Реклама спонсора

Щоб приготувати смачний, ароматний і ситний пиріг, не обов'язково ставити «довгий» тісто на дріжджах. Сьомга в пирозі на смак відчувається краще, якщо тісто просте або листкове. Дріжджове тісто трохи змінює смак рибного пирога.

Млинці можна їсти так, а можна начинити різним фаршем. Комусь подобаються солодкі млинці, ну а хтось віддає перевагу м'ясні чи рибні. А ще млинці фарширують субпродуктами, наприклад, печінкою. Ця страва виходить смачним, корисним і дуже поживним.

Морепродукти вважалися цінним продуктом з давніх часів. Вони багаті фосфором, калієм, магнієм, омега-3 і омега-6, кальцієм та іншими елементами. Такий комплекс не може не впливати благотворно на організм, зберігаючи не тільки молодість, але і здоров'я.

Щука вважається рибою костистої, хтось стверджує, що з неї не можна приготувати нічого смачного, крім котлет. Насправді ж в щуці дуже мала кількість жирів і її м'ясо дієтичне. Страви, приготовані з щучого м'яса, цінувалися при царському дворі в Росії, Англії та інших країнах. Якщо ж уміти правильно приготувати цю рибу, то виходить справжній делікатес з ні чим незрівняним смаком і цікавим запахом.

Картопля є одним з найбільш популярних продуктів гастрономії в усьому світі. Рецептів з цим коренеплодом існують тисячі. Подають його практично в будь-якому вигляді - починаючи від відвареного в мундирі і закінчуючи відомими всім чіпсами. Тут буде представлений рецепт, відомий багатьом з дитинства - картопляні котлети, а щоб підсилити гастрономічні якості, до котлет буде подана делікатесна грибна підлива.

Червону рибу люблять усі. Саме тому в кожному куточку земної кулі знайдеться свій спосіб приготування пирога на її основі. Нижче представлено три абсолютно несхожих між собою варіанти пирога з лососем. Вам лише залишиться зробити вибір або випробувати всі перераховані рецепти в колі сім'ї.

Рибні пироги люблять їсти все, але не багато вирішуються готувати їх самостійно. І проблема полягає не тільки у виготовленні тесту, але і в самій рибі, адже не кожна представниця підводного світу славиться відмінним смаком і малокостним будовою. Звідси і всі біди.

Якщо в будинку знайдеться хоч один любитель риболовлі, то рецепт приготування рибного пирога неодмінно стане в нагоді для господині. Найчастіше на вудку трапляються карасі, але ось невдача - їх «упертий» запах твані не дає насолодитися повною мірою частуванням. Однак якщо використовувати улов в якості начинки для пирога, характерні ознаки відходять на другий план, поступаючись соковитості і пікантності смаку.

Маринована салака вражає своїм смаком. Блюдо це поєднується зі смаженою картоплею або овочевим пюре, наприклад, з брокколі. Подається як самостійна закуска до застілля і навіть якщо рибку викласти на тости з маслом і зеленню, то цілком відмінне виходить страву. А замаринувати її можна холодним і гарячим способом. Про них і піде мова.

Тріска, приготована за старовинними рецептами норвезьких майстрів кулінарії, вражає своїм особливим смаком і ароматом. На перший погляд список необхідних продуктів легко знайти на полицях супермаркетів за винятком головного інгредієнта - рожевої тріски, проте не варто засмучуватися, якщо вам не вдасться виявити її. Приготувати страву з її участю можна і з будь-якої іншої представниці тріскових.

Морські гребінці - досить делікатесний морепродукт. Страви з гребінця володіють незвичайним вишуканим смаком. Вони здатні прикрасити будь святкове застілля, зроблять стіл різноманітним і розкішним. До того ж цей делікатес надзвичайно корисний і містить у своєму складі масу вітамінів і мінералів. Процес приготування морського гребінця дуже простий.

Якщо у вас в голові визріло бажання випробувати що-небудь не звичне, але по істині чудове, то ваш вибір неодмінно повинен лягти в сторону гребінців. Готують даний делікатес по-різному, але найбільш затребуваний союз гребінців і вершків, які зливаються в дивовижний смаковий тандем. А якщо врахувати, що морепродукт цей відносять до природних афродизиакам, то романтична вечеря з подачею такої страви неодмінно вдасться на славу.

Куряче м'ясо доводиться до смаку багатьом людям. Кожна частина цього птаха може бути приготована по-особливому.

Кальмари - досить поширені і доступні морепродукти. Як продукт харчування, кальмар вважається дієтичною легко засвоюваній їжею. М'ясо молюска багате селеном, йодом, фосфором, міддю і залізом. Регулярне вживання в їжу цього продукту нормалізує роботу кишечника, стимулює секрецію шлунка, виводить солі важких металів з організму. Навіть діти з 3-х років вже можуть їсти цей продукт, але не частіше одного разу на тиждень.

Купуючи світлі замшеві чоботи, мало яка жінка замислюється про те, що їх буде потрібно чистити, причому догляд за замшевим взуттям (особливо світлої) не можна назвати легким і простим! Доглядати за подібною взуттям потрібно щодня!

Меню сайту