Реклама спонсора

Рецептів маринування помідорів є досить багато. Якщо експериментувати і користуватися різними ідеями кожен раз, зимові страви не будуть здаватися одноманітними, стандартний набір продуктів придбає новий смак. Яскравим прикладом такої заготовки є звичайні помідори, мариновані з корицею.

Кожна жінка, дізнавшись про те, що вона незабаром стане мамою, переглядає свій раціон, прагне вести здоровий спосіб життя і, звичайно ж, відмовляється від медикаментів, бо розуміє, що останнє негативно позначається як на її здоров'я, так і на здоров'я ще ненародженої малюка. Однак застерегти і уникнути вірусних і простудних захворювань протягом дев'яти місяців дуже складно.

Щоразу при маринуванні або консервуванні помідорів залишаються «неліквідні» плоди. Десь плямочка гнилі попалося, десь червоточинка, тріщинка ... Зазвичай такі томати обрізають, залишають, щоб з'їсти свіжими найближчим часом або перекручують їх на сік, але, виявляється, з таких «відходів» можна зробити шалені консервовані помідори половинками , причому в залежності від додаткових інгредієнтів, що використовуються в рецепті, смак томатів виходить різним.

Напередодні торжества кожна господиня планує список страв, які вона буде виставляти на частування гостям. Невід'ємною частиною святкового столу є всілякі закуски. Якщо у вас намічається свято, і ви хочете порадувати гостей чимось незвичайним, приготуйте для них помідори, мариновані в пакеті. Ця пікантна закуска буде готова вже через дві доби, а її смак і аромат не зможуть залишити нікого байдужим. Отже, вашій увазі пропонується рецепт маринованих помідорів в пакеті.

Журавлина є однією з тих ягід, які крім відмінного смаку володіють ще й цілющими властивостями. Особливо ефективно вона усуває дисфункцію нирок, сечового міхура.

Брусниця являє собою маленький вічно-зелений чагарник, що має найбільше поширення в тундрової зоні. Застосовується в медичній (у тому числі, і офіційної) практиці, як сечогінний і дезинфікуючий засіб, але найбільше поширення ягоди брусниці отримали в харчовій промисловості. Найбільш традиційними стравами з цих плодів є морс і джем з брусниці, хоча, природно, брусниця має і більш широке застосування. В даному оповіданні буде представлений яблучно-брусничний джем.

Яблука - чудовий фрукт, особливо для нас, що живуть в середній смузі Росії. Саме яблука дозволяють поповнювати наш організм потрібними вітамінами і мікроелементами. Часто їх неможливо зберегти до наступного врожаю, а садівники, в чиєму саду ростуть антонівські яблука, точно знають, як їх зберігати і що з ними робити для того, щоб до наступної весни на столі були не тільки вітаміни, а ще й різні смачні десерти, приготовані як з антонівки, так і з інших сортів яблук.

Часом ми відчуваємо почуття тривоги і страху, який не піддається ніякому контролю. Занепокоєння загрожує проблемами зі сном і частими стресами і якщо всі ці симптоми проявляються тривалий час, то треба постаратися взяти себе в руки. Перш за все, треба постаратися не думати про ваш непростому минулому, а намагатися дивитися вперед. Минулі невдачі залишилися в минулому, і тому журитися і «посипати голову попелом» не варто.

Квашена капуста поряд з солоними огірочками є традиційною російської закускою. Гарні соління, як під час будь-якої трапези, так і спільно з вживанням міцних спиртних напоїв. Вживати капусту й огірки можна окремо, але в поєднанні один з одним ці овочі просто ідеальні.

Червона смородина являє собою невеликий листопадний чагарник заввишки до двох метрів, який культивується і зустрічається в дикому вигляді (в основному, по берегах річок в лісовій зоні). Активно застосовується в кулінарії: для приготування варення, повидла, джему, як компоненти салатів і супів, в інших галузях харчової промисловості. У домашніх умовах з червоної смородини найбільш часто готують варення, рецепт одного з яких і буде запропонований читачеві нижче.

У цій статті ми проаналізуємо, що таке хронічна втома і звернемося до народної медицини за допомогою. Ми звертаємося до лікаря з приводу постійної втоми тільки в крайньому випадку, а точніше коли ми ходимо і займаємося справами з останніх сил, адже при хронічній втомі може бути нормальний тиск і нормальна температура. Якщо ми відчуваємо втому постійно, це вірна ознака захворювання щитовидної залози.

Аґрус являє собою одну з основних культур, що заготовлюються в промислових масштабах в зоні помірного клімату. Використовується він кулінарії для приготування варення і повидла, мармеладу і киселю, вина і багато чого іншого. Існує величезна кількість рецептів промислової і побутової заготовки агрусу, де варення є одним з найбільш популярних варіантів. У даній статті буде розказано про приготування варення з агрусу по-польськи.

Лечо - улюблена зимова заготівля багатьох господинь і небезпідставно - готується лечо просто і досить швидко, в ньому зберігається безліч корисних речовин зі свіжих овочів, а смак і аромат цього люду просто приголомшливі. Для зими це дійсно те, що потрібно. Найчастіше лечо - це гостра пряна закуска. Її готують з додаванням великої кількості приправ і додають оцет для довгого зберігання і додання гостроти.

Турботливі господині влітку, в сезон дозрівання фруктів і овочів витрачають багато часу на приготування різних заготовок на зиму. Як приємно холодною зимою дістати баночку консервації, насолодитися її смаком і ароматом і згадати про тепле минуле літо. Серед численних заготовок лечо користується особливою популярністю у кулінарних умелица. Існує маса варіацій приготування цієї вітамінної закуски, що відрізняються межу собою списком використовуваних інгредієнтів.

Джем являє собою десертне блюдо, яке готується методом тривалого уварювання фруктів до придбання кінцевим продуктом желеобразного стану. Джеми, як і варення, готують практично з будь-яких плодів. У даній статті буде запропонований рецепт приготування джему з яблук і журавлини, який відрізняється не тільки високими гастрономічними показниками, а й корисними властивостями.

Меню сайту