Реклама спонсора

Помідори дійсно можна назвати «універсальним» овочем - їх не тільки використовують у приготуванні багатьох звичайних страв, з них можна готувати різні соління і з їх додаванням маринують інші овочі! Тому важко уявити собі «зимовий льох» без солоних помідорів!

Ми звикли заготовляти на зиму червоні помідори, проте в кінці осені в продажу з'являються зелені невизревшіе томати. Вони також відмінно підходять для маринування, а ще їх солять з різними прянощами. Є багато цікавих рецептів, за якими можна законсервувати зелені плоди. За смаком вони виходять покіслее своїх червоних побратимів, відрізняються більшою щільністю, навіть іноді трохи похрустивают. Солоні зелені помідори виходять дуже пікантними, а деякі їх люблять навіть більше, ніж солоні огірочки.

У самий розпал грибний пори в лісі можна знайти рядовки у величезній кількості, але багато грибники ігнорують їх, вважаючи неблагородними видами, а даремно. Мариновані рядовки виходять дуже смачними, м'ясистим. Вони стануть відмінною закускою на святковому столі в самий розпал зими і дозволять здивувати і порадувати гостей. Далі описаний найпростіший і вдалий спосіб їх маринування на зиму.

Вирощуючи на садових ділянках зелена цибуля, більшість дачників навіть не здогадуються про те, що з даної зелені можна приготувати чудові оладки, які сподобаються кожному, хто їх спробує! У побуті часто таке блюдо називають «зеленими коржиками», дійсно на вигляд оладки мають зеленуватий відтінок, що абсолютно не ущемляє їх поживної цінності, однак підкреслює оригінальність страви!

Запор - досить поширене захворювання, пов'язане з тривалою затримкою стільця. Особливо поширене у дорослої людини. З запором можуть бути пов'язані погрішності в харчуванні, малорухливий спосіб життя, захворювання кишечника і багато інших проблем. У кожному з випадків запор потрібно лікувати.

Перець - одне з найбільш вологолюбних городніх рослин, тому полив - це важлива складова його агротехніки. При недостатній вологості або навіть невеликій пересиханні грунту стінки плодів перцю втрачають свою соковитість, стають тонкими, жорсткими і несмачними. Отримати якісний урожай перців в теплиці можна при правильно організованих поливах.

Здавалося б, що може бути простіше поливу - просто з лійки або шланга полити грядку з полуницею і все, справу зроблено. На жаль, але неправильний і несвоєчасний полив - це основна причина появи сірої гнилі на ягідних плантаціях, в результаті чого можна повністю втратити урожай.

Що може бути прекрасніше в спекотну літню пору, ніж холодне і смачне морозиво з фруктів? Цю солодкість так люблять і дорослі, і дітки! А чому б не приготувати цей чудовий продукт власноруч, адже це так просто! Не вірите? Ви зараз самі у всьому переконаєтеся. Що ж, приступимо.

Сьогодні ми приготуємо ситне, а головне «швидке» блюдо, яке можна в будь-який момент приготувати перед самим приходом гостей! Називається воно «Крабові палички в сирному клярі». Ніжний смак крабового м'яса і аромат сиру не залишать байдужим нікого!

Сир рідко використовується в кулінарії як самостійне блюдо. Зазвичай цей кисломолочний продукт стає вишуканим доповненням до м'яса або гарячих закусок, проте є кілька рецептів, де почесна головна роль відводиться сиру, наприклад, гарячі сирні палички в паніровці.

Ми звикли, що кекси - це солодка борошняна випічка з усякими смачними десертними начинками, але бувають і закусочні солоні варіанти кексів, наприклад, м'ясні кекси з сирною начинкою, які готуються з м'ясного фаршу.

Листкове дріжджове тісто вважається самим «складним» в кулінарії, однак і найсмачнішим - випічка з нього завжди виходить пишною і ніжною на смак. Почати своє знайомство з листковим дріжджовим тестом господиня може з приготування цукрових язичків.

Куряче м'ясо - відмінний продукт, який приваблює своїм ніжним смаком, корисним для організму хімічним складом і відносно невисокою вартістю. З усього існуючого різноманіття рецептів страв з курятини особливою популярністю користується копчена курочка, яку багато хто вважає невід'ємною складовою святкового столу.

Солянка - традиційне російське блюдо, улюблене багатьма за свою ситність і різноманіття. Посудіть самі, в неї входять м'ясний компонент, ковбаси та балики, можна покласти рибу, як сиру, так і копчену або в'ялену, також існує грибна солянка.

Це приголомшливе кімнатна рослина дуже люблять сучасні господині. Вся справа в тому, що воно красиве, ніжне і щороку радує своїх власників незвичайними квітами. Їх аромат з нотками жасмину або цитрусових наповнює кімнату і перетворює все навколо.

Меню сайту