходить смачною, соковитою і ніжною. Ідеальним доповненням до даного м'ясу стане томатний соус.

Дуже зручно, що всі необхідні інгредієнти для приготування цього смачного пирога з легким кавовим смаком знайдуться в запасі у кожної господині. Це проста випічка на кожен день, яка сподобається всім домашнім і зможе виручити при несподіваному прихід гостей.

Тема «харчування при підвищеній кислотності шлунка» досить актуальна, але замислюватися про здоровий спосіб життя починаємо, як правило, при появі неприємних симптомів. До них відносяться печія, важкість у шлунку, відрижка і дискомфорт, здуття і т. Д.

Що пити і що є для швидкого зрощення переломів? На перший погляд нічого особливого, лижи собі, їж і відновлюється після травми, але не тут-то було. Харчування при переломі ноги сприяє швидкій регенерації кісткової тканини та її відновленню. Саме тому необхідно збагатити свою дієту кальцієм.

Якщо перекласти слово крамбл з англійської на російську, то вийде «крихта». Це чисто англійський винахід, яке з'явилося на світ у часи «Великої депресії». У цей час практично всі продукти були в дефіциті, порадувати себе чимось потрібно. Пиріг вегетаріанський, простий у приготуванні, але це не заважає йому бути дуже смачним.

Погіршити нормальний кровообіг можуть раптово утворилися в крові згустки, причиною яких може стати підвищений холестерин. Кров при цьому стає в'язкою, її циркуляція значно сповільнюється.

Традиційно влітку і восени йде пора заготовок на зиму. Тут кожен дає волю своїм фантазіям. Салати, компоти, закуски, варення та джеми - рецептів всіх не злічити, а так хочеться все спробувати.

Одночасно з настанням осені і перших холодів починається активна атака вірусних інфекцій на людину. Застуду підхопити в цей час досить легко. Якщо сонце ще трохи гріє, то вітер все частіше нагадує про наближення зими. Вогка, сльота, невеликий дощ - все це «принади» пізньої осені.

Людям властиво хворіти. Одні захворювання переносяться легко і швидко, практично непомітно, інші не дадуть про себе забути на багато десятиліть, однак у кожної людини організм реагує абсолютно по-різному на, здавалося б, цілком однакові захворювання.

Кожна людина прекрасно знайомий з незвичайними грибами, які мають не менше дивовижне назву «свинушки». Багато гриби досі викликають у людей недовіру, навіть, незважаючи на те, що їх необразливість давно доведена наукою. Однак люди як і раніше вживають в їжу отруйні гриби, які зовні вселяють «більше» довіри!

Кінза - це кавказька пряність, яку люблять не тільки мешканці гір, але і в Росії. Хто бував на Кавказі, той пробував місцеву аджику з кінзи - соус Сацебелі.

Ягоди дивного дерева кизил на Кавказі відносять практично до лікарських засобів! В їх цілющі властивості ніхто не сумнівається. Саме тому ягоди кизилу намагаються використовувати в приготуванні соусів та інших страв. Крім користі ці ягоди принесуть неповторне блаженство, адже їх смак незвично тонкий, що містить якусь кислинку, яка дивно поєднується з приємним ароматом ягід!

Меню сайту