Реклама спонсора

Антуріум, іменований також як квітка фламінго і квітка любові - дивовижне кімнатна рослина, від краси якого неможливо відірвати очей. Вишукані суцвіття, мають оригінальне забарвлення і форму, надають антуріум екзотичний вид.

Сьогодні багато жінок успішно готують цукати практично з усіх фруктів, в хід йдуть навіть овочі! Деякі вважають за краще використовувати для приготування домашніх цукатів ревінь. А що? М'якоть у ревеню досить щільна, смак цікавий, тому й цукати виходять незвичайними і дуже смачними. Подібне ласощі не залишать без уваги діти, воно їм доведеться за смаком!

Багато дачники вже звикли вирощувати розсаду перців самостійно в домашніх умовах. Трапляється так, що з незрозумілих причин у розсади перцю починають поступово скручуватися листя. Через час, вони стануть схожі на тонкі трубочки, в деяких випадках перець відразу ж починає засихати.

Герань вирощують вдома багато квітникарі. Вона досить невибаглива у догляді, має тривалий термін цвітіння, а згідно східним вченням, ще й наповнює будинок позитивною енергетикою.

З ревеню виходить не тільки чудове варення, але і чудовий джем! Таку страву можна знайти в льохах не кожній господині, якщо подати його до столу на якесь свято - гості будуть приємно здивовані! Джем з ревеню має дивовижний відтінок і чудовий смак, який доповнює чудовий аромат!

З ревеню можна приготувати велику різноманітність домашнього варення. При варінні такого варення можна використовувати не тільки ревінь, але і які-небудь ягоди, фрукти, у тому числі і цитрусові. Сьогодні ми навчимося варити варення з ревеню з додаванням саме цитрусових фруктів, зокрема апельсинів!

Глоксинія - домашнє рослина, яка може зачарувати кожного. Кольорові оксамитові дзвіночки не залишать нікого байдужими. Саме тому культуру так часто вирощують квітникарі.

Коли глоксиния, яку вирощують в домашніх умовах, починає змінювати колір свого листя, які незабаром починають буквально «на очах» засихати, потрібно негайно бити тривогу, якщо ви бажаєте врятувати свою рослину і не дати йому загинути.

Літній сезон може подарувати нам хороший урожай малини, яку не тільки можна консервувати на зиму, але і випікати ароматні домашні пироги з ягодами. Особливо хороша домашня випічка на кефірі, яка робить бісквітне тісто повітряним, ніжним і м'яким, буквально тане в роті.

Вирощуючи в домашніх умовах глоксинію, рано чи пізно, але кожен садівник-любитель зіткнеться з тим, що на рослині деякі листочки почнуть купувати жовтуватий відтінок. Незабаром пожовтіє вже велика частина листя і тут багато хто почне задаватися питанням, а не чи загине глоксиния взагалі? Може бути, саме так глоксиния намагається повідомити, що їй щось не подобається?

Порадувати близьких приготуванням бананового пирога може кожен. Простий рецепт і мінімальну кількість часу - головні складові випічки.

Ніколи не варто часто своїм дітям купувати магазинні рулети і кекси, адже в них міститься стільки шкідливої ??«хімії» і сумнівних харчових добавок. Всю солодку випічку бажано готувати самим. Є безліч рецептів, завдяки яким можна швидко і легко приготувати корисні та апетитні пироги, кекси, торти. Найбільше домашнім подобаються солодкі пироги на кефірі. Випічка виходить ніжна, повітряна, ароматна і зникає зі столу в одну мить. Найчастіше діти просять приготувати шоколадний пиріг.

Жіноча половина більшості сімей обожнює рибні пироги, але на дріжджовому тесті вони важкуваті і ніяк не сприяють стрункості фігури. А ось якщо приготувати такий пиріг на кефірі, то результат буде просто приголомшливим! Пиріг виходить ніжним і пишним, з рум'яною хрусткою скоринкою і запаморочливим ароматом. Продуктів йде по мінімуму, а часу ще менше.

Рецепт цього пирога призначений для любителів гарбуза. Цей сонячний овоч - джерело вітамінів і корисної клітковини, але багато з нас ніколи не використовують гарбуз для приготування страв. Можливо, причина в тому, що господині просто не знають, як її правильно готувати.

Морс є одним з найбільш корисних і освіжаючих напоїв, що зберігають всі необхідні організму речовини, особливо коли мова йде про чорницю. Ця ягода багата антиоксидантами, кальцієм, калієм, вуглеводами, залізом, фосфором, магнієм і іншими мікроелементами. Високий вміст в чорниці вітамінів груп С і В, пектинів, а також органічних кислот робить морс по-справжньому корисним для очей, травлення та імунітету. Як же приготувати напій в домашніх умовах?

Меню сайту