Реклама спонсора

Для тих, хто любить поласувати хрусткою курячої скоринкою, повідомляємо, що готувати страву можна різними способами. І кожен рецепт привносить свій смак і аромат до святкового столу і щоденною трапези. Радує і той факт, що який би набір інгредієнтів і спосіб приготування ви не вибрали, у вас залишиться ще купу вільного часу на себе і близьких, адже всього півгодини активних дій відокремлюють вас від апетитних страв з хрустких ніжок.

Наскільки разюче в сьогоднішній час кількість рецептів з морепродуктів. Мабуть, найбільш відомими і популярними з них вважаються креветки. Їх готують абсолютно по-різному, тільки смак залишається незмінно чудовим. Ось один з таких рецептів - королівські креветки в клярі. Його можна вважати дуже вдалим варіантом блюда, яке не забирає багато часу, а смак залишається на висоті.

Щоб гості не застали вас зненацька своїм несподіваним візитом, тримайте в морозилці про запас упаковку королівських креветок. Готувати їх досить легко і швидко, та й сама закуска відмінно поєднується, як з пивом, так і з благородними винами за рахунок пікантного часникового соусу.

Головна особливість кролячого м'яса - це дієтична складова продукту. Воно не тільки корисно при деяких захворюваннях серця, печінки і шлунково-кишкового тракту, але і не викликає алергії. Кролятину рекомендують годуючим матерям, чий раціон бідний за цілком з'ясованими причин, а також підліткам і людям пенсійного віку через легкоусваіваемості продукту.

М'ясо кролика біле, делікатесне, дієтичне, ніжне. Страви з кролика використовують не тільки в дієтичному харчуванні, а й при будь-якому застілля. З кролятини готують печеню, битки, бульйони, котлети та інше. Особливо добре поєднується м'ясо кролика з різними соусами, у тому числі зі сметанним.

М'ясо в своєму звичайному (цілісному) вигляді іноді набридає. Тоді з нього можна зробити фарш і спорудити котлети або тефтелі. А якщо зробити з них «їжачків», то це блюдо із задоволенням з'їдять і діти.

Свинина - продукт універсальний. З неї можна приготувати десятки, якщо не сотні різних страв. У тушкованому вигляді свинина особливо смачна, поживна і корисна, тому її так часто готують майже у всіх сім'ях.

Тушкована яловичина - традиційне угорське блюдо. Саме вони першими придумали надати жорсткого м'ясу особливу ніжність і соковитість за рахунок додавання води і овочів. Унікальність рецепта полягає ще й у тому, що так званий гуляш підходить для будь-якого виду гарнірів - від борошняних виробів до круп і овочів. Та й фантазії немає межі, оскільки інгредієнти для такої страви можуть бути якими завгодно.

Питання це мучить половину населення земної кулі. З одного боку він надає користь нашому організму у травленні і підтримці мікрофлори кишечника. Деякі вчені зробили висновок, що регулярне вживання кефіру сприяє зміцненню імунітету. Інші вважають, що напій в комплексі має на організм позитивний вплив, усуваючи багато відхилень в роботі внутрішніх органів.

Тамуючи спрагу, більшість людей навіть не замислюються про те, яку кількість води можна вживати людині, особливо коли справа йде до ночі?

Якщо кашель триває більше місяця і симптоми не слабшають навіть після інтенсивного лікування, то необхідно звернутися до лікаря. Тільки доктор допоможе з'ясувати причину затяжного кашлю і призначити адекватне лікування. Фахівці відштовхуються від звучності кашлю, продуктивності і від результатів аналізів.

Даний спосіб приготування сьомги не залишить байдужим любителів червоної риби, адже вершково-сирний соус додає пікантність і ніжність готового блюда. Крім того, рецепт не займе більше 20 хвилин активних дій і 30 хвилин пасивної готування. А сама по собі сьомга скрасить, як повсякденний раціон, так і святкова вечеря.

Сьомга - риба корисна і поживна. Вона ще й смачна, швидко готується і відрізняється гарним зовнішнім виглядом. Сьомгу можна запекти, посмажити, замаринувати, приготувати у фользі, на вугіллі та дровах, а можна зробити в білому вині. Благородний напій підкреслить тонкий смак риби і додасть пікантності цій страві.

Тілапія - морська риба, корисна для людини в будь-якому віці. У магазинах її продають у вигляді філе, що полегшує процес приготування. Багато господинь не тільки використовують тилапию для приготування другої страви, але і в якості начинки для пирога.

Пироги - це завжди свято і відчуття домашнього затишку. Особливу роль відіграє начинка, власне, від неї і залежить, чи буде пиріг десертом або ж самостійним блюдом, яке цілком можна подати на обід.

Меню сайту