Реклама спонсора

З приходом осені багато господинь починають замислюватися про те, як прикрасити свій будинок, адже так хочеться, щоб у ньому збереглася частинка сонця, тепла і затишку. Деякі для досягнення даної мети витрачають колосальні гроші, інші ж воліють творити, адже речі, зроблені вручну, виглядають набагато краще, вони мають частинку «душі» і, звичайно ж, відмінно підкреслюють інтер'єр.

Панкреатит - це запальні процеси в підшлунковій залозі, які можуть протікати як в хронічній, так і в гострій формі. При цьому, як показує практика, хронічний панкреатит вилікувати набагато складніше, оскільки він тягне за собою ремісії і загострення. Чимало цікавим є і той факт, що найчастіше підвищеної схильністю до даної хвороби володіють ті, хто має першу групу крові.

Універсальний кабачок підходить для приготування різних страв. Його можна смажити, тушкувати, запікати, солити маринувати, і навіть кожен з цих варіантів різноманітний. Мало хто з господинь знає дивовижний рецепт кабачків з медом. Ця смачна закуска доповнить і урізноманітнить літнє меню, готується швидко і легко, з'їдається ще швидше.

У сезон свіжих овочів найдешевшим продуктом стає кабачок. Незважаючи на те, що цей овоч має низькою калорійністю, а, значить, його можна включати в раціон без обмежень, не всі використовують кабачок для повсякденного харчування. Найчастіше з кабачка готують млинці, рагу, багато мудрують над ікрою або просто смажать молоденькі плоди на олії.

Багато дуже сильно люблять річкову рибу, наприклад, чебака, тільки от не знають, як її правильно готувати, тому уникають його покупки, проте марно! З чебака можна готувати різні оригінальні страви, адже його можна тушкувати, смажити, сушити, варити і навіть коптити! Давайте розглянемо декілька способів приготування чебака. Перевагу віддамо тих страв, які не вимагають особливого досвіду і вправності.

З давніх пір всім відомо про те, що гарбуз - це одна з корисних і водночас дуже смачних ягід! Сьогодні з гарбуза досвідчені господині навчилися готувати багато різних вишуканих страв. Саме таким і є суп з гарбуза, приготований в мультиварки! Існує кілька способів приготування гарбузового супу, розглянемо найбільш простий і доступний. Багато подібне блюдо називають просто «гарбузова каша».

Хто жодного разу в своєму житті не куштував ікру з гарбуза, той може вважати, що прожив життя даремно, адже це блюдо є справжнім дивом, і, до слова, кладезью корисних елементів. Саме цій темі буде присвячена наша сьогоднішня стаття, в якій ви дізнаєтеся багато нового і навчитеся готувати смачну і корисну гарбузову ікру.

Безумовно, зимові заготовки - це дуже смачно і корисно. У зимовий час, коли так хочеться чогось смачненького, дуже приємно відкривати баночку і пробувати щось незвичайне і дуже корисне. У сьогоднішній статті ми розповімо вам трохи про баклажанах і зимових заготовках, пов'язаних з ними.

Кліщі (клас павукоподібні) бувають різних видів. Деякі з них дуже небезпечні для людини, інші нешкідливі, проте ті кліщі, які мешкають на дачних ділянках, здатні завдати шкоди, як людині, так і виростають на ділянці рослинам. Тому необхідно своєчасно обробляти ділянку спеціальними засобами від кліщів.

Екзотичний авокадо потрапив до нас з далекої Америки. Це вічнозелена рослина, яка відноситься до сімейства лаврових.

Досить незвичайний смак цього соусу сподобається навіть найвибагливішим гурманам. Легка кислинка, трохи солодощі, пікантний смак при додаванні спецій і джемово текстура роблять цей соус ідеальним не тільки для шашлику, але й для м'яса, приготованого на грилі, в духовці або на сковороді.

Сік гарбуза - один з найпоширеніших і доступних. Користь цього плоду неоціненна, причому цінний не тільки сам овоч і соки з нього, а й насіння.

Незважаючи на велику кількість різноманітних соків на прилавках супермаркетів, багато як і раніше віддають свою перевагу традиційним видам, особливо популярний томатний сік. Його можна пити в натуральному вигляді. Багато господинь використовують його і при приготуванні різноманітних страв.

Приготувати томатний сік на зиму можна і зі свіжих плодів, і з пасти. Використовуючи натуральні плоди, напій вийде в рази смачніше, особливо, якщо варити його самостійно, а не вдаватися до заводських аналогам. Тим більше, що приготувати його не так вже й складно, а для варіння можна використовувати навіть непоказні плоди, так би мовити, некондицию. Смакові якості від цього ніяк не постраждають. Напій все одно буде апетитним і корисним.

Маленькі, акуратні і витончені черрі стануть відмінною прикрасою столу взимку. Щоб їх замаринувати, багато часу не потрібно, головне дістати потрібну кількість помідорів.

Меню сайту