Реклама спонсора

Хашлама - це незвично смачна страва. Його можна приготувати дуже швидко без особливих технологій. Такий обід можна готувати по-різному, але найкраще готується хашлама з яловичини по-вірменськи.

Більшість читачів стикалися з тим, коли при різкому вставанні починала різко боліти голова, і темніло в очах. Погодьтеся, відчуття не з приємних, особливо, якщо не знаєш причини цього явища. У нашій сьогоднішній статті ми пропонуємо вам з'ясувати, чому темніє в очах і як позбутися проблеми раз і назавжди.

Кизил - це листопадний чагарник сімейства кизилових. Він невибагливий до навколишніх умов і досягає у висоту до восьми метрів. Красиві і смачні плоди кизилу встигають восени, їх збір займає кілька днів поспіль, адже вони дозрівають не відразу, а поступово. Ягоди кизилу відомі своїми загальнозміцнюючі і лікувальними властивостями, вони покращують імунітет, налагоджують обмін речовин і нормалізують рівень цукру крові. Щоб зберегти всі цінні та лікувальні якості кизилу, його необхідно правильно заготовити.

На сьогоднішній день абсолютно кожен дорослий знає про те, що вживання вина корисно для здоров'я. І це зовсім не привід для панів, люблячих випити. Просто це дійсно дуже корисний напій, вживання якого рекомендують багато фахівців. Але одна справа пробувати магазинне вино. Ще невідомо, які інгредієнти в ньому використовувалися, і наскільки чистим було виробництво. І зовсім інша - вино домашнього приготування. Саме про це і піде мова в нашій сьогоднішній статті.

Слива в силу своєї невибагливої ??природи зустрічається по всьому світу, рясно приносячи плоди. Її використовують для вживання в свіжому вигляді, для приготування компотів, варення і джемів. Славиться вона і своїми цілющими властивостями, завдяки багатому набору корисних речовин у своєму складі. Особливо славиться її здатність до очищення організму і прискоренню метаболізму за рахунок вираженого проносного дії, причому ця властивість проявляється, як при вживанні в свіжому вигляді, так при обробці слив.

Капуста по-корейськи полюбилася багатьом. Її вживають як самостійну страву, додають до м'яса, відвареної або запеченої картоплі. Більш відомо блюдо з білокачанної капусти, але все популярнішим стає застосування капусти пекінської, званої також китайським салатом.

Побалувати себе взимку смачною заготівлею, згадати аромати літа і додати різноманітності в повсякденне меню допоможуть баклажани з квасолею.

Стручкова квасоля - досить популярний овоч. Її також називають спаржевої, зеленої, цукрових. Стулки такий квасолі ніжні, молоді, соковиті. У наш час існує багато різновидів цього овоча - кучерява, кущова. Відрізняється стручкова квасоля термінами дозрівання і забарвленням стручків (бувають зелені, лимонно-жовті, темно-фіолетові).

Літо - спекотна пора для хорошої господині, причому як у прямому, так і в переносному сенсі, адже за короткі літні місяці потрібно встигнути не тільки виростити врожай на грядках, а й зробити заготовки на зиму. Мариновані огірочки - традиційне російське блюдо. Жодне застілля не обходиться без них. Це найкраща закуска під міцні міцні напої для святкового столу. А в повсякденному житті огірочки відмінно йдуть зі смаженою картоплею або в якості закуски перед вечерею.

Напевно немає жодної господині, яка не знала б про користь баклажанів. Їх плоди містять в собі багато цінних елементів і велику кількість клітковини, завдяки якій баклажани можна використовувати і в дієтичному харчуванні.

Хе з курки, приготоване по-корейськи, безумовно, стане почесним блюдом будь-якого столу. Щоб приготувати це чудове блюдо - хе з курки по-корейськи немає необхідності мати які-небудь знаннями, а також навичками, досить слідувати невигадливій послідовності.

Багатьом не подобаються курячі шлунки, однак, якщо цей продукт приготувати яким-небудь оригінальним способом, наприклад, по-корейськи, тоді від нього будуть в захваті навіть діти! Курячі шлунки, приготовані по-корейськи, мають незвичайний смак з дивовижною кислинкою. Подають таку страву зазвичай до святкових столів як гарнір або звичайної закуски.

Одним з традиційних страв Чехії є кнедлики або кнедлі. У перекладі з чеської мови knodel означає «Клецька». Історія цього наїдки має давнє походження, ще в Середньовіччі чехи їли аналог сучасних кнедликов - «бухтічкі». Спочатку це були борошняні кульки, відварені у воді. Після кнедлі стали начиняти м'ясом, сиром, фруктами і т. Д.

Для тих, хто займається випічкою корисно дізнатися рецепт приготування цукатів зі звичайних кавунових кірок. Такі цукати прекрасно підходять для прикраси, вони красиві, чудово гармонують з будь-якими кремами і дуже смачні! Маленькі діти обожнюють їх їсти просто так, адже це чудова солодкість!

В урожайний рік груші дозрівають у великій кількості і тоді господині намагаються зробити з цих ароматних і смачних фруктів найрізноманітніші компоти, варення, джеми і т. Д. Найбільш смачним є варення з груш, особливо, якщо фрукти зварені часточками. Груші з щільною структурою м'якоті навіть у вареному вигляді зберігають яскравий і насичений смак. Самі солодкі сорти достигають у серпні, з них і будемо готувати солодке варення з груш часточками.

Меню сайту