Реклама спонсора

З кислим сметани можна приготувати безліч страв, але й тут слід бути обережними. Для приготування будь-якої страви можна застосовувати тільки трохи кислим сметану, якщо ж вона прокисла до такої міри, що має гіркий смак, то її краще просто викинути і не ризикувати своїм здоров'ям.

М'ясо креветок вважається не просто смачним делікатесом, а продуктом належать до високої кухні. Так, в Китаї здавна вважається, що в креветках укладена ян-енергія, тобто чоловіче начало. З медичної точки зору в креветках знаходиться справжнє джерело корисних елементів (мідь, магній, йод, натрій, цинк, калій), що робить їх бажаним продуктом на столі.

Будь-який з нас не раз чув про ці грибах, а багато їх регулярно включають в свій раціон харчування, але мало хто замислюється про те, що саме собою представляє цей гриб. Він буває трьох різновидів, це луговий, лісовий і польовий.

Звичайно, вибір птиці для новорічного столу, справа не настільки принципове, але індичку вибирають не тільки в силу сформованої роками традиції. Якщо взяти курку або гусака, то вони можуть виявитися надмірно жирними, якщо ж взяти півня, то його м'ясо буде занадто жорстке.

Будь Новий Рік, це завжди суєта з вибором подарунків для знайомих, друзів і колег, але якщо переваги добре нам знайомих людей ми знаємо, то у випадку з колегами доводиться поламати голову. Працюючи разом люди хоч і пізнають один одного краще, але все ж відверте спілкування на роботі зустрічається нечасто.

З лаваша можна приготувати велику кількість страв з найрізноманітнішою начинкою, до того ж лаваш завжди можна знайти в продажу. В останні кілька років все більшим попитом починає користуватися лаваш з червоною рибою, таке блюдо незмінно приковує до себе погляди гостей за святковим столом.

Ми звикли щорічно наряджати новорічну ялинку, і не важливо, натуральна вона чи штучна, для нас важлива сама традиція. А адже прикрашати можна не тільки ялинку в будинку, але і її кулінарну копію, призначену для святкового столу.

На Новий Рік можна подарувати як покупну річ, так і зроблену своїми руками. Другий варіант кращий з багатьох причин, але основною з них є та, що людям завжди приємніше подарунок, який ви зробили своїми руками. Що саме зробити залежить від двох факторів, це грошовий запас вашого гаманця і політ вашої фантазії.

Традиційно оселедець під шубою прийнято готувати у формі торта, але ж можна спробувати приготувати її й іншим чином. Один з таких варіантів, це оселедець під шубою приготована у формі рулету. Таке блюдо буде виглядати незвично на будь-якому святковому столі і може стати справжнім його прикрасою.

Для цієї страви вам знадобиться: 150 г. твердого сиру, 6 свинячих антрекотів, мелений чорний перець, сіль, рослинне масло і зелень.

Для приготування цієї страви вам знадобиться: цибулю-шалот - 1 пучок, 2 моркви, зубчик часнику, бульба фенхеля, пучок петрушки, лимонний сік - 3 ст. л., свіжий нежирний сир - 100 г., мелений чорний перець, сіль, вершки - 4 ст. л., оливкова олія - ??1 ст. л., лимонна цедра - 1 ч. л., нарізану зелену цибулю - 1 ст. л., судак вагою в 1 кг і алюмінієва фольга призначена для запікання.

Не так вже й довго залишилося до Нового Року, а з його приходом з'являються і нові турботи, зокрема прикраса новорічної ялинки і вдома. Одними з кращих прикрас є падлюка зроблені своїми руками, до того ж виготовляти їх краще всією родиною, а це завжди захоплююче заняття навіть для дорослих.

Цей унікальний рецепт однаково застосуємо для будь-якого м'яса, будь то свинина або курка, м'ясо завжди виходить дуже смачним. Тільки у випадку з приготуванням яловичини необхідно довше випікати м'ясо в духовці.

Далеко не завжди є можливість простоювати по багато годин біля плити і готувати різні страви для своїх близьких і гостей, іноді доводиться робити це поспіхом, і тут важливо знати і вміти приготувати закуски на швидку руку. Одними з найбільш простих у приготуванні є салати, які завжди зможуть виручити вас при необхідності.

Присутність алкогольних напоїв у новорічну ніч настільки ж обов'язково, як і наявність самої ялинки в будинку. Адже вже давно склалася традиція зустрічати і проводжати Новий Рік келихом шампанського, чи якогось іншого міцного напою.

Меню сайту