Реклама спонсора

Найсміливіші кулінари люблять експериментувати і поєднують в рецептах дуже несподівані інгредієнти. Хто б міг подумати, що з кабачків можна готувати не тільки ікру і салати, але і чудову випічку. В борошняному виробі цей овоч набуває нових смакові властивості і додає випічці приємний аромат.

Для тих, хто бореться за струнку фігуру і намагається уникати ті продукти, які негативно відбиваються на її зовнішньому вигляді, радимо приготувати дуже смачне і дуже корисне блюдо - дієтичні деруни з картоплі і кабачків. А тепер розглянемо декілька рецептів і способів приготування даної смакоти з овочів.

Як відомо, поява висипу - це якісь тривожні дзвіночки, які вказують на порушення в нашому організмі. При цьому встановити причину її появу можна за характером висипання. Дуже важливо враховувати не тільки зовнішній вигляд висипки, а й саме місце, на якому вона з'явилася. Так, наприклад, часто дорослі звертаються до медиків зі скаргами на те, що у них з'явився висип на животі.

Аджика з моркви і помідорів - це прекрасна гостра закуска, яку можна подавати до м'ясних або вегетаріанським стравам або використовувати для заправки супів і овочевого рагу. Для багатьох з нас дане блюдо стало одним із самих улюблених продуктів, наявними в домашньому холодильнику, так як з його допомогою можна урізноманітнити і зробити смачніше будь-яке меню.

Якщо вірити статистиці, то 56% людей стикалися з появою висипу на руках в період раннього дитинства, адже, згадайте, як часто ми не слухалися батьків і не надягали рукавиці або рукавички в морозну погоду. Такі дії призводили до того, що на кистях рук з'являються висипання, яке боліло і свербіло - дитячий дерматит. Однак позбутися від нього було дуже просто - достатньо просто відігріти руки і використовувати дитячий крем.

Сира аджика на зиму готується влітку із сирих овочів, звідси і її назва. Без теплообработке овочі зберігають свої корисні властивості. Зберігатися сира аджика повинна в холодному місці - холодильнику або погребі при температурі 3-5 ° C. Приготування її дуже просте і швидке. Для сирої аджики знадобиться наступне.

Висип у дитини викликає паніку і страх у батьків. І це не дивно, оскільки багато хто з них турбуються, що дане утворення пов'язано з наявністю у малюка серйозної хвороби, проте така висип може говорити і про звичайну пітнику. Тому для того, щоб встановити справжню причину, потрібно обов'язково звернутися до лікаря. Він проведе всі необхідні дослідження і, звичайно ж, поставить остаточний діагноз.

Багато людей під час сякання відчувають дискомфорт в носовій порожнині, і навіть незначне печіння. Іноді печіння виникає саме по собі несподівано, спостерігається деякий час, потім поступово проходить. Люди, відчуваючи такий дискомфорт, часом не знають, наскільки це серйозно і чи варто звертатися до лікаря.

Аджика - цей гострий і своєрідний соус. Він відмінно підходить до будь-яких страв. Рецептів для приготування аджики існує величезна кількість, тому що практично кожна господиня придумує свій власний, додаючи найрізноманітніші інгредієнти і експериментуючи. Основними інгредієнтами даного рецепту стануть яблука і помідори.

Багато мам не з чуток знайомі з поняттям «рідина в голові у дитини». Подібний діагноз встановлюють практично кожному другому дитині в нашій країні, при цьому в більшості випадків ніякі дослідження над малюками не проводяться.

Омлет усіма любимо і обожнюємо. Смачний, ситний і легкий він чудово підходить для сніданку, але як бути, якщо звичайні яйця приїлися? Можна урізноманітнити улюблену страву, додавши до нього декілька незвичайних компонентів. В даному випадку це будуть кабачки. До речі, додавати інгредієнти в омлет першими зважилися італійці. Це вони стали кулінарними експериментаторами і назвали омлет з добавками фріттата.

Наливка з горобини чорноплідної являє собою відмінний профілактичний засіб при атеросклерозі, гіпертонічній хворобі та інших недугах. А ще це надзвичайно приємний на смак алкогольний напій, який до того ж рекомендується щодня по столовій ложці вживати на ніч (його застосування сприяє зниженню тиску і нормалізації сну).

Абрикос - сонячний, соковитий, смачний і корисний фрукт. Випічка з абрикосом здатна задовольнити будь-який, навіть найвишуканіший смак. Бісквітні пироги, торти і Тарту, здобні пиріжки, маффіни, капкейкі, пончики, чізкейк ватрушки - ось далеко не повний список ласощів, в приготуванні яких можна використовувати абрикос. Розглянемо деякі рецепти смачної абрикосовою випічки.

Молоді і дозрілі плоди кабачків використовуються як для приготування повсякденних страв, так і служать інгредієнтом в консервації. Багато господинь роблять кабачкову ікру, різні варіації салатів, комбіновані компоти, але особливим смаком може похвалитися варення з кабачків з лимоном.

Для приготування аджики з солодкого перцю підійде перець будь-яких кольорів. Способів приготування цієї страви існує багато, розглянемо найбільш прості і доступні.

Меню сайту