Реклама спонсора

Соки пити корисно, особливо якщо це не пакетований варіант, а свіжовичавлений і власноруч приготований напій. Одним з найпопулярніших соків можна назвати томатний. Правильно приготовлений напій в домашніх умовах з томатів можна сміливо використовувати протягом двох років! При цьому такий сік буде зберігати в повному обсязі всі свої корисні якості і властивості! А їх у томатного соку дуже багато!

Лечо - одна з улюблених заготовок на зиму. Ця страва настільки популярне і затребуване, що в сучасний час придумано безліч рецептів його приготування. Крім основних інгредієнтів, до числа яких відносяться свіжі томати і болгарський, кулінарні умеліци що тільки не додають в лечо - і кабачки, і яблука, і навіть огірки. Можна зробити цю закуску солодкуватої або, навпаки, надати їй пікантності і гостроти. Про особливості приготування гострого лечо з перців ми сьогодні і поговоримо.

Поява дитини в сім'ї крім радісних моментів приносить багато додаткових турбот. Батьки на час забувають про повноцінний сон, відпочинок і харчуються тільки тоді, коли їх чадо спить, адже дитина вимагає до себе особливого і цілодобового уваги. З кожним місяцем у дітей з'являються нові потреби, купуються раніше невідомі навички. Мама і тато повинні бути готові до змін в настрої дитини і взагалі навчитися оволодіти собою.

Угорська національна кухня відрізняється великою різноманітністю страв з овочів, особливо з овочів сезонних, з яких готують різні закуски, покликані урізноманітнити повсякденне гастрономію гурмана. Яскравим прикладом подібного страви є лечо, яке є гарніром до м'ясних страв. Іноді лечо подається в якості самостійного блюда, але тоді в процесі його приготування в нього спочатку додаються м'ясо або ковбаски.

Вважається, що лечо, приготоване зі свіжих овочів, прийшло до нас з дивовижної країни Угорщини, проте, як і більшість національних страв, «освоюючись» в нашій країні, спосіб приготування і сам рецепт лечо зазнав численних змін і сьогодні можна зустріти масу способів приготування лечо з морквою і томатною пастою.

У магазинах і супермаркетах нині можна побачити красиві стрункі ряди яскраво-червоних баночок і пакетів, що сигналізують про смачну і ніжному кетчупі. Однак, якщо почати вчитуватися в склад продукту, то можна впасти у відчай від кількості різноманітних добавок, штучних барвників та ароматизаторів.

Цвітна капуста, в якому б вигляді ви не подали її до столу, завжди залишить за собою яскраве враження! Овоч неймовірно красивий і «кучеряво» елегантний, і божественно смачний! Дуже популярним стає салат, приготований з цвітної капусти та покритий томатної заливанням, давайте і ми дізнаємося, як готується це незвичайне блюдо.

Шанувальників закусок по-корейськи серед нас дуже багато. Такі страви відрізняються особливим ароматом і гостротою смаку, які дає ансамбль таких приправ, як часник, коріандр, перець. По-корейськи маринують самі різні овочі, але героїнею цієї збірки рецептів є кольорова капуста. В описах, наведених нижче, розповідається, як заготовити про запас саме її. Вивчаємо рецепти і беремо їх собі на озброєння.

Шарлотка - справжня знахідка для господинь, коли треба швидко зробити щось смачненьке до столу. Цей яблучний пиріг вимагає для свого приготування мінімум часу, продуктів і витрати сил. У звичайному варіанті все, що потрібно для його приготування - це цукровий пісок, яблука, борошно, яйця.

Шарлотка - один з найсмачніших і популярних десертів, який має безліч рецептів приготування. Дивно, але зробити цей пиріг можна навіть і без тесту! Його з легкістю може замінити самий звичайний батон. Заінтриговані? Тоді давайте разом розберемо, як приготувати шарлотку з батона з яблуками.

Рецепти маринування помідор передаються в сім'ях з покоління в покоління, але ніколи не пізно спробувати щось нове і провести експеримент з незвичними пропорціями або продуктами. Кожна господиня має свій власний, полюбився їй та її родині рецепт маринованих томатів. Напевно, є такий рецепт і у вас. Але іноді хочеться чогось більш екзотичного, ніж звичайні помідори в розсолі.

Рецепти заготовок з томатів є в арсеналі кожної господині. Готувати помідорчики на зиму досить просто, зате їх смак і аромат в холодну пору року порадує всіх. Один із способів, як можна зробити смачну заготовку - це зробити помідори разом з соняшниковою олією.

Прекрасне блюдо, яке у багатьох чомусь асоціюється з літом і сонцем, - шарлотка. Напевно, тому що зовсім ще недавно складно було знайти хороші смачні яблука в зимовий період. Тому мами і їхні дітки так чекали літа, тепла і сонечка, щоб дозріли яблука, і в будинку смачно запахло ваніліном, корицею і свіжоспеченим пирогом з яблуками.

Груша - плід дуже солодкий. На жаль, це його властивість і сприяє тому, що стиглі груші непридатні для тривалого зберігання. Тому господині і намагаються, як можна швидше використати груші в заготовках. Благо, що в консервованому вигляді цей фрукт не поступається за смаковими якостями та ароматом свіжим плодам. У цьому збірнику рецептів зібрані описи приготування такого вітамінного напою, як компот з груш з ваніллю.

Огірки, мариновані з додаванням гірчиці, виходять пружними, ароматними, хрусткими і яскравими.

Меню сайту