Реклама спонсора

Незважаючи на те, що ягода морошка має мініатюрні розміри, вона - справжній чемпіон за змістом безлічі корисних вітамінів і мікроелементів. Обов'язково включіть її в раціон харчування своїх домашніх. А в тому випадку, якщо за смаком не доводяться свіжі ягоди, їх з легкістю можна замінити варенням з цих найцінніших плодів.

Газон - це своєрідний килим з трави. Його створюють на спеціальному підприємстві у вигляді настилу або вручну засівається на підготовленому грунті. За газоном потрібно правильний догляд. Особливо це важливо зробити навесні. Ретельні підготовчі роботи у весняний час допоможуть газону зберегти свій зовнішній вигляд протягом усього літа. Догляд за газоном навесні дозволить йому прослужити довгі роки.

Клематис - дивно красивий квітка, яка багато дачників люблять висаджувати у себе на ділянці. Їм можна з легкістю прикрасити фасад, включити в колірну композицію або просто висадити, як окрему культуру. У будь-якому випадку квітка ефектно доповнить територію.

Більшість квітникарів стверджує, що клематис - квітка складний і примхливий, хоча якщо його правильно вирощувати, то немає нічого складного. Кожному рослині потрібно турбота. А якщо враховувати і те, що клематис - дуже гарна квітка, та й популярний серед квіткарів, то трохи уваги і він обов'язково віддячить своїм цвітінням. Багато людей хочуть прикрасити свій садову ділянку клематисами, а для цього треба знати, коли його можна висаджувати у відкритий грунт.

Напевно у багатьох при слові «манка» виникають асоціації з грудочками в каші, яку давали в дитячому садку. Однак з цієї крупи можна приготувати велику кількість дуже смачних страв. Здивуйте своїх домочадців ароматним і розсипчастим манника на кефірі. Сам пиріг випікається швидко - всього за півгодини, а от часу на приготування тіста потрібно значно більше - близько 2-3 годин.

Волоські горіхи, які сильно або злегка гірчать, зустрічаються досить-таки часто. Причин такої особливості горіхового смаку багато, хочеться виділити найбільш поширені.

Камбала - це надзвичайно смачна риба, перед ніжним білим м'ясом якої просто неможливо встояти. Високі смакові якості цього продукту поєднуються з його величезною користю для організму. А тому камбала хоч час від часу, але, все ж, повинна з'являтися в раціоні кожної людини.

Печиво, приготоване з кефіру і вівсяних пластівців, виходить дуже смачним - воно має ніжну консистенцію і дивовижний аромат. А в якості додаткового бонусу виступає його невисока калорійність - 100 грамів цього продукту містить всього біля 200 кілокалорій. Крім того, печиво виходить дивно корисним і при цьому дуже ситним.

Ні для кого не секрет, що для підтримки гігієни порожнини рота потрібно щодня чистити зуби. Однак далеко не всі люди пам'ятають, що необхідно займатися і очищенням мови, адже на його поверхні теж утворюється наліт. Якщо ви відчуваєте, що у вас з'явився неприємний присмак або запах у роті, слід починати чистити мову від нашарувань.

В сучасний час рідко коли можна зустріти господиню, на озброєнні якої не перебували б такі диво-пристрої, як мультиварка або хлібопічка. Ця техніка значно полегшує процес приготування їжі, роблячи його надзвичайно простим.

Від того, як ви почистите кальмарів, залежить не тільки зовнішній вигляд, але і якість цього дивного на смак морепродукту! Кожна господиня повинна вміти не тільки правильно чистити кальмарів, але ще й швидко! Якщо проаналізувати загальну технологію швидкої та якісної чистки кальмарів, то, в принципі, можна створити невеликий «звід порад» на дану тему.

Завдяки такому чудовому сучасному пристрою, як хлібопічка можна з надзвичайною легкістю випікати свіжий і ароматний хліб на власній кухні.

Вареники - приголомшливе блюдо, яке подобається в рівній мірі як дорослим, так і дітям. Їх приготування не викличе труднощів, а отриманим результатом кулінарних праць, без сумніву, залишаться задоволені всі домочадці.

Хто постійно купує або сам виготовляє червону ікру, розуміє і точно знає, чому може гірчити даний продукт, а от для недосвідченого цінителя даного ласощі це явище, що цілком нормально, здасться меншою мірою дивним!

Після будь-якого отруєння організм не може оговтатися тривалий час і часто багато звичні продукти харчування потрібно негайно виключати з раціону хворого, що, в принципі, все відразу і роблять.

Меню сайту