Реклама спонсора

Хе - це гостре блюдо з маринованої риби. Як правило, для цієї мети використовують окуня, тунця, макрелі або минтая. При цьому в більшості випадків тушка просто маринується і не передбачає процесу термічної обробки. У Кореї таке блюдо готують з баранини, молодої телятини і, звичайно ж, птиці. Що ж стосується свинини, то вона для цієї мети не використовується ніколи.

Часто маринад для шашлику з свинини готують на основі фруктового або ягідного соку. Характерні кисло-солодкі нотки, присутні в такому маринаді, надають м'ясу пікантний ніжний смак. Прямо зараз ми розглянемо декілька варіантів маринаду для шашлику зі свинини з гранатовим соком.

Ну, ось нарешті ми відкрили «сезон шашлику». Тепер можна сповна насолодитися смачною трапезою на природі в колі улюблених і близьких людей. На сьогоднішній день існує безліч оригінальних способів приготування шашлику. Однак якщо ви хочете, щоб м'ясо було з кислинкою і мало оригінальний смак, зробіть маринад з цибулею і лимоном.

Гірчиця з м'ясом - ідеальне поєднання, якщо любити страви настільки гострі, що з очей бризкають сльози, але, виявляється, гірчиця може бути не пекучої, а дуже навіть м'якою. Вірніше, ця дивовижна приправа може зробити м'ясо м'яким і ніжним, надати йому вишукано пікантний смак. Наприклад, гірчичний маринад для шашлику з свинини здатний перетворити звичайне м'ясо в делікатес, який оцінить навіть найвимогливіший гурман.

Брусниця - ягода північна, і що з нею робити, знають небагато, але сьогодні купити заморожену брусницю можна в будь-якому супермаркеті, так що у нас є прекрасна можливість спробувати чудовий шашлик в брусничним маринаді.

Гарбуз, як і буряк чи моркву прекрасно зберігається всю зиму в свіжому вигляді, але гарбуз на зиму можна квасити точно так само, як капусту. При цьому всі її корисні властивості не тільки не пропадають, а й посилюються в процесі бродіння.

Класична приправа з хрону не містить ніяких додаткових інгредієнтів. Лише безпосередньо перед подачею вона розлучається майонезом або сметаною, але досвідчені господині навчилися готувати приправу з хрону відразу з додаванням різних компонентів. Одні з найбільш підходящих інгредієнтів для приготування смачної чортівня є томати.

Лечо - це одна з улюблених закусок, які господині заготовляють в банках на зиму. Істинний рецепт лечо по-угорськи знають далеко не всі. Його спотворюють на різні лади, додаючи помідори, цибуля і навіть огірки. Лечо по-угорськи - це зовсім не тривіальні тушковані перці. Правильно приготувати це смачне блюдо, яке так подобається всім росіянам, допоможе наступний рецепт.

Для приготування мойви існує безліч рецептів. Смачну та ароматну рибку можна приготувати, замаринувавши мойву в гірчичною заливанні. Особливих складнощів у приготуванні цієї страви немає. Готова риба буде приблизно через добу після маринування.

Найпопулярніші страви з буряка - це борщ і вінегрет. Крім того, її додають у борщ, роблять з неї солодкі запіканки, труть на тертці і змішують з майонезом. Буряк є незамінним інгредієнтом оселедця під шубою і багатьох інших салатів. Можна вживати буряк і як самостійну закуску.

Одним з популярних овочів, які використовуються в середній смузі Росії для заготівлі на зиму, є болгарський перець. Існує безліч різних консервацій - від маринування та соління до лечо і різних закусок. У даній публікації також буде приведений один з рецептів заготовки даного овоча - болгарський перець в заливці, який відмінно поєднується з більшістю гарнірів і м'ясних страв, виступаючи в якості самостійної закуски або інгредієнт для приготування салатів та інших страв.

А чи знаєте ви, що росіяни знайомі з огірком вже 500 років і саме стільки ж років вони його маринують, солять, а також придумують різні страви, де цей овоч, до речі, дуже корисний, є основним інгредієнтом. За півтисячоліття зібралося безліч рецептів з маленькими хитрощами і секретами соління цього овоча, завдяки яким огірки виходять не тільки хрусткими і соковитими, але ще і незвичайно пікантними, звичайно, якщо до них додати часничок.

Важко уявити собі фрукт більш популярний в середній смузі Росії, ніж яблуко. Виведено величезна кількість сортів, що дозрівають в різний час і відрізняються за смаком і ароматом і, природно, існує безліч варіантів заготовок з яблук запас. У даній публікації буде розказано про приготування варення з яблук з содою. Сода використовується з метою поліпшення кольору варення та попередження разваривания яблучних часточок, в той же час надаючи їм приємну консистенцію.

Бананове варення - десерт, який по праву оцінять всі ласуни. Ніжність такого делікатесу просто неможливо передати словами, а від його запаморочливого аромату і зовсім не встояти. Варення з бананів можна подавати і як самостійне ласощі, і використовувати як начинку для випічки. Також варення відмінно доповнить натуральний домашній йогурт.

Болгарський перець відноситься до обширного роду пасльонових. Даний рід рослин містить у своєму хімічному складі незамінні для людини гормони. Вживання пасльонових в їжу сприяє нормалізації гормонального фону, зменшує депресії, покращує самопочуття в цілому. Перець болгарський активно застосовується в кулінарній практиці - як інгредієнт салату, для консервацій, для маринування та приготування на грилі, як компонент деяких м'ясних страв і так далі.

Меню сайту