Реклама спонсора

Шпинат - справжній чемпіон за вмістом вітаміну С. Незважаючи на те, що він не володіє властивою вітаміну С кислинкою, його вміст у цьому листові овочі просто зашкалює. Крім того, шпинат корисний для профілактики онкологічних захворювань і навіть допомагає зупинити їх розвиток.

У зимові місяці ми як ніколи потребуємо у вітамінах і мінеральних речовинах, а заповнити їх запас можна за допомогою фруктів і ягід, які були зібрані влітку і заморожені. Щоб плоди принесли користь, необхідно знати, як правильно їх заморозити. Цей спосіб доведеться особливо до смаку тим, хто не любить робити консервацію. Заморожені фрукти - один з найкращих і ефективних способів збереження в продуктах корисних речовин.

У заморожених фруктах зберігається до 90% корисних елементів і вітамінів, тому влітку варто витратити трохи часу і зусиль, щоб зробити собі таку заготовку на зиму.

Кавун - один з найулюбленіших плодів, який нам дарує літо. Саме тому так хочеться продовжити задоволення і поласувати кавуном не тільки в спеку, а й пізніше - взимку. Для цього достатньо заморозити його, причому при такому способі зберігання збережуться і майже всі корисні та поживні речовини, які входять до складу цього чудесного і смачного фрукта.

Ще в давні часи великі мислителі стверджували, що особа є істинним відображенням не тільки внутрішнього стану людини, але і його сутності. Сьогодні вивченням особи людини займається така наука, як фізіогноміка. Фахівці в даній області вивчають не тільки розріз очей, форму носа, губ, брів і міміку обличчя, але і зморшки на обличчі і на лобі зокрема.

Усмішка - це візитна картка людини, особливо якщо вона обрамлена симпатичними ямочками на щічках. Існує думка, що така усмішка викликає більше захоплення, довіра і навіть здатна зародити любов з першого погляду. Також вважається, що володарі ямочок на щоках - щасливчики, яких при народженні поцілував Купідон - бог кохання.

Ямочка на підборідді так пікантно виглядає і змушує задумати про ранимість, про дитинство, а також про ніжність, але це враження оманливе, що давно довели багато відомих учених физиогномики - науки, яка зародилася ще в Стародавньому Китаї і стала офіційною тільки в сучасному світі. Так що означає це пікантна особливість особи? І наскільки думка вчених відрізняється від офіційної версії, що існує у простого народу?

Одяг для кожної людини є невід'ємним атрибутом життя, який важливий у будь-який час доби незалежно від обставин. Можна з упевненістю назвати будь-який предмет одягу ширмою людських почуттів, настрою та бачення світу, за якою ховаються недоліки фігури, таємні думки і бажання, а також риси характеру. Тому річ, одягнена навиворіт, так вибиває з колії, адже, здавалося б, руйнується весь зовнішній образ, в якому людина готовий постати не тільки перед світом, а й перед самим собою.

Черешня - один з найулюбленіших плодів. Вона солодка, ароматна, соковита. А яке апетитне варення виходить з неї! Приготувати його дуже просто, головне строго дотримуватися рецептури. Слідуючи все рекомендаціям, зварити черешневе варення зможе навіть починаюча господиня.

Вже зовсім скоро на колгоспних ринках з'явиться надзвичайно смачна і ароматна черешня. Це дуже великі солодкі трохи терпкі ягоди з щільною м'якоттю, якими можна насолоджуватися всього кілька тижнів на рік, але якщо докласти трохи зусиль, то можна запастися черешнею про запас, заморозити або зварити варення. З заморожуванням все дуже просто, а от варення з черешні можна варити і з кісточками, і без них. Більш поширений варіант - це варення без кісточок.

З кисленькою соковитою вишні можна приготувати безліч страв: вареники, пиріжки, компоти, морси, варення. Також одним з ласощів, приготовлених з вишні, є вишневе желе на зиму. Яскраве з легкої вишневої кислинкою желе чудово підійде в якості начинки до млинців, тортиків, тістечок. З желе вийдуть дуже смачні тарталетки і тости.

Якщо порядком набридло звичайне варення, можна спробувати приготувати на зиму його аналог - желе. Готується воно практично зі всіх тих же ягід і фруктів, які придатні для традиційного варення - черешні, яблук, смородини, суниці, але особливо смачним виходить желе з вишні. Обов'язково спробуйте цю консервацію. Вона неодмінно сподобається всім вашим домочадцям.

Селекціонерами всього світу було виведено безліч сортів винограду. З одних прийнято готувати виключно спиртні напої, інші ідеально підходять для вживання в їжу, з інших можна готувати соки, варення, повидло і навіть желе. Сьогодні хочеться розповісти про те, як швидко приготувати цей смачний десерт.

Раніше, щоб покуштувати дари моря, потрібно було здійснювати похід у ресторан, причому такі страви пропонували далеко не в кожному закладі. Сьогодні дуже смачні страви з морепродуктів можна приготувати і в звичайних побутових умовах, сучасні супермаркети дозволяють купити будь-які інгредієнти. Один з улюблених продуктів - мідії. Приготувати їх можна прямо в мушлях.

Незважаючи на багатий асортимент більшості магазинів, сьогодні багато хто воліє робити заготовки з ягід, овочів або фруктів в побутових умовах. Наприклад, сливи можна заготовити безліччю способів, у тому числі і засушити в духовці.

Меню сайту