Реклама спонсора

Якщо восени з кабачками вийшов «перебір», що найчастіше і трапляється, не поспішайте викидати овочі на смітник або роздавати сусідам, з них цілком можна приготувати гостру ікру. Навіть якщо у вас вже досить «кабачковий» заготовок, гостра ікра буде завжди до речі, і можете бути впевнені - взимку це блюдо розійдеться дуже швидко, а от наступної осені ваші рідні знову нагадають його приготувати!

Огірки - це універсальний овоч, з якого можна приготувати безліч страв. Його використовують у салатах і соусах, в закусках і гарячих стравах, деякі навіть готують з них смачні десерти. Традиційної російської закускою є мариновані і солоні огірочки. Технологія їх приготування досить проста, але на це потрібен час. Крім того, солять огірки зазвичай на зиму.

Для багатьох видасться неймовірним, але практично з одного гіркого перцю можна приготувати дивовижну закуску на зиму! Це свого роду салат, нагадує про літо, підбадьорюючи і піднімаючи настрій своїм гіркуватим і гострим присмаком!

Не потрібно говорити про те, як, відварів свіжу картопельку, хочеться подати до неї чогось кисленького, підбадьорливого! Прекрасним варіантом будуть малосольні помідори, які ви легко і швидко зможете приготувати самостійно без будь-чиєї допомоги. Готувати малосольні помідори будемо з додаванням гірчиці, можна використовувати як гірчичний порошок, так і насіння рослини.

Зимовий стіл цілком прикрасить болгарський перець в солодкій заливці на зиму. Виглядає таке блюдо як звичайний салат, а його смак підходить до всіх м'ясних і картопляних блюд. Особливо оригінальною буде така заготовка, коли в ній присутній болгарський перець різних сортів, а відповідно і різного кольору - червоний, чорний, жовтий, зелений.

Справжній делікатес - маринована диня. Багато хто вважає ці ласощі кулінарної новинкою. Насправді ж маринувати дині навчилися ще в старовину, їх подавали, як вишукану закуску на царські столи до м'яса. Воістину королівське блюдо можете приготувати і ви, якщо скористаєтеся наведеними рецептом.

Кожна господиня знає, що приготування щей чи борщу займають чимало часу. Чого тільки варта начистити і пережарити все те кількість необхідних в цих стравах овочів. Часто через брак достатньої кількості вільного часу ми відмовляємо собі і своїй сім'ї в цих вітамінних ласощах. Уникнути таких ситуацій можна, якщо в запасі у вас буде заготовка для щей. Виконати її можна влітку, в сезон врожаю овочів, а зберігати і використовувати потім - протягом усього року.

Висока популярність такого виду перманентного макіяжу, як татуаж брів провокує появу все більшої кількості майстрів, робота яких не завжди може задовольнити клієнта. Найчастіше причиною невдоволення є сама форма брови або її колір. Іноді такі брови просто набридають людині, і він хоче татуаж вивести. Зробити це можна кількома способами.

Аджика являє собою традиційну кавказьку приправу у вигляді ароматного, найчастіше гострого соусу. На просторах нашої країни складу цього творіння індивідуальний для кожної господині. Найпопулярнішою є червона аджика, червоного кольору їй надають помідори і перець. Але тим, хто хоче побалувати свою родину чимось новеньким і оригінальним, варто приготувати зелений варіант. Його смакові властивості нічим не гірше, а зовнішній вигляд дуже цікавий і вишуканий.

У розпалі літнього ягідно-фруктового сезону кожна господиня намагається якомога більше зробити заготовок і це не дивно, тому що завдяки їм можна всю зиму насолоджуватися смаком і ароматом сонця, тепла і літа.

Морква - це універсальний овоч, присутній в багатьох рецептах закусок і салатів, які заготовляють на зиму. Що ж стосується окремих заготовок з нього, то вони зустрічаються дуже рідко, але, як би там не було, морква присутня в нашому меню регулярно. Ми додаємо її в перші та другі страви, салати, випічку. Отже, давайте ж подивимося, які смачні заготовки з моркви можна зробити на зиму.

Кабачок - це не просто дієтичний овоч. З нього можна приготувати різноманітні страви, а також заготовити на зиму аджику, соління і навіть варення!

Маленькі родимки є практично у всіх людей - деякі бувають ними просто усипані, а в інших, навпаки, їх дуже мало. На тілі вони можуть перебувати абсолютно в будь-якому місці і з'являються вони в будь-якому віці. Як стверджують фахівці, найчастіше родимки з'являються на слизових оболонках.

Простудні захворювання часто мають неприємні наслідки, які виникають через зниження імунітету, впливу на організм антибіотиків, перепадів тиску, ослаблених органів після попереднього лікування. Одним з таких наслідків можуть бути закладені вуха - одне або обидва.

Аджика - це прекрасна закуска до найрізноманітніших страв, яку готують на томатної основі. Що ж стосується інших інгредієнтів, то вони варіюються. Тут багато залежить від вашого смаку і переваг. На сьогоднішній день існує більше ста способів приготувати це ароматне і дивовижне блюдо. Однак найбільш смачним воно виходить з додавання морквини і болгарського перцю.

Меню сайту