Реклама спонсора

Незважаючи на те, що прилавки магазинів буквально ломляться від різноманітних ласощів і смакоти, апетитний домашньої випічки нічого немає, адже в таких виробах тільки корисні і натуральні компоненти на відміну від фабричної продукції, в яку недобросовісні виробники додають різні шкідливі інгредієнти, намагаючись тим самим збільшити обсяги виробленого товару. Тому простіше, швидше і економніше готувати вдома.

Компот - напій універсальний. Його можна приготувати практично з будь-яких видів ягід, фруктів і навіть деяких овочів. Компоти будуть доречні і в літню спеку, і з приходом холодів. Крім цього, напій ще й дуже корисний, адже він зберігає практично всі цінні вітаміни і мікроелементи, які входять до складу компонентів, з яких він вариться.

Компоти зі свіжих ягід - джерела безлічі вітамінів і мікроелементів, особливо, якщо він зварений з ароматною чорниці. Напій не тільки відмінно втамовує спрагу, але і насичує організм вітамінами. Приготувати його досить просто. Ось, наприклад, можна скористатися таким рецептом.

Звичайно ж, всі свіжі ягоди і фрукти мають великою кількістю вітамінів, таких необхідних нам не тільки в літній період, а й в зимовий. І тому кожна господиня прагне зробити максимальний фруктово-ягідний запас без великих втрат у їх складі. Більшість вітамінів прекрасно зберігається при заморожуванні або при закриванні компоту, оскільки в останньому варіанті присутній мінімальна термічна обробка.

Красива яскраво-жовта або помаранчева курага привертає погляд на ринку своїм товарним виглядом. Але така привабливість досягається шляхом хімічної обробки і може викликати алергічну реакцію з боку нервової системи, щоб не побоюючись за своє здоров'я, насолоджуватися вітамінним продуктом, є спосіб приготувати курагу в домашніх умовах.

Спастичний коліт - це хвороба, яка має запальний характер і виникає виключно в області слизової товстого кишечника. Якщо вірити статистиці, то дана хвороба серед шлунково-кишкових захворювань вважається найпоширенішою. Її симптоми і лікування визначаються тільки на підставі потрапляння в організм інфекції, яка і провокує розвиток хвороби. Це можуть бути колі-бактерії, стрептококи, стафілокок, бактерії, які входять до групи протея і т. Д.

Всім відомо, що плоди глоду містять в собі масу корисних елементів. Саме тому з цих ягід часто готують різноманітні напої, які використовуються для профілактики і лікування серцевих і судинних захворювань. Потрібно відзначити, що народна медицина давно довела: «У якому б вигляді ви не вживали плоди глоду, він все одно зберігає свої цілющі властивості».

Компот - це напій, приготований з суміші різних ягід, фруктів і цукру. Слово «компот» в перекладі з латинської означає «безладна суміш різнорідних явищ і предметів».

Тернослива - це ягода з оригінальним смаком, який чимось нагадує кислі сорти винограду. Саме тому вино з неї виходить смачним, ароматним і майже таким же корисним, як натуральний виноградний напій. Домашні вина можна виготовляти практично з будь-яких ягід і фруктів, які ростуть у вас на дачі. Але тільки тернове вино володіє таким неповторним вишуканим смаком і непередаваним ароматом.

Абрикоси - смачні і соковиті літні плоди, які встигають під жарким сонечком і вбирають всю його енергію і тепло. Абрикоси найкраще вживати у свіжому вигляді, а заготовками на зиму варто займатися, якщо врожай цього року перевершив всі ваші очікування.

Підготовка малини до зими проводиться практично з червня місяця. Всі роботи в малиннику повинні бути націлені не тільки на підвищення врожаю, але і на зміцнення пагонів малини для кращої зимівлі.

З літніх ягід можна зробити безліч смачних і корисних заготовок. Це і компоти, і варення, і всілякі джеми, пастила, конфітюр, але можна приготувати і ласощі для дорослих, а саме натуральний алкогольний напій, який в свята порадує вас своїм насиченим смаком і яскравим літнім ароматом.

Червона смородина - це ягода, прямо скажемо, на любителя. Смак у неї кислуватий, що не яскраво виражений, а великі кісточки всередині роблять її непривабливою для варіння варення. Але от конфітюр з неї виходить відмінний і, що найголовніше, його приготування не вимагає великих зусиль, адже пектин, що міститься у великій кількості в червоній смородині, сам по собі має желеобразующіе властивостями.

Мета осіннього догляду за малиною - підготувати кущі до зими. В основному це обрізка та полив малинників і ще деякі операції, які виконуються одночасно з основними заходами.

Хороший грамотний догляд за малиною, що включає в себе обрізку, допоможе підвищити її врожайність в кілька разів. При цьому методи підзимової обрізки звичайної малини і ремонтантной мають значні розбіжності.

Меню сайту