Реклама спонсора

Звичний аромат полуничного варення можна доповнити екзотичним ароматом свіжого банана. Виявляється, що банан дуже вдало поєднується зі смаком полуниці і його можна додавати в варення при варінні!

Фрукти - це те, що природа великодушно надала людині для підтримки здоров'я. Влітку практично всі фрукти можна споживати у свіжому вигляді, але де їх взяти взимку? Ще завбачливі предки винаходили способи зберігання дарів природи, один з яких дійшов до наших днів у вдосконаленому вигляді - консервування. При всьому різноманітті фруктів сьогодні господині все частіше роблять варення з персиків.

Небагато повірять своїм очам, коли побачать кабачки, приготовані в сиропі разом з виноградом! Так, таке поєднання на перший погляд здається недоречним, але вельми оригінальним і, чесно сказати, смачним! Думаємо, що, діставши таку заготовку до столу, ви, безсумнівно, зможете здивувати гостей своїми кулінарними талантами! А який аромат виходить від страви і зовсім важко описати словами. Одним словом - спробуйте приготувати «Кабачки з виноградом в сиропі» самі і особисто переконаєтеся в цьому.

Цінителі м'ясних і рибних страв повинні розуміти, що такі шедеври кулінарії будуть незрівнянно смачні, якщо до них додавати різні соуси, наприклад кисло-солодкий соус із слив. Такий додатковий інгредієнт не просто підкреслить, посилить потрібний аромат і смак, він допоможе стати блюду досконалим у всіх сенсах цього слова!

У сезон свіжих овочів потрібно встигнути зробити заготовки на зиму. Крім стандартних закаток огірків і помідорів багато господинь консервують баклажани. Рецептів заготовок з цього овоча багато, але особливо яскравою і вишуканою за смаком виходить заготівля баклажанів в томатному соусі з додаванням часнику.

Наприкінці літа прилавки ринків і магазинів заповнені виноградом найрізноманітніших сортів, який вабить своїм ароматом і бездоганним смаком. Пройти повз такого солодкої спокуси практично неможливо. Однак виноград недовго балує нас, так як його сезон вже занадто короткий. Саме через це багато господинь роблять з нього найрізноманітніші заготовки - компоти, сиропи, салати, варення, але найбільш користі він приносить в тому випадку, якщо виготовити з нього сироп.

Допомагають підняти настрій і ситно нагодувати всю сім'ю пироги, приготовані з яблучною начинкою. Кращою яблучної начинки, ніж ту, яку ви можете приготувати самі в домашніх умовах, ні в одному магазині вам не вдасться знайти. Пироги з яблуками, приготовані своїми руками, не зрівняються ні з одним кондитерським виробом, який вам пропонують купити, адже домашні пироги відрізняються тим, що приготовлені без додавання підсилювачів смаку та сумнівних добавок!

Багатьом сама ідея освітлення брів може здатися абсурдною. Здавалося б, чим темніше брови, тим вони яскравіше, виразніше, а значить, і гарніше, але сучасна мода аж ніяк так не вважає. Саме тому представниці прекрасної статі, які хочуть завжди бути в тренді, вирішуються на процедуру освітлення брів.

Кожна дівчина мріє виглядати красиво і природно, не витрачаючи часу на нанесення макіяжу. Ще зовсім недавно здійснення такої мрії здавалося фантастикою, представниці прекрасної статі змушені були або обходиться тим, що подарувала природа або ж витрачати багато часу і грошей для того, щоб досягти цього ефекту за допомогою декоративної косметики.

Сучасна косметологія подарувала жінці безліч способів виглядати зовсім. Один з найпопулярніших серед них - татуаж брів. Перманентний макіяж займає мінімум часу, а результат від нього буде ефектно виглядати протягом довгого часу.

Соуси можуть значно урізноманітнити повсякденне меню людини, несучи нові смако-ароматичні нотки і зробивши страву більш ситним і поживним. Найпоширенішим соусом є томатний, який використовується в більшості кухонь народів світу, але й цього, здавалося б, всім відомого і хитромудрого страви за час його існування накопичилося безліч способів приготування. Тут буде розглянуто рецепт томатного соусу із зеленню, який дозволить по-новому поглянути на традиційне і звичне страва.

Зовсім скоро настає пора пікніків і відпочинку на природі, тому багато господинь перебувають у пошуках гарних і смачних маринадів для шашлику або риби на вугіллі. Однак потрібно врахувати, що смажена їжа досить важка для шлунка. Тому обов'язково потрібно подавати соус, який доповнить смак м'яса і допоможе травленню. Для цієї мети ідеально підходить соус на основі помідорів.

Не знайдеться, напевно, країни в усьому світі, де б люди не були знайомі з таким блюдом, як картопляне пюре. У Росії досить часто готують пюре з картоплі з м'ясною підливою. Таким чином, виходить повноцінне м'ясну страву з гарніром. Спосіб його приготування і буде розказано нижче.

Полуниця - ягода, до якої небайдужі практично все. Смачна вона і в свіжому вигляді, і вигляді варення. Однак багато господинь лінуються робити подібний десерт, так як готувати його досить довго і клопітно, але досвідчені кулінари знають експрес-рецепт приготування подібного варення. Він називається «сирим». Така специфіка приготування не займе багато часу, а десерт вийде не менш смачним і ароматним.

Конфітюр - це різновид фруктового десерту, який можна заготовляти на зиму в баночках. Його готують з різних фруктів і ягід або їх суміші. Конфітюр чимось нагадує варення і в кулінарії використовується для приготування сирних десертів, різної солодкої випічки або бутербродів.

Меню сайту