Реклама спонсора

Спекти листковий пиріг з малиною можна з готового магазинного тесту, а можна приготувати тісто самостійно. Перший варіант хороший в ситуації, коли немає часу для кухні, але другий більш привабливий - домашня випічка завжди виходить смачніше, тому близькі зможуть оцінити ваші труди і турботу про них.

Зрозуміло, самі вкуснющіе пиріжки пекли тільки наші бабусі і тому свіжий запах домашньої випічки у багатьох досі асоціюється з далеким і щасливим дитинством. Звичайно, і свою сім'ю хочеться побалувати цієї вкусняшки, тому варто навчитися пекти печені пиріжки з дріжджового здобного тіста.

Айва японська (хеномелес) - не тільки смачне, але і корисне рослина. Останнім часом хеномелес особливо популярний в Росії, його все частіше можна зустріти в якості декорації дачних ділянок. Кущі айви служать живоплотом або бордюром. У весняний час плодова рослина порадує свого господаря великими квітами, що мають біло-рожеві відтінки. Квіти буквально усеівают всю крону рослини.

Ожина - смачна і ароматна лісова ягода, в якій міститься велика кількість корисних для організму людини речовин. Щоб зберегти лісовий запас вітамінів, ожину заготовляють на зиму різними способами. Ожина, протерта з цукром, на відміну від компотів і варення не піддається тепловій обробці і тому зберігає найбільшу кількість вітамінів.

Багато хто не люблять айву через її незвичайного смаку і дуже твердою структури. У свіжому вигляді айву є не дуже приємно, але насправді з неї можна приготувати чудові ароматні ласощі, які із задоволенням будуть їсти діти і дорослі. Компоти і варення з айви дуже смачні і володіють яскравим ароматом, але найкраща заготовка на зиму, яку можна приготувати з плодів айви - це, звичайно, повидло.

Жимолость - це одна з найбільш ранніх ягід, що дозрівають на самому початку літа. Після довгої зими виснажений організм просто вимагає натуральних вітамінів, за якими жимолость заслужено можна назвати рекордсменом. Ці кислувато-солодкі на смак ягоди з гірчинкою містять в собі стільки корисних мікроелементів, скільки жодної іншої ягоді і не снилося.

Желе з малини - смачне і ароматне ласощі, що люблять не лише діти, а й дорослі. У сезон достигання ягід малини можна приготувати смачне малинове желе на десерт. Інший варіант - заготовити желе на зиму.

Чорна смородина найчастіше самозапильна рослина, однак, якщо поруч вирощувати різні сорти смородини, урожай буде набагато більше, а плоди значно більшими.

Сантоліна, що виростає на просторах Середземномор'я, підкорила садівників не тільки своїм витонченим виглядом, але і прекрасним ароматом. В даний час селекціонери вивели безліч сортів САНТОЛІНА, що відрізняються величиною і забарвленням квітів, висотою чагарника.

Щоб приготувати дріжджовий пиріг з абрикосами, спочатку потрібно приготувати дріжджове тісто, хоча його можна і купити.

Одними з найпопулярніших рослин при вертикальному озелененні є в'юнкі троянди. Як правило, їх висаджують в районах, де переважає теплий і м'який клімат. В інших умовах рослина потребує додаткового утеплення на зимовий час.

Мускари - декоративна квітка, що володіє тонким приємним запахом. У природі зустрічається їх понад 50 видів на будь-який смак - від мініатюрних висотою 10 см до великих, які досягають 30 см. Вражає і колірна палітра рослини. Зустрічаються і сині, і білі, і лілові, і жовті квіти. Вирощують рослину не тільки у відкритому грунті, але і в горщиках.

Абрикос вважається одним з найбільш корисних фруктів, особливо для дітей. Вони дозволяють швидко утамувати відчуття голоду за рахунок своєї калорійності і соковитості. Абрикосові плоди містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів, серед яких виділяють калій і каротин. Саме каротин робить абрикоси найкориснішим «дитячим» фруктом.

Аґрус інакше називають «північний виноград». Садівники люблять його за невибагливість у догляді і високу врожайність. Кожен кущ при належному догляді може плодоносити щорічно протягом 40 років. Господиням агрус до душі за універсальність і відмінні смакові якості.

Джем - це відмінна альтернатива класичному варенню. На відміну від варення консистенція джему однорідна і більш густа, що дозволяє без проблем використовувати його у випічці або приготуванні десертів. Та й просто намазати хліб джемом набагато простіше, ніж варенням.

Меню сайту