Реклама спонсора

Мариновані сливи - дуже смачна і незвичайна закуска. Вона добре поєднується зі стравами з птиці та м'ясними стравами, але от процес приготування цієї заготовки зупиняє багатьох господинь. Зважитися на маринування слив, яке може займати до тижня, здатна не кожна жінка. Спеціально для тих, хто хоче покуштувати маринованих слив, але не бажає витрачати на це багато часу, існують рецепти швидкого приготування.

Перевага виробів з штучних наповнювачів в тому, що за ними дуже легко доглядати. Ковдра з холлофайбер можна прати раз на три місяці, і воно не втратить своєї форми, структура волокон не зміниться, і воно залишиться таким же теплим, м'яким і повітряним, як і при покупці. Але навіть при всіх цих позитивних характеристиках прання ковдри повинна проводитися за певними правилами.

Ковдра з верблюжої вовни тепле, легке, під ним так приємно і комфортно спати, але приходить час, і його потрібно прати. Робити це краще після зими, перед упаковкою на літнє зберігання. Для прання слід вибрати сонячне теплий день, щоб виріб можна було швидше висушити, і воно не набуло неприємного запаху.

Овеча шерсть - це природне екологічно чисте волокно, яке має свої унікальні властивості. З даного матеріалу виготовляють безліч різних виробів. Так, наприклад, кофти, жилетки, шкарпетки, покривала. Однак найбільшою популярністю користується ковдру, так як воно комфортне і дуже тепле. Великим його перевагою є і те, що воно пропускає повітря, в результаті чого має на організм людини благодійне дію.

Працездатність - це важлива якість, яка дозволяє виконувати більше завдань у відведений час. Якщо ваша робота связна з розумовою працею, то корисно знати, як підвищити працездатність мозку. Але навіть якщо ви не працюєте або пов'язані більше з фізичними діями, то не забувайте про те, що мозок потрібно постійно тренувати. Підвищення його працездатності вбереже вас від психічних розладів в старості. Мозок - це складний механізм, вивчити який на 100% ще не вдалося жодному вченому.

Немає межі досконалості в будь-якій справі, в тому числі і кулінарному. Професійні та доморощені кухаря освоюють нові рецепти, відкривають невідомі продукти, готують незвичайні страви з добре знайомих усім овочів і фруктів.

Маринований кавун - це дуже смачна страва, для приготування якого вам не доведеться витрачати багато часу і сил. Така заготовка є відмінним доповненням до риби, м'яса, несолодким пиріжків, запіканок. Завдяки їй їжа набуває дивовижних насичені смакові нотки. Плюс до всього маринований кавун можна подавати на стіл у вигляді самостійного блюда. Тому, якщо в цьому році природа порадувала вас щедрим урожаєм, не пропустіть можливість запастися такою смакотою.

Багато хто з нас з нетерпінням чекають приходу осені для того, щоб вирушити на «тихе полювання», адже дане заняття допомагає відволіктися від проблем, побути наодинці з природою, сповна насолодитися чистим повітрям, а головне запастися дарами природи. Ось тільки термін їх зберігання у свіжому вигляді недовгий, в результаті чого доводиться робити з них заготовки. Існує безліч рецептів, за допомогою яких лисички можна зберігати близько двох років. Проте найбільш популярним і смачним з них є маринування.

Патисон - це близький родич цукіні і кабачка. Однак у нього є свої достоїнства, які вигідно відрізняють його від інших овочів. Вся справа в тому, що в його складі міститься унікальне поєднання лужних компонентів і води, які в сукупності надають сприятливий вплив на повне засвоєння нашим організмом білків. Список страв, які можна приготувати з патисони, досить великий, але найбільш смачними вони виходять в маринованому вигляді.

Патисони не надто часто зустрічаються на городах в нашій країні, хоча цей овоч нічим не поступається більш популярним «родичам» - кабачкам та гарбузі. Він не вимагає особливого догляду, невибагливий. З патисонів можна приготувати різні страви, підходять вони і для зимових заготовок. Маринують їх як окремо, так і з додаванням інших овочів, наприклад, помідорів.

Селера - це відоме рослина, яка з давніх часів славилося своїми цілющими властивостями, чудовим ароматом і неповторним смаком. Він є незамінним для людей, бажаючих схуднути. Вся справа в тому, що на засвоєння селери витрачається набагато більше калорій, ніж міститься в його складі. Таким чином, можна сміливо стверджувати, що чим більше його людина з'їсть, тим більше схудне.

Терновник - це не зовсім звичайна рослина. Багато садівники і городники не люблять його, так як він являє собою колючий кущ з кислими ягодами невеликого розміру. Терн - це різновид сливи. Щоб зібрати його, вам доведеться подолати всі колючки, якими він захищається від навколишнього світу.

Слива - це один з улюблених плодів середньої смуги. Яскраві і ароматні сливи мають освіжаючим смаком, а також безліч корисних властивостей. Вживання слив зміцнює нервову систему, знижує тиск, сприятливо впливає на людину при ревматизмі і подагрі. Заготовки із слив на зиму відрізняються різноманітністю. З них можна приготувати безліч страв, якими ви зможете порадувати своїх близьких взимку.

Найпоширеніша заготівля з винограду - це, природно, вино, але любителі і справжні цінителі цієї ягоди не зупиняються на виноробстві. З винограду можна приготувати безліч смачних заготовок, які влітку порадують своїм оригінальним смаком не тільки дорослих, а й дітей. Для тих, хто хоче насолоджуватися виноградом протягом усього року, а не тільки в короткий сезон збору врожаю, представлені різні рецепти заготовок з цієї ягоди.

Вишні завжди можна дістати стільки, скільки потрібно. Тому всі намагаються що-небудь приготувати на зиму з цієї, по праву сказати, божественної ягоди! А заготовок з вишні існує дуже багато, тим більше що смак цієї ягоди успішно поєднується з багатьма іншими ягодами і навіть фруктами.

Меню сайту