Реклама спонсора

Смачне варення зі слив і яблук стане відмінною начинкою в пиріжки або пироги, як намазки на хліб або як смачне доповнення до млинців або оладок. Процес приготування нескладний, з ним впорається навіть новачок. У цій статті пропонуємо кілька простих і в той же час смачних рецептів варення, де поєднуються літні фрукти.

Сирна запіканка - справжня знахідка для тих, хто змушений з яких-небудь причин дотримуватися дієтичного харчування. Також вона незамінна, як блюдо дитячого меню.

Лисичка звичайна - один з найулюбленіших трофеїв завзятих любителів «тихого полювання». Цей гриб не може не бути бажаним в кошику будь-якого грибника завдяки високим гастрономічним якостям, корисним для організму властивостями і унікальною особливості. Крім того, лисичка ніколи не буває червивою. Її заготовляють, як в особистих цілях (збираючи в природному середовищі), так і в промислових масштабах, вирощуючи в штучно створених умовах.

Страви з підберезників завжди займуть почесне місце на вашому столі. Для приготування найчастіше використовують саме заморожені гриби, адже вони завжди під рукою (в будь-який час року). Заморожені підберезники можна купити в магазині, а можна заморозити самостійно. Сьогодні багато господинь саме так і роблять.

У період вагітності не рекомендується використовувати антибіотики. Але що робити, якщо у майбутньої мами почався кашель, від якого складно позбутися без цього виду ліків? Для вирішення виниклої проблеми слід скористатися народними рецептами, в основі яких лежить чорна або гірка редька. Завдяки її корисним властивостям відбувається виведення мокротиння з легенів і бронхів. У той же час постає питання про безпеку застосування цих рецептів при вагітності.

При хороших умовах яблука зберігаються всю зиму, а деякі сорти і зовсім лежать до нового врожаю. Лежкость яблук залежить від декількох факторів - сорти, якості плодів, часу збирання, умов зберігання.

Зберігати капусту в свіжому вигляді протягом всієї зими потрібно так, щоб максимально зберегти корисні властивості продукту. Білокачанну і червонокачанну капусту найкраще зберігати в льохах, які заздалегідь (ще влітку) готують, а саме очищають і провітрюють, якщо потрібно - просушують.

Щоб зберегти червоний буряк на тривалий час, а вірніше до наступного врожаю, краще використовувати для її зберігання льох. Буряк буде прекрасно зберігатися, якщо льох буде сухим, чистим і в ньому буде хороша вентиляція. Буряк в принципі не вибагливий продукт, який добре зберігається і абсолютно не втрачає смакових і корисних якостей!

Зручно, швидко і просто солити кавуни в дерев'яних бочках. Для засолу таким способом рекомендується відбирати лише цілі, здорові, трохи недозрілі і обов'язково невеликі кавуни. Огляньте кожен плід, якщо попалися тріснуті, то їх не слід використовувати. Переспілі теж краще не брати.

Найчастіше даруються квіти і це факт. Як правило, перевага віддається вже готовим букетів, хоча їх оформити красиво і оригінально можна самостійно. Для початку слід вибрати квіти. При підборі не варто враховувати, що подобається вам, головне, що подобається тому, кому вони будуть подаватись. Важливо і кількість квітів. Якщо букет буде складатися з декількох видів квітів, то окремого виду може бути парне число, головне, щоб загальна кількість було непарним.

Кожен з нас прекрасно розуміє, що від того, як упакований букет залежить багато чого, проте більшість з нас цього робити просто не вміє! Саме тому ми вважаємо за краще купувати готові букети, хоча даремно, можна і самому навчитися їх упаковувати!

Кукси - це відоме корейське блюдо, а точніше національний суп. Таку назву перше блюдо отримало через суміші різних овочів, які є в страві. Існують різні варіанти приготування корейської їжі Кукса. Це може бути м'ясний суп або вегетаріанський суп. Найголовніші інгредієнти - корейська локшина, пекучий червоний перець.

Любителі східних страв не пройдуть повз цвітної капусти по-корейськи. Смак цієї страви не поступається корейської морквині, пілюске, білоголової капусти, спаржі та іншим корейським страв. Маринована цвітна капуста по корейському рецептом замінить обридлі мариновані огірки, помідори, квашену капусту.

Буквально недавно на прилавках супермаркетів стали з'являтися делікатесні гриби шиітаке. Цей гриб ще називають пхего, сянгу. Вважається, що цей вид гриба найсмачніший і цілющий серед своїх родичів. Популярність цього гриба висока в усьому світі. Шиитаке широко використовується у виробництві продуктів харчування, в кулінарії, косметології та фармацевтиці. У Бельгії і в Голландії шиітаке додають у виробництво пива, а в Японії - у колу.

Багато традиційні страви повністю асоціюються з кухнею певного народу. Такі стереотипи закріпилися і за німецьким народом. На думку багатьох, німецька кухня побудована на тушкованої капусти і ковбасках. Тушкована капуста по-німецьки не спроможна залишити байдужим нікого. Не всі традиційні національні страви готуються складно, але все відрізняються за смаком і мають певну родзинку.

Меню сайту