на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети
Борсуковий жир при вагітності
Як відомо, сучасні медичні засоби часто не тільки не приносять довгоочікуваний результат, а й негативно впливають на наше здоров'я. Саме через це багато хто з нас, як і сотні років тому, віддають свою перевагу народної медицини, адже тільки вона вміє творити справжні чудеса, швидко і ефективно позбавляючи нас від різних захворювань. При цьому особливу увагу в такому лікуванні заслуговує борсуковий жир.
Кучеряві кімнатні рослини
При бажанні кожен може в своїй квартирі виростити витка рослина. Квітникарі утримують будинки різні види рослин, однак кучеряве кімнатні рослини дозволяють створити оригінальна прикраса інтер'єру офісу або будинку. Для каскадних рослин найбільш підходящим вазоном буде підвісний горщик, кашпо або висока кошик. Основна перевага витких рослин полягає в їх здатності швидко заповнювати порожній простір.
Сирний кекс з родзинками
Напевно, один з найбільш смачних і корисних десертів - це сирний кекс. Готується він просто і швидко, а в якості начинки можна використовувати сухофрукти, в тому числі родзинки і свіжі ягоди. Пропонуємо кілька простих рецептів для тих, хто ще не встиг ними обзавестися.
Болить печінку при вагітності
Кожна жінка мріє про те, щоб народити дитину, щоб він був розумним, красивим і, звичайно ж, здоровим. Однак процес вагітності кожен з нас переносить по-різному: одні відчувають легкість, інші ж всі 9 місяців мучаться від болю і токсикозу. При цьому найбільш часто вагітні скаржаться на біль у печінці. Отже, давайте ж подивимося, через що вона з'являється і як з нею боротися.
Бутерброди з печінкою тріски
Сьогодні далеко не у кожної господині є час на те, щоб стояти годинами на кухні, «чаклуючи» над винаходом того чи іншого кулінарного шедевра. А адже погодьтеся, так хочеться порадувати своїх рідних чимось смачним і оригінальним? Тут і приходять на допомогу бутерброди. Приготувати їх можна з будь-яких продуктів, в результаті чого ви легко зробите те, що сподобається всій вашій сім'ї. Головне тут - підбирати ті інгредієнти, які гармонійно між собою поєднуються.
Запіканка з курячої печінки
Хто з нас не любить паштети, зроблені з курячої печінки? Адже вони не тільки корисні, але і дуже смачні. Саме через це кожна господиня прагне закрутити кілька баночок цієї смакоти. Такий паштет відмінно поєднується з макаронами, пюре, гречаною кашею, смаженою картоплею і т.д. Однак мало хто знає про те, що з нього можна приготувати смачну запіканку, яка сподобається всім членам сім'ї.
Норма збільшення ваги у новонароджених
Кожна мама перш, ніж турбуватися про набирання ваги своєї новонародженої дитини повинна розуміти, що її малюк унікальний і має свої особливості організму, які варто їй вивчити і пристосуватися. Але існує думка досвідчених бабусь і лікарів з великим досвідом роботи, які свого часу мали відмінні від сьогоднішнього дня поняття про годування, догляду і, відповідно, кількості набраної ваги в місяць у грудничка.
Як приготувати печінковий торт?
Печінка - дуже корисний продукт, який володіє масою вітамінів і часто рекомендується вживати його для підвищення рівня гемоглобіну. Крім цього саме з печінки починають прикорм малюків, що тільки позитивно характеризує цей продукт. Господині теж люблять застосовувати печінку і не тільки за смак, але і за швидкість приготування і різноманітність закусок, які можна приготувати за короткий час.
Часта блювота у дитини
Блювота являє собою виверження через рот вмісту шлунка. При цьому даний процес є мимовільним. Провісниками блювоти у дітей є блідість шкірних покривів, похолодання кінцівок, занепокоєння, прискорене серцебиття і відмова від їжі.
Як вибрати папайю?
Грушовидний або просто овальний яскраво-жовтий або жовто-оранжевий плід, що нагадує нашу рідну диню, отримав екзотичну назву папайя. Батьківщиною цієї ягоди (так, саме ягоди, хоча і росте вона на дереві) вважається південна Мексика, оскільки саме там були знайдені перші відомості про неї, хоча зараз ці дерева можна зустріти в багатьох тропічних країнах.
Маска для обличчя з вівсяних пластівців
Вівсяні пластівці - це універсальний продукт. Він благотворно впливає на організм при прийомі їх всередину, а також очищає, живить і омолоджує шкіру в складі різних масок і кремів. Рецептами декількох з них поділиться ця стаття.
Чим корисний грейпфрут?
Всі знають про те, що цитрусові дуже корисні, проте не знають найбільш виражених якостей окремих його видів. Візьмемо для прикладу грейпфрут. Це дуже корисний фрукт, який росте в теплих країнах і ділиться на кілька сортів, які мають різний колір м'якоті. Найяскравіший - рожевий. Він найбільш солодкий і соковитий, а блідо-жовтий - з кислинкою. Проте в цілому на загальний склад корисних властивостей грейпфрута це не впливає, просто пропонує різні варіанти для цінителів цього фрукта.
Грейпфрут при вагітності
Далеко не випадково під час вагітності всі лікарі твердять про правильне харчування, вітаміни і повноцінному відпочинку. І кожна вагітна знає про необхідність вітамінів саме в цей момент, але коли справа стосується цитрусових, багато хто боїться проявів алергії. Однак його складу змушує замислитися. Чи можна грейпфрут при вагітності? Або краще все ж утриматися? А якщо можна, то скільки?
Кокосове масло для особи
Кокосове масло застосовується для догляду за шкірою, мабуть, з незапам'ятних часів. І навіть сама Клеопатра, так кажуть, використовувала його, щоб продовжити молодість і пружність шкіри. Сьогодні воно все так само вельми активно використовується в косметології і не тільки для комплексного догляду за обличчям, але і всім тілом, і навіть волоссям, входячи до складу натуральної косметики.
Авокадо при вагітності
Зелененький плід овальної грушоподібної форми з досить легким присмаком горіха і відсутністю запаху ідеально підійде при вагітності, особливо в період токсикозу, коли нічого толком і з'їсти не вдається. Деякі вагітні стверджують, що навіть скибочку авокадо з ранку здатний позбавити від неприємної нудоти і твердження це небезпідставно. Таке диво цілком пояснюється складом плода, а саме чималою кількістю вітаміну В6.

16-30 ... 8371-8385   8386-8400   8401-8415   8416-8430   8431-8445 ... 11476-11490   11491-11503
© 2015-2022  wmn.pp.ua