Реклама спонсора

Так уже склалося в нашому суспільстві, що традиції і забобони частіше правлять життям, ніж здоровий глузд і звичайна логіка. Практично на кожну дію існує безліч прикмет і понять, які є за своєю суттю народним фольклором, який видозмінюється під дією прогресу, проте люди із задоволенням вітають нову модель телефону, але не хочуть забувати про забобони. Наприклад, кажуть, що в'язати в неділю - це гріх. А чи так це?

А чи знаєте ви, що думка матеріальна і що, подумавши про щось, ви як би кличете ця подія до себе. Це основа всіх забобонів, які збуваються саме тому, що ви цього чекаєте. Вдумайтеся, чому одна і та ж прикладу спрацьовує в одному випадку і не спрацьовує в ряді інших, хоча обставини бувають практично ідентичні? Візьмемо для прикладу годинник в якості подарунка. Чи можна їх дарувати?

Як відомо, про заможність і добрий смак людини судять по аксесуарам, які він собі підбирає, адже добротну і якісний одяг намагаються купувати все, а ось на аксесуарах частенько економлять, вважаючи за краще купувати що-небудь простіше. Інша справа, якщо якісну річ піднесуть у подарунок. Такий жест гарантовано заслужить схвалення іменинника на довгий час. Візьмемо, наприклад, гаманець.

На сьогоднішній день багато хто з нас намагаються вгадати свою долю і це не дивно, так як кожен з нас хоче знати про те, що його чекає в майбутньому. Наші народні прикмети рясніють повір'ями про те, які частини тіла на які саме події можуть свербіти. Ні для кого не секрет, що якщо свербить праве око, то це до сліз, а лівий - до гарних подій, свербить ніс - скоро вип'єте, ліва рука - отримаєте гроші, права - побачите одного і т. Д.

Як відомо, скільки існує людство, стільки воно і вірить у різні прикмети і прогнози екстрасенсів. І це не дивно, так як кожен з нас хоче підняти завісу таємниці, дізнатися, що його чекає в майбутньому. Та й що кривити душею, дуже часто такі пророцтва збуваються. Тому ми намагаємося уважно розгадати кожну прикмету для того, щоб уберегти себе від неприємностей і уникнути неприємних ситуацій.

Всі ми знаємо про те, що смородина - це найкорисніша ягода, адже в її складі є безліч корисних мікроелементів та вітамінів. Саме через це кожна господиня намагається виростити її у себе на ділянці. Однак для того, щоб отримати хороший врожай, потрібно забезпечити рослину правильним доглядом.

Помідор - самозапилюватися теплолюбний овоч. Найсприятливіша температура для його росту і плідного розвитку - 23-25 ??° C. Теплиця з полікарбонату - ідеальне місце для вирощування, тут буде підтримуватися необхідна температура для росту томатів, не виникне підвищена вологість повітря, але її необхідний рівень буде підтримуватися. Рослина вимагає достатньої кількості світла, при його недоліку листя бліднуть, стебла витягуються, а утворилися бутони обпадають.

Як тільки зійде сніг, і сонце почне прогрівати землю, з неї з'являються червонувато-зелені паростки тюльпанів. Так як вегетативний період зростання цих цибулинних проходить стрімко (всього за пару місяців), то і все підгодівлі потрібно встигнути провести за цей час.

Немає сенсу вирощувати троянди, якщо не доведеться милуватися їх красою. Щоб отримати справжнє задоволення від своєї праці і насолодитися ароматом і витонченістю найкрасивішого квітки, потрібно не пропустити час перших весняних підгодівлі.

Чорна смородина - смачна ягода, знаменита своїм високим вмістом вітаміну С, який дуже важливий для людського організму. Насолоджуватися смаком свіжої ягоди можна тільки в розпал літа, але якщо заготовити смородину про запас, можна вживати цей смачний вітамінний продукт цілий рік. Одним з найпопулярніших способів це зробити виступає приготування смородинового желе так званим холодним методом (без варіння).

Млинці або оладки є одним з найбільш популярних сніданків у людей всього світу. По-перше, це смачно, по-друге, ситно, а по-третє, рецепт їх приготування досить простий. Оладки готуються набагато легше, ніж млинці: вони маленькі за розміром, під час смаження їх зручно перевертати, вони не рвуться і до того ж вірогідність спекти оладки "комом" дуже невелика.

Морозиво ... Ці ласощі просто обожнюють як дорослі, так і діти. Мало хто замислювався, що приготувати цей надзвичайно смачний десерт можна на власній кухні і, що найцікавіше, нічого складного в цьому процесі немає. Розглянемо деякі рецепти приготування морозива.

Якою б не була смачною випічка, вона неодмінно потребує належному прикрасі. Так вона стає ще більш апетитною. Найчастіше кондитери застосовують шоколадну глазур, адже це прикраса є універсальним. Його можна застосувати і для кексів, і для тортів, і для печива. І крім цього, вона дуже смачна.

Базилік - улюблена пряність італійців. Поважають приправу в першу чергу за універсальність і унікальний аромат. Її активно застосовують при приготуванні м'ясних і рибних страв, салатів. Базилік здатний додати неповторний смак навіть самому простому рецептом.

Петрушка надає будь-якому страві пікантності, роблячи його пряним і надзвичайно ароматним. Без неї складно уявити який-небудь кулінарний шедевр. Але якщо в теплу пору року знайти петрушку зовсім не проблема, то взимку це, безсумнівно, породить деякі труднощі. Саме тому кожна передбачлива хозяюшка намагається заготовити цю зелень запас. Яким же чином можна зберегти петрушку?

Меню сайту