Реклама спонсора

Якщо хочеться завести в будинку красиво квітуча рослина, то варто звернути увагу на глоксинію. Цвітіння у глоксинії триває в період з квітня і до кінця жовтня, тривалість при цьому залежить від умов та світлового дня. Глоксинія являє собою бульбова рослина, яке потребує щорічної пересадки. Як же правильно провести цю процедуру, щоб не нашкодити квітці?

Магазинний консервований зелений горошок люблять далеко не всі покупці, адже набагато смачніше домашній соковитий і м'який продукт. Саме такий горошок люблять додавати в салати справжні цінителі смаку. Насправді приготувати його дуже легко можна самостійно в домашніх умовах, тим більше що для цього потрібно найпростіші інгредієнти, які є в холодильнику у кожної господині.

Консервовані огірочки - відмінна заготовка, без якої не обходиться жодне застілля. Їх можна подати з будь-яким з гарнірів - макаронами, картопляним пюре, рисом або гречкою. Також такі огірочки будуть гарні з м'ясом або рибкою. Рецептів маринування огірків дуже багато і кожен по-своєму гарний.

Одна з найпоширеніших культур на городах - це полуниця, але доглядати за нею дуже непросто. Щоб отримати великий урожай, потрібно вчасно пересаджувати цю ягоду.

Солодкий болгарський перець - унікальний овоч, який дуже смачний і корисний не тільки у свіжому вигляді, але і вареному, запеченому, маринованому і навіть смаженому. З нього традиційно готуються різні заготовки на зиму.

Щоб отримувати стабільно хороший урожай малини, потрібно періодично оновлювати кущі і грунт, на якій вони ростуть. Досвідченим садівникам відомо, що вирощувати цю смачну і корисну ягоду на одному місці слід не більше 4 років. Потім змінюють місце і посадковий матеріал.

Монстера відома багатьом, адже це красива рослина можна зустріти не тільки в будинках, але і в самих різних офісах і магазинах. Відноситься монстера до сімейства ароїдних, являє собою вічнозелену ліану. У своїх природних умовах проживання (батьківщина - Південна Америка і Індія) монстера може виростати до сорока метрів у висоту, в кімнатних умовах такого, звичайно ж, не відбувається, хоча пару метрів у висоту монстера може досягти і в закритих приміщеннях.

Кожна турботлива господиня прагне зробити якомога більше різних заготовок на зиму, щоб холодної часом порадувати своїх близьких смачними і корисними стравами. Сьогодні ми поговоримо про те, як законсервувати кабачки по-польськи та отримати по-справжньому вітамінну закуску. Приготувати це ласощі дуже просто, та до того ж воно відмінно зберігається.

Всі ми звикли, що компот виготовляється з різних фруктів і ягід з додаванням води і цукрового піску. Дивно, але приготувати цей чудовий напій можна з таким незвичайним інгредієнтом, як вино. Особливо смачним виходить сливовий компот з додаванням вина.

Солоні кабачки з часником - смачна і цікава закуска, яка підходить для щоденного меню і для святкового столу. Таке блюдо легко можна приготувати і з'їсти влітку, але набагато частіше його закривають в банки, щоб зберегти на довгий зимовий період.

Далеко не всі квітникарі знають, як поводитися з відцвілою рослиною, особливо, якщо мова йде про примхливу і ніжною орхідеї фаленопсис. Необхідні дії визначаються залежно від поведінки стебла-квітконоси, за яким слідує з особливою увагою почати стежити, як тільки закінчиться цвітіння.

Незважаючи на те, що фаленопсис є найбільш квітучим виглядом орхідей, у початківців квітникарів навіть вона часом не може зацвісти. Звідси у багатьох виникає питання: «Чому це відбувається, і що потрібно зробити, щоб орхідея зацвіла?»

Одним з популярних рослин, яке є практично у кожного в будинку, вважається орхідея фаленопсис. У магазинах продається гібридний квітка, яка повністю адаптований до домашніх умов.

Коли ця екзотична орхідея росте в природних умовах, то вологу вона видобуває для себе сама прямо з повітря за допомогою особливих листочків і коренів, але от у домашніх мешканок такої можливості немає. Тому господині обов'язково необхідно подбати про якісне і регулярного поливу мешканок свого підвіконня. Тільки при правильному зволоженні фаленопсиса, максимально наближеному до природного, він буде радувати оточуючих своїм здоровим виглядом і гарним цвітінням.

Малину люблять багато людей. Вона має приємний смак, чудовим ароматом і багатим на корисні речовини складом. З малини готують безліч страв - компоти, варення, повидло, сироп, конфітюр, вино та інше. Особливо варто відзначити малиновий мармелад, який можна приготувати і самостійно вдома. Для цього підійдуть як свіжі, так і заморожені ягоди. Блюдо зберігає ніжний смак малини і насичений яскравий літній аромат.

Меню сайту