Реклама спонсора

Аджика - один з найпопулярніших соусів домашнього приготування. Приправа з сильним ароматом і багатогранним смаком відмінно доповнить м'ясне або рибне блюдо; її можна додавати в суп, тушковані овочі або просто їсти з хлібом. Традиційна аджика готується з помідорів та часнику, однак є рецепти, які пропонують зварити соус з іншими овочами і навіть ягодами, наприклад, садовим агрусом.

Аджика - дуже смачний гострий соус, який поєднується з будь-яким м'ясом, птицею, рибкою, гарнірами і свіжим хлібом. Умілі господині навіть здогадалися додавати трохи аджики в зажарку для супів, наприклад, для борщу.

Аджика родом з Абхазії, але це не завадило їй міцно зміцнити свої позиції на теренах всього колишнього СРСР. Щорічно господині консервують сотні баночок цього смачного, гострого та ароматного соусу, який і взимку, і влітку дозволить насолодитися соковитими шашликами або чудової відвареною картоплею.

Переваг у сливового компоту чимало - напій має яскравий кисло-солодким смаком і чудово втамовує спрагу. Компот із слив не викликає алергії, і тому може використовуватися навіть у дитячому харчуванні. Чому б не зробити пару банок цього чудового напою на зиму, адже готується він дуже просто!

Всі ми звикли, що лечо традиційно готують з смачного солодкого болгарського перцю, але, насправді, у світі існує і безліч інших рецептів, за якими для приготування цієї апетитної закуски потрібні й інші овочі, наприклад, помідори, баклажани. Якщо ви весь час готували лечо за класичним рецептом, пропонуємо вам дещо урізноманітнити своє меню і спробувати зробити салат трохи іншим способом.

Всім відомо, що диня, як ніякий інший плід любить тепло і сонце. Ці фактори життєво необхідні баштанної культури, інакше вона не принесе належного врожаю.

Угорці досить винахідливі на кухні за частиною продуктів, їх «перу» належить всіма улюблений гуляш, лечо та багато інших страви. Сьогодні досить складно собі уявити зимові заготовки без лечо - воно смачне, апетитне і ароматне, а ще складається з овочів, які насичують організм вітамінами.

Кабачкове лечо - неймовірно яскраве і смачне частування, яке доведеться до речі не тільки до сімейного обіду, а й святкового столу! Як приємно холодною зимою відкрити баночку консервованих літніх овочів і збагатити свій вітамінний запас. Готується кабачкове лечо з помідорами дуже просто, а результати таких некропотлівих кулінарних праць, без сумніву, будуть оцінені домочадцями гідно! Отже, приступимо!

Життя з цукровим діабетом передбачає особливу систему харчування. Способи приготування їжі для діабетиків спрощуються, режим прийому їжі стає вивіреним до хвилини, а багато поширених продукти виявляються під забороною. На щастя, кабачок не покидає діабетичний стіл. Цей овоч - справжня знахідка для людей з підвищеним рівнем цукру в крові.

Респіраторні інфекції - часті супутники вагітності, оскільки імунітет жінки в цей час значно знижений. Лікування застуди має відбуватися під невсипущим контролем лікаря, і самостійно призначати собі будь-які ліки не можна, навіть якщо це нешкідливі, на перший погляд, таблетки від кашлю.

Багатьох пацієнтів гастрит змушує серйозно переглянути свої погляди на звичну їжу і напої. Якщо серед продуктів харчування можна знайти альтернативу улюбленим ласощів, то з напоями справа йде набагато проблематичніше. В опалу потрапляють практично всі види алкоголю, і навіть вживання благородного вина ставиться під сумнів. То чи можна пити вино при гастриті?

Навесні на вікнах міських квартир і балконах часто можна побачити помідорову розсаду. Вирощуванням розсади займаються майже всі дачники. Вони не купують розсаду або насіння в магазинах. Виростивши хороший урожай помідорів, дачники воліють брати насіння саме з тих помідор, які вони виростили самі. Вони точно знають, який це сорт помідорів, а головне вони точно знають те, який у них смак. Але якщо вони забули назву, то можна назвати їх як завгодно, наприклад, «Улюблені».

Перш ніж приступати до посіву цвітної капусти на розсаду, необхідно провести калібрування і сортування її насіння. З найбільш великих насіння виходить урожай, на третину перевершує стандартний вага головки цього виду капусти.

Цініі подобаються багатьом квітникарям своїми квітами різного забарвлення, і після зрізування їх колір не припиняється ще до двох тижнів. Клумби з такими рослинами радують око ціле літо і осінь до сильних похолодань. З використанням різних видів ціній можна створити композицію, яка нікого з перехожих не залишить байдужим. Досить простий догляд робить цініі улюбленцями багатьох квітникарів і любителів зелених насаджень.

Лобелії служать чудовою прикрасою на балконах, лоджіях протягом усього літа і осені. Вони добре виглядають у підвісних горщиках, дрібні квітки лобелії пишною кроною заповнять майже весь вільний простір навколо себе.

Меню сайту