Реклама спонсора

Рідкісний людина не зустрічався у своєму житті з таким явищем, як мішки під очима. Для когось це всього лише одиничний випадок недосипу, а для інших справжня проблема, яка переслідує їх протягом всього життя. Однак якщо докласти трохи зусиль, то дана проблема стає розв'язуваної в більшості випадків. Про основні методи боротьби з мішками під очима в домашніх умовах буде розказано нижче.

Горбуша - сама шанована морська риба. Її люблять в будь-якому вигляді - смаженому, солоному, малосольні. На жаль, в магазинах важко знайти горбушу, солону в олії свіжого посолу. А іноді так хочеться подати таку рибу до столу або зробити ситний бутерброд.

Амур - річкова риба, що живе на західній і південно-західній територіях Росії і славиться своїм неповторним смаком і ароматом. На відміну від інших річкових риб білий амур не володіє неприємним запахом твані і мулу, за що і вітається на кухнях багатьох господинь.

Любіть морепродукти? Тоді вам обов'язково сподобається заливне з креветок. Ніколи не чули і не пробували це вишукане блюдо? Тоді варто негайно виправити цю помилку. Запевняємо, воно настільки вам сподобається, що стане вашим коронним. Правда, щоб заливне вийшло апетитним, готувати його рекомендується виключно зі свіжих або охолоджених креветок. А от проводити експерименти із замороженими експериментами не слід.

Любителі морської риби - сьомги часто стикаються з ситуацією, коли в морозильній камері скупчуються голови. Викинути шкода, а що приготувати - не спадає на думку. Заливне з голів сьомги дозволить внести різноманітність у традиційний раціон. Ця страва може стати прекрасним вечерею. Його можна подати на святковий стіл як холодну закуску. У будь-якому випадку дане блюдо завжди припадає до смаку любителям морського продукту.

Заливне з сьомги з креветками прекрасно підійде для святкових столів. Блюдо має приємний вигляд, який вражає своєю оригінальністю і чудовий смак. А який чудовий аромат ?! Важко навіть описати. Подають заливне як закуску, навіть якщо щось залишиться від страви, його можна з'їсти на наступний день!

Як правило, до новорічного столу господині готують не тільки запечену курку, а й заливну рибу. Хтось, можливо, відразу згадав фразу з відомого кінофільму «Іронія долі», але насправді приготоване за всіма правилами заливне з риби має чудово-ніжний смак і приємний аромат.

Холодець - це не тільки смачна закуска, стала традиційною на новорічному столі, але і ситне блюдо. Він має особливий смак, ніжний, ароматний і чудово поєднується з кетчупом, аджикою, гірчицею і хріном. Рецепти приготування холодцю різні. Познайомимо вас з одним із них. Це холодець з використанням свинячих хвостів.

У сім'ях, в яких є мисливці, м'ясо кролика буває часто на обідньому столі. Це, безсумнівно, найсмачніше і дієтичне м'ясо, яке дуже корисно для людського організму. Стандартні страви у вигляді жаркого або гуляшу можуть порядком набриднути, тим більше, якщо має накрити святковий стіл. Бажання господині здивувати запрошених гостей завжди стоїть на першому місці. З кролика можна приготувати дивно смачний холодець. Ця страва сподобається не тільки дорослим, але й дітям.

Холодець вважається одним з традиційних страв російської кухні. Його готують як для святкової вечері, так і для повсякденного столу. Для його приготування можуть використовуватися різні види м'яса, але найбільш часто холодець варять з різних частин свинячої туші. Великою популярністю користується блюдо зі свинячих вушок. Родзинку йому додають хрусткі хрящики.

Рибне заливне - блюдо, яке чудово освіжить у спеку і прекрасно підійде для святкового застілля. Для заливного краще використовувати такі види риби, як судак, короп, стерлядь, тріска, сом. Сьогодні поговоримо про холодці з сома. У цій річкової риби мало кісток і дуже м'яке і смачне філе. Це робить її універсальним продуктом, який підійде для приготування будь-яких рибних страв, у тому числі і заливного.

Холодець з м'яса індички відноситься до числа дієтичних страв. Головна його перевага полягає в тому, що основний інгредієнт - це м'який, ніжний, легкоусваиваемий низькокалорійний продукт.

Кунжут або сезам - це маленькі насіння, які часто прикрашають здобну випічку (булочки, калачі, хліб, слойки, печиво). Підсмажені насіння кунжуту дуже апетитно похрустивают і чудово доповнюють смак здоби.

Таке корисне ласощі, як вівсяне печиво відомо, і любимо багатьма з дитинства. Воно не тільки смачно, але і допомагає налагодити травлення, містить багато вітамінів і мінеральних речовин. Тільки в останні роки харчова промисловість стала часто використовувати різні смакові добавки та хімічні речовини. Крім того, в покупних вівсяних печивах міститься багато цукру і жирів. Тому набагато краще пекти такі ласощі самостійно.

Панкреатит - це порушення роботи підшлункової залози. Відбувається збій в освіті і розподілі ферментів. Внаслідок цього порушується нормальне переварювання їжі і засвоєння вуглеводів і жирів. Тому найголовніше в лікуванні цього захворювання - дотримуватися дієти. При загостреннях небажано взагалі нічого їсти кілька днів, а в період ремісії потрібно знати, які продукти протипоказані, а що потрібно вживати в обмеженій кількості.

Меню сайту