Реклама спонсора

Вагітні жінки славляться своїми неординарними кулінарними вподобаннями. То їм копченої риби з морозивом хочеться, то сала з шоколадом подавай. Буває, що відвідує бажання вжити щось шкідливе, наприклад, пиво. Деякі надходять за принципом, якщо дуже хочеться, то можна, інші з усіх сил намагаються пригнічувати непривабливі «хотіння», намагаючись вгамувати їх пивними дріжджами, але наскільки це ефективно і безпечно?

Буряк - продукт, який часто використовують у приготуванні різних страв. Цей коренеплід цінують не тільки господині, а й лікарі. Буряк володіє цілим рядом чудових властивостей, її застосовують при атеросклерозі, при запорах і гіпертонічної хвороби. Однак при всіх чи захворюваннях можна їсти буряк? Наприклад, чи можна їсти буряк при панкреатиті?

З наближенням Нового року кожна самотня жінка замислюється, як же їй зустріти це свято. По суті, у неї є 2 варіанти сценарію - відзначити його в компанії з самою собою або ж серед людей. Вибрати можна будь-який, але від нього залежатиме, як пройде наступний рік.

У кожної нормальної жінки є краща подруга. У Новий рік їй хочеться подарувати щось особливе, але не таке значне, як на День народження, але теж щось значуще і запам'ятовується. На чому зупинити вибір і що враховувати, щоб презент порадував дорого людини?

Пиття для годуючої мами так само важливо, як і їжа. Вода і чай повинні бути обов'язково в раціоні, але рано чи пізно виникає питання щодо фруктових соків, особливо такого доступного, як яблучний. Майже кожна мама сумнівається, чи можна його пити при ГВ.

Перебуваючи в цікавому положенні, вагітні жінки в першу чергу намагаються зміцнювати і підтримувати свій організм за рахунок прийому корисної їжі. Одним з найбільш корисних продуктів можна назвати кукурудзу, проте в свіжому вигляді продукт може дістати не кожен, зате ось попкорн - легко. І тут мимоволі у кожної з них виникає питання, а чи можна їм їсти попкорн?

З настанням осені кожна людина мимоволі починає задивлятися на осінні принади - різнокольорові листя, які відрізняються формою і розмірами. Багато хто відразу ж згадують дитинство, і їм хочеться зробити з осіннього листя якусь саморобку для того, щоб зберегти цю красу і природну красу на довгий час!

Немає нічого прекраснішого, ніж бродити по лісі теплою осінню. Ліс просто потопає у розмаїтті яскравих фарб. Усі дерева прикрашені листочками самих різних відтінків. Іноді дуже хочеться залишити в пам'яті хоч невелику частину прекрасних осінніх прикрас, адже осіннє листя цілком можна використовувати для прикраси свого житла. Але для початку їх необхідно як слід до цього підготувати.

Квашена капуста - одна з найулюбленіших і найпопулярніших закусок сучасності, яка є не тільки смачною, але й дуже корисною завдяки присутності цінних овочів. Батьківщиною приготування квашеної капусти за одними відомостями є Росія, за іншими - Корея. Однак сперечатися про це ніхто не береться, адже першу квашену капусту стали готувати дуже давно, і хто знає, де конкретно це сталося.

Зустріч з прусаками мало кого радує, зате вражає на довгий час! Прусаками зазвичай називають рудих тарганів, розміри яких досягають до 2 см, які дуже часто є непроханими гостями в людському житлі.

Все більша кількість сучасних дівчат і жінок хочуть мати ідеальну фігуру - 90/60/90 незалежно від віку. Прагнення стало не тільки модною тенденцією, а й своєрідним фетишем, через якого багато представниць прекрасної статі вимотують своє тіло всілякими дієтами.

Страви, в приготуванні яких використовують свинячі реберця, виходять не тільки смачними, а й дуже корисними. Якщо при приготуванні свинячих реберець додати ще й квашену капусту, то й зовсім вийде просто чудове блюдо, а головне дуже корисне.

Пироги люблять усі. Існує безліч різноманітних рецептів пирогів різної форми, розміру, з різними начинками - м'ясними, рибними, фруктовими, овочевими, круп'яними. Бувають пироги солодкі, солоні, здобні, пісні. Пиріг з капустою квашеною і грибами має гарний смак і легкий у приготуванні.

Апельсин - один з найвідоміших і поширених цитрусів на планеті. У китайських манускриптах про культивування цього плодоносного дерева є згадки, що відносяться до XXVвеку до нашої ери. Цей фрукт не тільки приємний на смак, але і є корисним для здоров'я завдяки наявності в його складі в значній кількості вітаміну C, вітамінів групи B, калію, фосфору і кальцію.

Для правильної терапії будь-якого захворювання основним і першорядним виступає його вірна і своєчасна діагностика. Однак велика кількість хвороб мають схожу симптоматику, що викликає певні складнощі при їх діагностуванні. Нижче буде описана система диференціації вітряної віспи (вітрянки) від алергії, але спочатку важливо звернутися до понятійному апарату, давши визначення і тому, й іншому захворюванню.

Меню сайту